ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Jentarno
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
21
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Ağustos 2016 18:46
Son Ziyaret:
02 Şubat 2019 03:48
Toplam Mesaj:
98 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Halit
Doğum Tarihi:
02 Aralık 1988
Yaş:
35
İl:
Adana
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Beta Balığım Malesef Koyduğum Yeni Akvaryumda Çok
Daha yeni eklediğin için akvaryuma normal. Biraz kendi haline bırakırsanız yavaş yavaş toplar kendini.
Yeni Nano Akvaryum Denemelerim
Maşallah , bir sorum olacaktı 602 b akvaryum için fazla geliyor mu ? Yani debisi nasıl her hengi bir sorun yaşıyor musunuz ?
Adana Guppy Pet Shop
İyi Günler, yerli akvaryum satışı yapıyor musunuz ? 60 cm veya 65cm boyutunda.
Adana Akvaryum
Adanada elinde güzel damızlık bettaları olan bir akvaryumcu bilen hobici dostlarım varmıdır acaba ? Sadece betta olması şart değil memnun kaldığınız akvaryumcularıda önerebilirsiniz...
Betta Sağlıksız Kuyruk
[QUOTE=ecebey]Erimeye benzemiyor ama deforme olmuş gibi karantina akvaryumunda mikofishle tedavi uygulayabilirsiniz[/QUOTE]Tedaviyi nasıl yapmalıyım ?
Betta Sağlıksız Kuyruk
[QUOTE=Malemsteen]Sanki kuyruğunun bir kısmı yenmiş gibi cok ilginç. Benim betamın yanaklarında neon parlamalar başladı bende tedirginim.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/190976/091220161910451.jpg[/IMG][/QUOTE]Grileşme tarzıysa eğer yem çeşitliliğini arttırmanızı tavsiye ederim
Betta Sağlıksız Kuyruk
Cümleten Selamlar , yaklaşık 3 aydır bende olan bi ct bettam var.Akvaryumu 20 l hagen kum pipo filtre 25 derece sabit.Formunda bi kayip yok zıplayıp elimden yemini alabiliyor.Parmak takipi yapabiliyor.Sera bettagran ve

rotifish granül yem veriyorum.Bu koşullara rağmen kuyruğu çok sağlıksız dökülmeye başladı erimeye benzemiyor sizce ne yapmalıyım ?


[url=http://hizliresim.com/d8Z6WX][img]http://i.hizliresim.com/d8Z6WX.jpg[/img][/url]


[url=http://hizliresim.com/An6o0L][img]http://i.hizliresim.com/An6o0L.jpg[/img][/url]


[url=http://hizliresim.com/0lNP4B][img]http://i.hizliresim.com/0lNP4B.jpg[/img][/url]
Betta Üretme
[QUOTE=karahan032]Öncelikle küçük kaplarda,yavruluklarda betta bakılmaz hatta hiç bi balık bakılmaz o yüzden büyük bi akvaryum alın arasını balıkların birbirini göremiceği bişeyle ayırın bölmelerin içine bitki yerleştirin hem görüntü anlamında hemde balıkların sağlıkları anlamında güzel bi kurulum yapmış olursunuz [/QUOTE]evet haklısınız bu konuda akvaryumu siyah sineklikle ortadan ikiye bölsem birbirlerini görebilirlermi ve nasıl bölebilirim ?
Betta Üretme
Arkadaşlar Cümleten Selamlar, evde çok kullanılmayan bi oda var şimdiki akvaryumlarımında bulunduğu.Oda pek kullanılmadığı için ısıtmaya gerekte duyulmuyor odayı,akvaryumlarında kendi ısıtıcısı var.Şimdi ben bu odada betta üretmek istiyorum.Şuan 2 tane ısıtıcılı betta akvaryumum var.Bunların yanında bir kaç tane daha erkek almak istiyorumda betta kabı alsam içine ısıtıcı koyamayacağım için suları soğuk kalacak.Bende 4 bölmeli betta kabı buldum internetten vantuzla akvaryuma yapıştırılıyor.O şekilde suları sıcak kalır diye düşünüyorum fakat her zaman yan yana kalmaları onları strese sokarmı veya nasıl yapmalıyım napmalıyım bu işin tecrübelileri fikir önerebilirlermi ? Teşekkür ediyorum
Akvaryum Aydınlatması İçin Kaç W Ampül Kullanmalym
Arkadaşlar Selamlar iki tane 20 Litre betta akvaryumum var.Bunlara kıskaçlı masa lambası aldım ama kaç w ampül alacağımı bilemediğim için sizlere sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.