ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
A.Cihangir
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
03 Mart 2012 12:19
Son Ziyaret:
12 Mart 2012 16:33
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Cihangir Baraçlı
Doğum Tarihi:
10 Eylül 1987
Yaş:
36
İl:
Istanbul
Meslek:
İşletmeci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Cihangir Baraçlı

SON 5 MESAJI

Amonyak Patlaması
Aynı dertten müzdaripim. 1 ay kadar oldu kuralı akvaryumu. Bir arkadaşım su değişimlerinin daha çok tetiklediğini, çözüm olmadığını söyledi ve ben de o söylemeden su değişimi yapmıştım daha da bulanıklaşmıştı su hakikaten. Filtredeki karbonun aktifliği bitince bakteri öldürdüğünü, onu değiştirmem gerektiğini söyledi. Fikri olan arkadaşlardan yanıt bekliyorum.
Sanırım Amonyak Patlaması
Teşekkürler Müslim Bey ama ben de bu makaleyi siz cevap yazmadan az önce gördüm internette, okudum ve hatta çok beğendiğimden kayıt da ettim pcye. Kaan Gülere ait bir makale. Kaynak da göstermiş oldum böylece. Fakat bu makalede amonyak patlaması başa gelince acil müdahale olarak neler yapılması gerektiğiyle ilgili bilgiler bulamadım. Bilen ve/vaya yaşamış ve kurtulmuş tecrübeli arkadaşlardan tüyolar bekliyorum. İyi günler.
Sanırım Amonyak Patlaması
Ardı ardına gelen fakat şuanda duran balık ölümleri, bulanıklaşan ve kötü kokan suyum amonyak patlaması yaşadığımı düşündürttü. Kurtulmak için neler yapmalıyım?
Aşırı Agresif Erkek Sarı Prenses
İlginize teşekkürler arkadaşlar.
İlk mesajda da söylediğim gibi erkek daha büyük dişilerden. Çiftleşmede sorun olmasın diye öyle almıştım ama dediğim gibi göz açtırmıyor dişilere. Yemleme zamanları heriç dişiler üst köşelerde sinip kalıyorlar, çoğu zaman oralara da dalış yapıyor erkek. Üstünlüğü kurdu, tüm akvaryumu sahiplendi ama abartıyor. Balığı değiştimeden başka bir çözüm yolu var mı dersiniz? Dişiler 3-4 cm, erkek 5-6 cm
Aşırı Agresif Erkek Sarı Prenses
İyi günler.
Benim 200 lt, kaya dekorlu, karma malawi tankımda 1 erkek 3 dişi sarı prenseslerim var. Dişilerden büyük olan bu erkek sarı prensesim kendi dişilerine aşırı olmak üzere diğer tüm balıklara da saldırıyor. Öyleki dişiler akvaryumun üst köşelerinde hareketsiz kalmak zorunda kalıyorlar. Çiftleşme belirtisi de yok, keza cinsel olgunluğa ulaşmadıklarını düşünüyorum. Güzel bir erkek ama sorunlu işte. Değiştirmeli miyim bu erkeği, yoksa başka çözüm var mı? Ayırabileceğim başka tankım da yok şuanda malesef. Cevaplarınız için teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.