ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
recox3
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
03 Mayıs 2010 19:35
Son Ziyaret:
19 Haziran 2012 11:34
Toplam Mesaj:
15 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
recep kaya
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Bartin
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

recep kaya

SON 10 MESAJI

akvaryuma filtre yeter mi?
Bakın arkadaşlar cevaplarınıza çok ihtiyacım var biraz daha fikir verebililrmisiniz?
akvaryuma filtre yeter mi?
Yani iç filtre suyun bulanık olmasını önleyemez mi?Bunun yerine şelale filtre kullansa suda bulanıklık söz konusu olur mu? Ayrıca kaliteli yem kullanmayı düşünüyor.Markası sanırım sera diskus tu yine soruyorum bir sorun yaratır mı?Ayrıca cevaplarının ziçin teşekkür ederim.
akvaryuma filtre yeter mi?
Sevigili arkadaşlar 100 lt akvaryum aldı bi arkadaşım. Ve akvaryumuna atman 201 iç filtreyi almayı planlıyor. Bu filtreyi kullanan yada bilenleri düşüncelerini alabilirmiyim. Akvaryumu rahat idare edbilir mi. Akvaryum suyunun sarar masını ve bulanmasını istemiyor. Zaten akvaryumu kurmak için ailesinden çok zor izin aldı. Akvaryumculara pek fazla güvenemiyoruz. Ayrıca elektrik sarfiyatı ne kadardır diye soruyo. Herhangibir olumsuzlukta ailesinin akvaryumu kaldıracağını düşünüyor bunun için değerli yorumlarınızı bizimle paylaşırmısınız. Akvaryumda sarı prenses beslemek istiyor. Lütfen yardım edin. Suyun sarı ve kötü görünmesini istemiyoruz. 5balık besleyecek sizce yeterlimi.

Şimdiden arkadaşım adına sizlere teşekkür ediyorum. .
SP akvaryumum Yorumlarınızı Bekliyorum
Arkadaşım bende sen le yaklaşık aynı yaştayım.Senin gibi yeni başladığım zamanlarda bende bu forumdan öğrendim herşeyi değerli arkadaşlarımızın ve abilerimizin görüşlerini kesinlikle dikkate al.Benim onlar sayesinde mükemmel bir akvaryumum oldu.Onlara buradan teşekkür ederim.
 Soruna gelincede bence kesinlikle ıceman ı tercih etmelisin çünkü akvaryum hacmi ve sp lerle olan uyumu sayesinde akvaryumu daha güzel ve izlenmesi hoş bir akvaryum olacaktır.Icemanıda 1e 3 dişi şeklinde besleyebilirsin.
 Kayalık alanları artıman gerkecektir.Malawi türleri bölge sahiplenerek yaşarlar buda baskın erkeğin bölgeyi sahiplnip digerinin ise dışarı da kalacaktır.Özellikle olgunluğa eriştiği dönemlerde diğer balıklar hırpalanacak ve saklanacak yer bulamayacaktır.
80 lt akvaryum uygun balık

Neden kimse bana yardımcı olmuyor?Çok kırıldım vallahi....

80 lt akvaryum uygun balık
Arkadaşlar filtre konusuna hala karar veremedim akvaryuma bir iç filtre yanınada bir pipo filtre alsam sizce sağlıklı olur mu? Pipo filtreler biyolojik temizlik yapar mı? Size bunu sormak istiyorum acil yanıt lazım akvaryum geldi boş duruyor.
80 lt akvaryum uygun balık
Tek tür demasoniyi kaç d kaç e beslemeliyim sizce?
80 lt akvaryum uygun balık

Yani tek tür sp bakamazmıyım.

Ciklet akvaryumum 100 lt..
Frotoza için 300 lt önerilir.Tangayika cichlididir ve fiyatida biraz pahalıdır.Akvaryumunuz için malawi türü olan tek tür sarıprenses besleye bilirsiniz.isterseniz yanına 1e 2d demasoni de koyabilirsiniz.Benim size tavsiyem 1e3d sp ve 1e2d demasoni çok güzel olur.Bol kayalı mavi bir arka fon mükemmel...
80 lt akvaryum uygun balık
Çok teşekkür edrim arkadaşlar son sorum ben bu akvaryumda 1e3veya4d sp besleyebilirmiyim yanlarınada yine 1e2veya3d demasoni veya ıceman koyabilirmiyim?Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.