ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
erden60
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
25 Ekim 2013 22:14
Son Ziyaret:
14 Mart 2019 00:27
Toplam Mesaj:
144 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
mustafa erden
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Denizli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Tensiongon Su Düzenleyici
TENSİONGON SU düzenlenleyicisini 1 senedir kullanıyorum ,arkadaşıma yurt dışından gelmiş kullanmadı bana verdi.ph ölçer ile su düzenleyicisinin etkisini ölçdüm, suyun ph çıkarıyor.Bu benim için çok iyi çünkü arıtma su kullanıyorum ph çok düşük 6.2 çıvarı, tensiongon 7.2 gibi bir değerde sabitliyor.Jbl firmasının su düzenleyicisini test ettim ph direk 7 den 5.2 indirdi sn sürmedi.ben orand JAPON BALIĞI BESLİYORUM ph düşük suyu sevmeyen bir balıktır açıkcası jbl su düzenleyicisi hiç uygun değil,sera ph hiç etki etmiyor zaten , bu su düzenleciyi kullanan var mı varaza nereden temin edebiliriz?
japon balığı ameliyatı
Oranda balığımın gözü tamamen kapalı nasıl ameliyat ederim? makas ile kesip açmaya çalışsam olurmu acaba? veya hiç dokunmasam kafalı göz zamanla kör olur mu?
balıklarım yumurtluyor

cinsiyeti nedir bilen var mı?
balıklarım yumurtluyor
teşekkür ederim

balıklarım yumurtluyor
sabah yem atayım dedim bie baklıtım cam dalgıç filorasanın üstü ısıtıcı kenarları yumurtadadan gözükmüyor ne yapmam lazım? hiç toplamadım yumurtaları, akvaryumda erkek yok heralde nasıl anlaşılır erkek japon?
Balıklarım birer birer gidiyor
[QUOTE=noshmpty]ilk kurdugumda 3 gun beklettim bu arada bi abimizin kendi akvaryumun dan getirdigi suyuda eklemistim ama[/QUOTE]
 3gün bekletmeyle bakteri türemez, bu zaman zarfında suda klor varsa o uçar, bakteri türemesi için uygun ortam hazırlanır, 3 ayda oturur akvaryum.Deniklerimi uygula.Ayrıca balık sayısı fazla demiş ilk kurulumda çok balık çok sıkıntı tabi, 3 ay sonra oturunca sayı pek önemli değil abartmadan.
Balıklarım birer birer gidiyor
    Hamit bey bakteri kültürü oluşmamış. Yeni kurulan akvaryum sendromu. 2 güne bir dip çekimi sera nitrivec bakteri kültürü ekleyecektin. 3 ay bu şekilde sonra haftada 1 dipçekimi.Geçmiş olsun.
Bahri Çankaya2014-07-01 12:55:55
Eheim Aqua Compact Filtreler
almayı düşünüyorum kullanan varmı memnunmu?
Red Caplar maşallah arı gibi...:)
[QUOTE=mesutok]Maaşallah ufak ama sevimli bir hali var akvrayumun, sağlıkları keyifleri  yerinde gözüküyor balıklarının, hava taşında kuvvetli çalışıyor güzel oksijen kazandırır iyi yapmışsın, önümüz yaz havalar ısınıyor sulardaki oksijen azalır o hava taşının çalışması balıklarına can simidi gibi olmuş.  [/QUOTE]
sağol mesut abi; 6 aydan beri kapatmadım hava motorunu 24 saat çalıştırıyorum.Şimdilik kayıp sıfır , yazın havalar burada çok sıcak akvaryumun ısısı 29 dereceye dayanır, buz atmayı düşünüyom akvaryuma :))

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.