ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
SaRCoPhiLiuS
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3488
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Son Ziyaret:
10 dakika önce
Toplam Mesaj:
4973 [0.66 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
129 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Süleyman Sülün
Doğum Tarihi:
18 Nisan 1983
İl:
Tekirdag
Meslek:
C.İ.T.E.M.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Süleyman, Yönetici Eskisi, Tebdil-i Kıyafet Moderatör..

SON 10 MESAJI

Mini Karides Akvaryumu
Neocaridina, 3-5 tane koyarsın, mossla bir kaç figür yaparsın, güzel olur. Neocaridinalar birbirleri arasında kırılacağı için tek bir renkte karar kıl. Onlar bile hiç ellemezsen bir kaç doğum sonrası vahşi forma doğru renk kayıpları başlar.
Ceyhun's
Bende ekolojik olarak çözümü söyledim. Hazır canlı yem. [:D]
👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Faydalanılması için kurduk efenim burayı biz. [;)] Esas biz teşekkür ederiz, tüm üyelerimiz adına.. Hoş geldiniz. [:)] [:iyi:]
Lepistes Üremesi Hastalıklı Lepistes
Kireç mireç akvaryuma atılmaz. [:cik:]Düzenli besleyin, az az sık sık türe uygun. Çeşme suyunuz yeterli gelir. Ve zaman.. Ha balıklara gelince, bunların çoğu ithal ve çoğu ölüyor maalesef. Yerli üreticilerden balık temini tavsiye ederim.
Ceyhun's
Sen betta'dan girince, bende çözümü söyledim. [:D]
🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin
Seni sevmeyen ölsün. [:)))] Ha bu arada, soru yok, sorun yok. [:cik:]
Ceyhun's
Betta'yı bir süre beslemeyin, yer, işi o, avcı. (Bir süre = 1 hafta)
🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/5853/150220260031371.jpg[/IMG]

Soru yok, sorun yok.
Binlerce salyangoz, yüzlerce karides, canlı doğuran ve ekosistemi tamamlamak üzere eklenen sayılı türler.
Disc'ler bir akvaryumcuda ölüme terk edilmişti, gönlüm el vermedi, tankıma eklendiler, mecburiyetten..
8 yıllık tank. Müdahale yok, dış filtre 838, içi biyolojik sünger ve seramik halka. Sadece elektrikler kesilirse durmak zorunda kalır, fişten çıkarılmadı. Dip tortu, sadece buharlaşan su ilavesi ve yok olan kuru yaprak ilavesi var.

Detaylar akvaryum bilimine aykırı, tavsiye edilmez, örnek alınmaz, örnek gösterilmez.
(Müdahale olarak, Najasları arada bir topluca çıkarıp, dağıtıyorum)
(Su seviyesi, su eklenmeden önce çekilen fotoğraf zamanı kaynaklı)
(Fotoğraf çekimim berbat, ömrümde beceremedim)[EDIT]SaRCoPhiLiuS,2026-03-31 12:48:19[/EDIT]
Ramirezi Cinsiyet Belirleme
Su koşullarınız stabil tutulmalı, balıklarınız sık sık az az ve çeşitli kaliteli yemlerle beslemeli ve herbirinin yemleri iştahla yemesi gözlemlenmeli. Eğer herhangi bir rahatsızlıkları yoksa formlarını kazanırlar.
Mini Karides Akvaryumu
Küçük tanklar, büyük tecrübe ister. İyi okuyup, araştırıp kendinizi hazır hissediyorsanız en ucuz şeffaf küp mika saksılar işinizi görebilir.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.