ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
fazly goruss
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Haziran 2010 15:41
Son Ziyaret:
06 Ağustos 2011 10:35
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
fazlı görüs
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
akvaryum imalatı ve perekende
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

fazly goruss

SON 5 MESAJI

Akvaryum Alırken Dikkat Edilmesi Gereken
Bittikten sonra yayınlayabilirim. Nedeni ise biz imaltçıyız fakat işi alan arkadaş  kendi sitesinde yayınlamak istiyor ve biz ona uymak durumundayız. Çok özür dilerim.  Fakat biitğiği zaman resimlerini yayımlarım. Vede alıveriş merkezinin ismini yazarım. Yolu düşenler gidip görebilir. Deniz akvaryumu oluyor. Köpek balığı konulacak. Daha önce Antalyada petland açılmıştı oraya yapmıştık köpek balığı akvaryumu onun ebatları 225cm x 225 cm h=100 cm idi ama tabi bu daha büyük oldu.
Akvaryum Alırken Dikkat Edilmesi Gereken
Ben ve ekibimin en son yaptığımız akvaryum 5mtuzunluk 1.50mt genişlik ve 80 cm yükseklik 10+10+10 lamine camdan yaptık deniz akvaryumu oluyor istanbulun ünlü bir alışveriş merkezine yaptık şuan yapımı devam ediyor. bitince  alıveriş merkezinin ismini yazarım gidip bakabilirsiniz.
Akvaryum Alırken Dikkat Edilmesi Gereken
Bende size katılıyorum. Eline slikon tabancasını alan bakıyorum internette boy boy resimleri var. Ama inanın basınç hesabı nedir bilmiyorlar. Bu cam kurtarmaz dediğimizde ben birine yaptıydım bişey olmadı diyorlar. Böyle bi mantık yok. Suyu koyduğunda silikon bembeyaz olmuş, camın her tarafı hava kabarcığı slikon sürmeden evvel camı biz ispirtoyla temizleriz. ispirto , hem cam kesilirken sürülen gaz yağını alır hemde o bölgeyi temizleyerek daha iyi yapışmasını sağlar. Adamlar rastgele sürüyorlar slikonu en ufak temizleme bile yok. Ama bazı ustaları ise hayranlıkla izliyorum. gerçekten işlerini iyi yapıyorlar.

[QUOTE=dr.murat]Ben de bir akvaryum yaptırmak istiyorum.Yaşadığım yerde bu tür bir imalatçı yok.Camcı bir arkadaş yapacak.Nelere dikkat etmesi gerekir?[/QUOTE]
Sizin camcınız nasıldır bilemem ama ekmeği fırıncı yapar kebapçı değil. Akvaryumuda akvaryum imalatçısı yapar. Onun basınç hesabını yapar akvaryuma baktımı neresinin kaçırabileceğini tahmin eder silikonun hanği bölgelerde zayıf olduğunu görerek oralara takviye yapar. bunlar hep tecrübe işidir. Naçizane benim tavsiyem akvaryum imalatçısına yaptırın akvaryumunuzu. hanği şehirdeyseniz bildirseniz size yardımcı olabiliriz.


[QUOTE=cmdd]120*45*55h ebatlarında bir akvaryum yaptırdım.
kayıt ve kuşak kullanılmış ama kuşak çok yüksek tabandan yaklaşık 10 cm kadar ve kötü görünüyor kapatabilmek için çok fazla kum kullanmam gerekecek sıkıntı yaratırmı?
kumun altına kalın strafor koyarak tabanı yükseltsem olur mu?
şimdiden teşekkürler.
[/QUOTE] Bence strafor kesinlikle olmaz çünkü straforun altında su birikir ve akıntı olmayacağı için hem amonyak yükselir hemde koku yapar. Doğal kum kullanın kum çok önemlidir. doğal filitredir. Ayıca doğal döngü için önemlidir. Bazı yararlı bakterileri de tutar. Tabi beslediğiniz balıklara göre kum miktarını ve çeşidini ayarlamanız lazım.

Gerçekten çok faydalı bi çalışma olmuş emeğinize sağlık. Yalnız temizlikte daha önce belirttiğim gibi ispirtoyu öneririm hemen uçar. Tiner uçsada geç uçar.
kasakalawelerin çiftleşme videosu S:9
MAŞALLAH . aLLAH nazardan saklasın çok güzeller. 
Sp. ikola kaiser video yüklendi. syf.16
Selçuk bey tebrik ederim çok güzel bi çalışma olmuş.Arka fonu hanği boya ile boyadınız ve sanırım dört kat boyadınız. Fon hoşuma gitti. birde duvara silikonlamı yapıştırdınız? bilği verirseniz sevinirim?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.