ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Bahri45
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Ağustos 2013 12:16
Son Ziyaret:
20 Ekim 2018 18:27
Toplam Mesaj:
127 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Bahri Sürek
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Manisa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


SON 10 MESAJI

Yeniden Hobiye Döndüm
Çok teşekkür ederim daha fazla yardım bekliyorum fakat.
Yeniden Hobiye Döndüm
Merhaba arkadaşlar. Yeniden hobiye döndüm 100x40x50 akvaryumum var. Sarı prenses beklemek istiyorum. Önceden bu akvaryum ile canlı doğuran Albino Japan Blue Grass besliyordum canlı bitkili. Bazı sebeplerden dolayı bıraktım ve artık geri dönmek istiyorum. Şimdi bazı tavsiyelerinizi almak istiyorum. Önceki kumum siyahtı ki siyah kumun Sarı Prensesler üstüne olumsuz etkileri olduğunu okumuştum bir konuda sanırım şu an hatırlamıyorum böyle bir durum var mıdır? 2. Benim dekorasyon ayarım pek fazla yoktur. Bunun üzerine aşırı masraflar yapmadan doğadan toplayabileceğim olanaklar ile tavsiye ettiğiniz bir dekorasyon örnekleri var mıdır? En azından şöyle akvaryuma bakınca vay be diyeyim yani içimden. Ayrıca kolonilerin sayısını nasıl tutmalıyım verdiğim ölçüde akvaryuma göre. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Tekrardan teşekkür ederim.

Arkadaşlar bu forum 1 sene önce cıvıl cıvıldı noldu anlamadım. Bir konu hakkında yardım istedin mi sayfayı yenileyince 10 tane mesaj gelirdi. 40 kişi görmüş neredeyse videoyu 40 kişininde bunu bilmemesi imkansız bence bu forumu canlandırmak lazım adminlere söylemek istedim bunu gören ilgilenen olursa teşekkür ederim.
Malawi Karma Akvaryum
Ben sadece arka plana takıldım. Güzel bir arka plan ki tercihim sadece kar beyaz kum ve mavi arka plan. Hayırlı olsun.
Balık kayıp
Arkadaşlar 3d 1e sarı prenses besliyorum. 2 aya yakın sürede. Fakat daha dün gece balıklarımın hepsi akvaryumdayken sabah kalktığım 1 i yoktu. dişi olan. Her yere baktım filtrenin içine taşların altına etrafına. Belki atlamıştır diye halının altına kadar bile baktım ama yok sizce ne olabilir? Kuma gömmüş olabilirler mi? Gerçekten balık yok çok garip bir durum :D
Sarı Prenseslerim.
[QUOTE=Porsject]Merhabalar bende Manisalıyım bende yeni başladım hobiye bilgilendirirmisiniz[/QUOTE] ederim tabiki kardeşim. Ama öncelikle kendin araştırmalar yap takıldığın yerleri sor.
Sarı Prenseslerim.
[QUOTE=Suat Karadeniz]Oldukça sağlıklı ve güzel görünüyorlar tebrik ederim.[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim. :)
Kötü son ve bitti ( Akvaryum Çatladı )
Öncelikle son halini görünce istemsiz olarak vay kelimesini kullandım. Çok başarılı olmuş ellerinize sağlık doğal bir ortam kur deseler böyle bir şey aklıma gelmezdi doğrusu :) Merak ettiğim bir konu var taşları kontrol ettiniz mi salınım yapıyorlar mı diye?
Sarı Prenseslerim.
[QUOTE=hevesli]Tebrikler çok güzel bir akvaryumun var  ama sanki biraz karanlık[/QUOTE]

Teşekkür ederim siyah renk gerçek rengi biraz daha iyi yansıtır o yüzden karanlık yapıyorum. :) Gerek bitkiler, gerek balıkların rengi.

[QUOTE=Keremalpay]Akvaryumunuz hoş olmuş, emeğinize sağlık.
ben de sarı prenses tankımda bitki kullanmak istiyorum.
sizin kullandığınız bitki (adını bilmiyorum) bir arkadaşım 2 kök kadar vermişti ve ürerler dedi, ancak hem balıklarım yediler, hem de ben bakamadım.
gözlemlerinizi bekliyorum.[/QUOTE]

Öncelikle teşekkür ederim Kerem Bey. Bende tam olarak adını bilmiyorum canlı doğuran tankımdan beri vardı bırakmaya kıyamadım. Ama araştırmalarıma göre kalın yapraklı olanları yiyemiyorlar. Bitkilerin çoğunun yaprakları kalın. Yeni çıkan filizleri tırtıklıyorlar. Tavsiyem ayrı bir yerde bitkileri büyütün olabildiğince benim resmimdeki gibi ardından akvaryumunuza ekleyin sağlam bir şekilde :)
Sadece Mbuna - 300 Lt Malawi Şov Tankı
Yaşadığınız ülke neresi acaba? Öncelikler hayırlı olsun çok güzel ve sağlıklı görünüyor akvaryumunuz.
Dizayna bayıldım. Takas yapma satma meselesine gelince hem biraz saçma hemde biraz mantıklı gibi geldi bana. İnsanlar bu konuda çok kavga ediyorlar benimde başıma gelmişti. Çekilişten kılıç kuyruk kazanmıştım 1 yıl önce kadar kargo ile geldi 70 tl 4 balık. Ölmesinler diye malesef aldım ama bunu kargoya veren şahıslada kavga etmiştik. Boşuna insanlar kırıldı. Satmamakta mantıksız, satmakta..
ciklete bitki
Koy bunları yapraklarından bitkiyi araştırabilirsin ismini ben bilmiyorum hediye geldi ama yemiyorlar bitkiyi.






SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.