ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
UKSTUDIO
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
43
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
10 Kasım 2024 00:38
Toplam Mesaj:
48 [0.07 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
41 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
2
BİLGİLER
Ad Soyad:
Utkan Kutur
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
~Utkan Kutur
50L Nano Hightect bitkili lepistes
350L Malawi cichlid
20L Gambusya
SON 10 MESAJI
Ücreti Karşılığı Tasarım Yaptırmak İstiyorum
Yine size yakın ve iyi tasarımlar yapan tanıdık ve tecrübeli bir petshop olarak önerebileceğim
Cikletist var ama müsat bir zaman bulabilirsek bende yardımcı olmaya çalışırım, bu arada ben akvaryum kuracak olsam tasarımını kendim yapmak isterdim çünkü en zevkli ve huzur veren kısımlarından birtanesi bence.
Bu parçalara para verip birde başkasına dizayn ettirmek istemezdim.[:)]
Yine size yakın ve iyi tasarımlar yapan tanıdık ve tecrübeli bir petshop olarak önerebileceğim
Cikletist var ama müsat bir zaman bulabilirsek bende yardımcı olmaya çalışırım, bu arada ben akvaryum kuracak olsam tasarımını kendim yapmak isterdim çünkü en zevkli ve huzur veren kısımlarından birtanesi bence.
Bu parçalara para verip birde başkasına dizayn ettirmek istemezdim.[:)]
Akvaryuma Yosun Yiyici Önerisi
Evet an itibari ile amano karideslerimi adist aquascaping ten almış bulunmaktayım üretime geçmeyi herkesin istediği gibi bende istiyorum. İmkansız değil ama çok zor
Deneyeceğim bakalım…
Evet an itibari ile amano karideslerimi adist aquascaping ten almış bulunmaktayım üretime geçmeyi herkesin istediği gibi bende istiyorum. İmkansız değil ama çok zor
Deneyeceğim bakalım…
Lütfen Yardım Edin. Beta Balığım Çok Hasta.
Öncelikle Balığınızın sağlığına kavuşması zor çünkü önce suyu sağlıklı bir forma getirmeliyiz ama balığın o kadar ömrü olduğu meçhul
Sizin yapmanız gereken suyun bakteri kültürü oturmuş olduktan sonra balık eklemekti bunun için de
dinlendirilmiş suya bakteri kültürü ekleyip (yada aşılama yöntemi de olabilirdi) filtrasyonlu şekilde akvaryumun tam randımanlı halde 1 hafta gibi bir süre çalışması gerekiyordu daha sonrasında akvaryumcudan aldığınız balığın suyu ve sizin suyunuzun aynı dereceye getirilmesi ve balığı akvaryumunuzun suyuna alıştırdıktan sonra balığın olduğu suyu akvaryuma eklemeden sadece balığı eklemeniz gerekirdi bunlardan sonra dinlendirilmiş su ile haftalık su değişimleri ile ilerleyebilirdiniz bu arada akvaryumdaki renkli taşları ve plastikleri çıkarmanız iyi olmuş bunlar para tuzağı.
Balığınızın suyunu sağlıklı bir hale getirebilmek için su değişimleri yapılabilir ve suyunuzdaki azot dengesini oturtmak için akvaryuma amonyak kaynağı olarak yem atabilirsiniz bu sayede filtredeki amonyağı-nitrite-nitriti-nitrata dönüştüren bakterilerin oluşumunu sağlayabilirsiniz bu denge oturmaz ise akvaryumunuzdaki atıklar başka bakterilerin üremesine ve balığınızın bu şekle gelmesine, suyunuzun bulanmasına neden oluyor.
Öncelikle Balığınızın sağlığına kavuşması zor çünkü önce suyu sağlıklı bir forma getirmeliyiz ama balığın o kadar ömrü olduğu meçhul
Sizin yapmanız gereken suyun bakteri kültürü oturmuş olduktan sonra balık eklemekti bunun için de
dinlendirilmiş suya bakteri kültürü ekleyip (yada aşılama yöntemi de olabilirdi) filtrasyonlu şekilde akvaryumun tam randımanlı halde 1 hafta gibi bir süre çalışması gerekiyordu daha sonrasında akvaryumcudan aldığınız balığın suyu ve sizin suyunuzun aynı dereceye getirilmesi ve balığı akvaryumunuzun suyuna alıştırdıktan sonra balığın olduğu suyu akvaryuma eklemeden sadece balığı eklemeniz gerekirdi bunlardan sonra dinlendirilmiş su ile haftalık su değişimleri ile ilerleyebilirdiniz bu arada akvaryumdaki renkli taşları ve plastikleri çıkarmanız iyi olmuş bunlar para tuzağı.
Balığınızın suyunu sağlıklı bir hale getirebilmek için su değişimleri yapılabilir ve suyunuzdaki azot dengesini oturtmak için akvaryuma amonyak kaynağı olarak yem atabilirsiniz bu sayede filtredeki amonyağı-nitrite-nitriti-nitrata dönüştüren bakterilerin oluşumunu sağlayabilirsiniz bu denge oturmaz ise akvaryumunuzdaki atıklar başka bakterilerin üremesine ve balığınızın bu şekle gelmesine, suyunuzun bulanmasına neden oluyor.
Kafalı Yunus (damızlık Altı) Çeşme Suyu Hakkında.
[QUOTE=Ehtiyar]Burada:
Dinlendirilmiş su önerisi bulunmuyor. Uzatmadan.[/QUOTE]
Acaba akvaryuma dinlendirilmeden direkt çeşme suyu koyulmasına karşı isem ve bunun için dil döktüysem bu dinlendirilmiş su önerisinde bulunduğumu anlamanız için yeterli değilmi ?🤔
[QUOTE=Ehtiyar]Burada:
Dinlendirilmiş su önerisi bulunmuyor. Uzatmadan.[/QUOTE]
Acaba akvaryuma dinlendirilmeden direkt çeşme suyu koyulmasına karşı isem ve bunun için dil döktüysem bu dinlendirilmiş su önerisinde bulunduğumu anlamanız için yeterli değilmi ?🤔
Akvaryuma Yosun Yiyici Önerisi
[QUOTE=MasterChiefHakan]
Türkiye'de amano karidesi satan var mı? Ben görmedim. Bulsam, balık eklemem, sadece 天野 karides olan akvaryum kurulumu yaparım. Üretip, ülkemizde yaygınlaşmasına katkı sağlamak isterdim.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/231847/250820241815491.jpg[/IMG][/QUOTE]
Evet var daha geçen aya kadar cikletist petshop ta vardı ama kaçırdım şuan amano karides aramaktayım
[QUOTE=MasterChiefHakan]
Türkiye'de amano karidesi satan var mı? Ben görmedim. Bulsam, balık eklemem, sadece 天野 karides olan akvaryum kurulumu yaparım. Üretip, ülkemizde yaygınlaşmasına katkı sağlamak isterdim.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/231847/250820241815491.jpg[/IMG][/QUOTE]
Evet var daha geçen aya kadar cikletist petshop ta vardı ama kaçırdım şuan amano karides aramaktayım
Lepistesim Dogurdu
Akvaryumunuzda yeteri kadar saklanabilecek bitki, kaya, mağara tarzı yerler var ise yavruları ayırmanıza bile gerek kalmaz
Zaten sizin akvaryumda rafya da varmış.
Aslında ayıracaksanız bile bunu ayrı bir akvaryum yerine aynı akvaryuma yavruluk ekleyerek yapsanız bence daha basit ve sağlıklı olabilir.. keyifli hobiler[:)]
Akvaryumunuzda yeteri kadar saklanabilecek bitki, kaya, mağara tarzı yerler var ise yavruları ayırmanıza bile gerek kalmaz
Zaten sizin akvaryumda rafya da varmış.
Aslında ayıracaksanız bile bunu ayrı bir akvaryum yerine aynı akvaryuma yavruluk ekleyerek yapsanız bence daha basit ve sağlıklı olabilir.. keyifli hobiler[:)]
Yeni Lepistes Akvaryum Kurulumu
Lepistes bakmak aslında bir görsel şölendir çeşitli özel türler veya karma türler.
Bence bu akvaryumu çok daha şık hale getirebilirsiniz bitki toprağı çeşitli bitkiler ve bitkilere göre karbondioksit ve gübre desteği, dallar, kayalar gibi dekorlar ile muhteşem bir akvaryum yapabilirsiniz, ki zaten lepistes gibi bir balık bunlara yatkın ve izin veren bir balık türüdür tabi sadelikte akvaryum düzeninde şık durabilir.. [:)]
Lepistes bakmak aslında bir görsel şölendir çeşitli özel türler veya karma türler.
Bence bu akvaryumu çok daha şık hale getirebilirsiniz bitki toprağı çeşitli bitkiler ve bitkilere göre karbondioksit ve gübre desteği, dallar, kayalar gibi dekorlar ile muhteşem bir akvaryum yapabilirsiniz, ki zaten lepistes gibi bir balık bunlara yatkın ve izin veren bir balık türüdür tabi sadelikte akvaryum düzeninde şık durabilir.. [:)]
Hamile'mi Değil'mi
[QUOTE=Eren ensar]Peki ben bu balığı doğuracağı zamana kadar yavruluğun içinde tutsam bi sakıncası olur'mu balığa [/QUOTE]
Yetişkin, yavru verecek boydaki lepisteslerin
Arkası genel olarak hep hamile oldukları için bu şekilde siyahtır ancak doğum yaklaşmış olduğunda siyahlık daha da artar, erkek lepistesler dişinin arkasında rahat vermeden kovalar ve bu dişi lepistesin doğumunun yaklaşmış olduğunu belirtir
Lepistesi yavruluğa erken almak gereksiz strese neden olur
ben akvaryumumda bitkiler ve yeterince saklanma alanlarının olduğu sürece yavruluk yerine akvaryumun içerisine doğurması taraftarıyım ancak sonradan yavruların gelişiminin hızlanması için isteğe göre yavruluğa alıyorum
[QUOTE=Eren ensar]Peki ben bu balığı doğuracağı zamana kadar yavruluğun içinde tutsam bi sakıncası olur'mu balığa [/QUOTE]
Yetişkin, yavru verecek boydaki lepisteslerin
Arkası genel olarak hep hamile oldukları için bu şekilde siyahtır ancak doğum yaklaşmış olduğunda siyahlık daha da artar, erkek lepistesler dişinin arkasında rahat vermeden kovalar ve bu dişi lepistesin doğumunun yaklaşmış olduğunu belirtir
Lepistesi yavruluğa erken almak gereksiz strese neden olur
ben akvaryumumda bitkiler ve yeterince saklanma alanlarının olduğu sürece yavruluk yerine akvaryumun içerisine doğurması taraftarıyım ancak sonradan yavruların gelişiminin hızlanması için isteğe göre yavruluğa alıyorum
[QUOTE=Ehtiyar]" Ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim" demişti şair.
Öyle bir ihtimal de yok, içinde metan olan suyu içerecek Belediye Başkanı, Muhtar yok memlekette. Yüzlerce köyden su numunesi alıp analizlerini yaptım. Rastlamadım. Ayrıca alüminyum doğada saf bulunmaz suda erimez. Ancak ve ancak arıtma tesislerinin ön çökeltme bölümlerinde alüminyumlu bileşik kullanan yerlerde ve izin verilen oranlarda olur. Cıvaya hiç girmeyelim uzayacak.
Hassas olmak iyide gereksiz korkutmaya veya kafanızdaki oluşan sabitlere delilsiz dayanak yazmaya gerek yok.
Diyorsaniz ki şimdiye kadar kırmızı kaz görmemiş olmanız bundan sonra göremeyeceğiniz anlamına gelmez onu da tartışabiliriz fakat burada değil felsefe forumunda.[/QUOTE]
Tekrardan merhaba
Ben inandığım gerçekten korkmam
Konunun gereksiz uzatılmaması yönündeyim
Ben dinlendirilimiş su önerisinde bulundum ve bunun sebeplerini belirttim ben köy muhtarınaymış, başkanaymış güvenenlerden değilim. Soruyu soran hobici arkadaşa onu ve balıklarını üzmeyecek tavsiyeler ile ilerlemesini öneriyorum sağlıklı hobiler..
[QUOTE=Ehtiyar]" Ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim" demişti şair.
Öyle bir ihtimal de yok, içinde metan olan suyu içerecek Belediye Başkanı, Muhtar yok memlekette. Yüzlerce köyden su numunesi alıp analizlerini yaptım. Rastlamadım. Ayrıca alüminyum doğada saf bulunmaz suda erimez. Ancak ve ancak arıtma tesislerinin ön çökeltme bölümlerinde alüminyumlu bileşik kullanan yerlerde ve izin verilen oranlarda olur. Cıvaya hiç girmeyelim uzayacak.
Hassas olmak iyide gereksiz korkutmaya veya kafanızdaki oluşan sabitlere delilsiz dayanak yazmaya gerek yok.
Diyorsaniz ki şimdiye kadar kırmızı kaz görmemiş olmanız bundan sonra göremeyeceğiniz anlamına gelmez onu da tartışabiliriz fakat burada değil felsefe forumunda.[/QUOTE]
Tekrardan merhaba
Ben inandığım gerçekten korkmam
Konunun gereksiz uzatılmaması yönündeyim
Ben dinlendirilimiş su önerisinde bulundum ve bunun sebeplerini belirttim ben köy muhtarınaymış, başkanaymış güvenenlerden değilim. Soruyu soran hobici arkadaşa onu ve balıklarını üzmeyecek tavsiyeler ile ilerlemesini öneriyorum sağlıklı hobiler..
[QUOTE=Ehtiyar]Metan gazının diğer bir adı bataklık gazıdır. Ne işi var çeşme suyunda. Tövbe tövbe. Yani....[/QUOTE]
Benim yazımı tekrar tekrar okuyabilirsiniz bulunabiliyor demiştim kesin anlamda bulunur demedim. sadece bu bir risk örneğin köy ortamlarında kuyudan alınan bir su ise imkanı var ayrıca çeşme suyunda kireç, ülkenin çeşitli yerlerine göre değişen civa, alüminyum gibi maddeler de belli miktarlarda var akvaryumda bunların birikimini göze alıyorsanız kullanın balıklar allaha emanet.
Ben sizi engelleyemem sadece görüşüm bu yönde. balıklar, özelliklede ev ortamında bakılan hassas balıklar insanlar kadar dayanıklı değil ki hatta insanlar için bile çeşme suyu içilmesi önerilen bir şey değil..
[QUOTE=Ehtiyar]Metan gazının diğer bir adı bataklık gazıdır. Ne işi var çeşme suyunda. Tövbe tövbe. Yani....[/QUOTE]
Benim yazımı tekrar tekrar okuyabilirsiniz bulunabiliyor demiştim kesin anlamda bulunur demedim. sadece bu bir risk örneğin köy ortamlarında kuyudan alınan bir su ise imkanı var ayrıca çeşme suyunda kireç, ülkenin çeşitli yerlerine göre değişen civa, alüminyum gibi maddeler de belli miktarlarda var akvaryumda bunların birikimini göze alıyorsanız kullanın balıklar allaha emanet.
Ben sizi engelleyemem sadece görüşüm bu yönde. balıklar, özelliklede ev ortamında bakılan hassas balıklar insanlar kadar dayanıklı değil ki hatta insanlar için bile çeşme suyu içilmesi önerilen bir şey değil..
SON MESAJLAR
- Bitkili Tankda Led Kullanımı ktoG, 00:29
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Eurostar Hbl Ses Sorunu Ancher, 00:28
Yeni Üye Forumu - Bettam Hep Su Yüzeyinde Ve Yem Yemiyor aliefecilciler, 00:09
Labirentliler - Bitki yaşlanınca ölürmü GhostKoi, 00:01
Bitki Akvaryumları Genel - Bitkili Akvaryum Yapımı ktoG, 00:01
Yeni Üye Forumu - Yeşil Su Sorunu giyotyn, 23:51
Yosun - Ramirezi sfcscannow, 23:30
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Melek Baligimin Solungac Yarasi Sos ÇaĞRı, 23:30
Hastalıklar ve İlaçlar - Şelale Filtrenin Altında Takılıyorlar MasterChief, 23:29
Akvaryum Bilimi - Japon Balığı Gözündeki Buğu Buziak, 23:27
Hastalıklar ve İlaçlar - Resimden Cinsiyet ShowaSanshoku, 23:16
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 2. El Dış Filtre Alınır Mı neomeo, 23:03
Filtreleme Seçenekleri - Kılkurdu Mu Planarya Mı? Wish4fish, 22:57
Yeni Üye Forumu - Panda Garra Rufa Hakkında Her Şey BLGHN, 21:56
Sazansıgiller Tanıtımı - Dedikodu Zamanı 2 Kara Karga, 21:49
Discus Tanıtımları - 2.el Şelale Filtre Alınırmı? bendeniztayfun, 21:01
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Molly Yavrularının Karnindaki Şişkinlik bendeniztayfun, 20:58
Canlı Doğuranlar - Akvaryum Sisi bendeniztayfun, 20:53
Yeni Üye Forumu - Balık Cinsiyeti Alper Efe, 20:34
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 50x30x30 Lowtech Yeniden FISHERMAN01, 20:21
Akvaryum Tanıtımı - Hobiye Yeni Başladım Tavsiyelerinizi Bekliyorum Tortuga4, 20:18
Yeni Üye Forumu - Betta Kuyruğunda Sorun Mu Var? Taha Yanık, 19:48
Labirentliler - Dış Filtre Destekleyici Tepe Filtre Yapımı giyotyn, 19:46
Filtre ve Sump Yapımı - Lepistes Hastalık Nedeni Wish4fish, 18:23
Hastalıklar ve İlaçlar - 180x60x60 Karma Güney Amerika kdrackgz, 17:30
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Sizce Sağlam Mı ? Lovelepistes, 17:23
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beta Balığım Gün Boyu Suyun Dibinde Duruyor. Eminator, 17:22
Yeni Üye Forumu - Dış Filitre kadir_7, 16:30
Yeni Üye Forumu - Zebra Danio Kaannn455, 16:19
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 25x25 Karides Akvaryumu demian, 16:08
Akvaryum Tanıtımı - Balıklarım Neden Durgun Yasin034, 15:07
Yeni Üye Forumu - Japon Balığımın Nesi Var Kaannn455, 15:01
Yeni Üye Forumu - Doğuracak Lepistes İçin Hazırladığım Akvaryum burakbyrs, 14:37
Yeni Üye Forumu - Ada La Plata Sand Meryemmm, 14:27
Bitki Akvaryumları Genel - 1 Haftalık Japon Yavrusu Taha Yanık, 13:59
Yeni Üye Forumu - Lepisteslerim Ne Zaman Doğurur zeyyk, 13:15
Yeni Üye Forumu - Karides Yemi Ve Balık ÇaĞRı, 12:37
Yeni Üye Forumu - Betta Akvaryumum Azizdurdenn, 11:57
Akvaryum Tanıtımı - Hobi Köşem Taha Yanık, 11:22
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryum Taban Kurulumu MasterChief, 10:58
Taban ve Gübreleme - Keşke Biri Yem Organizasyonu Yapsa MasterChief, 10:52
Toplu Yem Alımı - Mobilyalı Akvaryum bendeniztayfun, 06:39
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tür Tavsiyeleriniz KaanE, 05:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - En güzel fotoğraflarınızı gösterin PaPbRc, 02:33
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Lepistes Yavrularım Büyümüyor MiRY0, 02:31
Yeni Üye Forumu - Yeni Akvaryum Kurulumu ebt06, 01:16
Yeni Üye Forumu - İzmir'de Discus Üreticisi erdemizm, 01:03
Discus - 30x30x30 Küp Beta Akvaryumu Azizdurdenn, 00:34
Akvaryum Tanıtımı - Balık Biti Hakkında Her Şey BLGHN, 23:51
Hastalıklar ve İlaçlar - Dekorasyon Hakkında Bilgi Lovelepistes, 23:47
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Leptosoma Kitumba Yavrular koyu 23:51
- Prl Smiley Caridina / Mavi Melek Neocaridina barsbingul 22:56
- Armatür, Şelale Filtre, Otomatik Yemleme barsbingul 22:56
- Apistogramma Macmasteri - Blue Rim Beta Çifti barsbingul 22:56
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 22:47
- 2 Litre Co2 Karbondioksit Tüp Serdariekrem 22:39
- Ful Red Lepistes , Yerli Lepistes , Zebra Dan Cucevatozcu 22:17
- Siyah Cüce Vatoz Çift Ve Yavru Cucevatozcu 22:17
- Nerite Salyangoz Ve Hava Motorları, Yemler Cucevatozcu 22:17
- Apistogramma Türleri, Panda Ribbon Lepistes yamansengonca 22:04
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı Woodwork Can TEK 21:49
- Cüce Kerevit Katil Saly. Ramshorn Ve Kiraz Karides scorpion26 21:40
- T5 Floresan Beyaz Ve Mavi Renk (takas Olur) scorpion26 21:40
- Su Piresi Mikrokurt Canlı Yem scorpion26 21:40
- L144 Super Red Düz Dişi scorpion26 21:40
- Komple Satılık Hazır Bitkili Dekor darkfreez 21:24
- Gübre Çeşitleri, Ve Malzemeler Balikcidede 20:55
- Bitki,karides ,ö.t.lepistes,vatoz,salyangoz,s.pire Balikcidede 20:55
- Zatek Su Arıtma Hıgh Tech Akvaryumlar İçin Osmos zafer3885 20:44
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 20:44
- Co2 Regülatör Set egedin 20:10
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 19:42
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 19:37
- Fahaka Puffer etotek 18:36
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 18:34
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 18:34
- Black Flame Wood cagdas_0606 18:33
- Karides, Vatoz, Salyangoz, Kerevit Yemi LewShrimps 18:15
- Adwa Ad 31 Ec/tds Ölçer LewShrimps 18:15
- Super Red / Lda16 / L144 Siyah Tül Kuyruk Vatoz kopruluonur 17:58
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 17:58
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 17:58
- Akvaryum Malzemeleri - Dekorlar - Güncellendi. osmandbnl 17:54
- Fluval C2 Power Filter Askı Filtre osmandbnl 17:54
- Blyxa Japonica - Sadece Ankara osmandbnl 17:54
- 3 Adet Akvaryum Ve Eheım 2012 İç Filtre JapoJupo 17:45
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Ve Tetratec 200 W! JapoJupo 17:45
- Çeşitli Sump Malzemeleri - Su Tamamlama Şamandıras Nuada 17:30
- Boa - Black Galaxy Fishbone Aras5434 16:54
- Leptosoma Mutant Kitumba Yavruları Kemalk41 16:53
- Dennerle Akvaryum Furcifer 16:16
- Ista Regülatör Furcifer 16:16
- 2.67 Tüp Furcifer 16:16
- Difüzör ,damla Sayacı Furcifer 16:16
- Co2 Tüp 5 Litre Baracuda80 16:12
- Cryptocoryne Wendtii Brown kerem1135 16:09
- Tetra 300w Isıtıcı - Xinyou Hava Taşlı Pipo Filtre diaslayt 15:52
- Satılık 1,5 Metrelik Profesyonel Akvaryum - Sumplu SGY 15:26
- Damızlık Altı Macrostomalar sametyildiz 14:25
- 10lt Co2 Tüp & Regülatör Seti Dark65 14:23
KULLANICILAR
- 187 Online Kullanıcı, 102 Üye
Online Kullanıcılar
H.polat,
darkaura,
mazo,
Ardasa,
vagus,
asplant,
betta.ist,
Akax,
Taha Yanık,
mmemati,
neomeo,
puffity,
yavuzgunal,
kadirbursa,
ysacik,
Öğretmen Ali,
emirhana,
ares16,
bendeniztayfun,
mrtbldk,
ugurcoban79,
BAHADIR_71,
sametyildiz,
Budmo,
CevdetSERBEST,
Tulpar99,
Yasin034,
mayhan5545,
hakanmidilic,
Angelguy,
kdrackgz,
Azizdurdenn,
barsbingul,
muratabi54,
reano,
Rafayel,
onuribrahim,
burak1996,
barskels,
Ankaragucu,
musteynn,
sedaterdem,
mitii,
ŞahanT.,
akomania,
Vlademirol,
Umut Haktan,
MiSoSiKiaN,
ezc06,
suatkurt,
Hobilenyum,
Brdk64,
Goldfish2000,
chimeric,
fkarakaser,
sfcscannow,
ArifhbsAquatics,
Ehtiyar,
nightmareo,
Alidndr,
VuralSemih,
Ciyus,
Larvaklm,
hasancn,
Laetacara,
taskinramazan,
AzizArif,
emesreklam,
Wish4fish,
Eminator,
Drmehmet,
ShowaSanshoku,
Seycinda,
Alighanbari,
Serdariekrem,
Enes Yıldırım,
sargin16,
Jeveux,
Aplot,
oblomov,
Abdullah Ehliz,
omerali06,
SGY,
Hobilik,
Formicasmind,
Gokalpp,
Numenor,
Lepistes..,
hll_aquascaping,
HOPPALA,
DTxLorD,
HayatımızBalık,
demian,
Kara Karga,
Ra93,
Buziak,
Ayd006,
efesutcu44,
Lofta,
Dark65,
diaslayt,
Berk.hnc,
topcuoglu53,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.