ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
MasterChief
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3946
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
3 Saat 33 Dakika önce
Toplam Mesaj:
3743 [3.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
963 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hakan YILDIZ
Doğum Tarihi:
02 Şubat 1979
İl:
Ankara
Meslek:
Chief in the Ministry of Justice.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Lütfen yanıtlarınızı “alıntı” veya "bildirim" yaparak yazınız.

SON 10 MESAJI

Yazım Kurallarına Neden Uymuyorsunuz
[QUOTE=MasterChief]"Türkçe giderse Türkiye gider".[/QUOTE]
Mesele mühim ve ciddi. Dilimize de vatanımıza da sahip çıkalım.[EDIT]MasterChief,2024-11-28 01:33:16[/EDIT]
El Emeği
[QUOTE=Muratakdag]KEDIM ŞEKER KIZ
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/176225/141020242044581.jpg[/IMG][/QUOTE]
Akvaryum yanında kedi olan fotoğrafları çok beğeniyorum. 𓃠 Sanırım kedi besleyesim var. 🐈[EDIT]MasterChief,2024-11-27 21:43:41[/EDIT]
Yazım Kurallarına Neden Uymuyorsunuz
Üstad Oktay Sinanoğlu, "Bye Bye Türkçe" kitabında, Türkçenin toplumumuz için önemini "Türkçe giderse Türkiye gider" düsturuyla anlatmıştı.
Bugün geldiğimiz (ya da yakında geleceğimiz) durumu trajikomik skeçle gösteren şu kısa videoyu anımsadım:
[URL]https://youtube.com/shorts/Jfp5ZqML0wY?feature=shared[/URL][EDIT]MasterChief,2024-11-27 13:22:44[/EDIT]
Kuhli Almak İstiyorum
[QUOTE=Ehtiyar]
Kuhli siparişi verip yavru kedi almakta kısmette yani[:?][/QUOTE]
Kedi ölü gelmezse iyi. Ben iç filtre sipariş verdim, gnays kayası aldım.[EDIT]MasterChief,2024-11-27 06:27:13[/EDIT]
Kuhli Almak İstiyorum
[QUOTE=Kharoon]anladım teşekkürler ederim bİ sorum daha var canlipetshoptan alacağım balıkları tecrübe ettinizmi kaliteli paketleme varmj[/QUOTE]
Canlıpetshop pişmanlıktır. Uzak durun. Ben dâhil birçok kişi oradan şikayetçi. Forumun arama kısmına yazın, çıkan sonuçları okuyunca anlayacaksınız ne demek istediğimi.[EDIT]MasterChief,2024-11-26 22:32:21[/EDIT]
Kuhli Almak İstiyorum
Kuhliler salyangozları yer. İyi araştırın.
Betta Kuyruğunda Sorun Mu Var?
Görseldeki yem bir gün için fazla, tavsiye ettiğim kadar verin, en fazla birkaç adet fazlası, doğada sürekli tok olmuyorlar, çok doymuyorlar. Yine, yemsiz gün tavsiyemi de uygulayın.

Petshopçular ya bilgisizlikten ya da ticarî kaygıyla yalan söyleyerek hobicileri yanlış yönlendirebiliyorlar. Bu çok yaygın görülen bir durum. Siz kendiniz internetten araştırmayı düstur edinin.[EDIT]MasterChief,2024-11-26 20:55:41[/EDIT]
Japon Balığı Gözündeki Buğu
Teşhis ve tedavi konusunda bilgim yok. Sadece balığın tipi ile ilgili yorum yazmak için konuya dâhil oluyorum. Bu patlak gözler hoşunuza gittiği için mi balık besliyorsunuz, görüntüsü ilginç olduğu için mi bu tip bir balığı seçtiniz?
(Bir tek bana mı bu tür patlakgöz balıklar anormal geliyor bilmiyorum, insanların tercihlerinin nedenini merak ediyorum.)
Betta Kuyruğunda Sorun Mu Var?
Geçmiş olsun, acil şifa dilerim. Akvaryumunuz (ölçümünüze göre) 9,24 litre. Siz ilacı 10 litre gibi kullanın. Kuyruk erimesi fazla olmuş. Isıtıcı ayarını da geçici olarak birkaç derece yükseltin. Filtrenizin su çıkışını balığı yormayacak şekilde konumlandırın. Su yüzeyinde dalgalanma yapsın (bu şekilde oksijen takviyesi yapar) fakat akvaryum içerisinde kuvvetli su akıntısı yapmasın (balığı yorup bitkin düşürmesin). Eğer haftalık 1/4 oranında su değiştirirseniz balığınız sağlıklı ve uzun yaşar. Yem olarak bettalara özel yemlerden verin, fazla yemleme yapmayın. Tavsiyem sabah ve akşam birkaç granül verin. Daha sağlıklı olması için hafta sonu hiç yem vermeyin, en azından bir gün hiç vermeyin. Son olarak akvaryumda canlı bitki bulundurmanız hem görsellik açısından hem de balık sağlığıyla ilgili iyi olacaktır. Bettalar bitki üzerlerine yaslanıp dinlenmeyi severler. Kum istemeyen kolay bitkiler bulundurabilirsiniz, anubias veya elodea gibi.[EDIT]MasterChief,2024-11-26 10:48:12[/EDIT]
Yarasa Melek
Forumdaki bu konunuzdan sonuç alamazsanız sitenin ilanlar kısmına bakın, orada bulamazsanız akvaryumculara sorabilirsiniz.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.