ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Tarık Ünlüer
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Mart 2010 18:41
Son Ziyaret:
02 Ağustos 2013 03:20
Toplam Mesaj:
1231 [0.24 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Tarık Ünlüer
Doğum Tarihi:
11 Şubat 1996
Yaş:
28
İl:
Istanbul
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA



20litre Canlı doğuran   200lt.Flower Horn   8litre Bitkili fanus
25lt. Semender

SON 10 MESAJI

Yılan Beslemek
Pinky getirticek yer bulursam almayı düşünüyorum zaten.Ama adamla konuşucam her hafta sonuçta kendisine mal geliyor.Geldiği gün ölü pinky satıyosa gidip alır yılana veririm.Zaten sanırım haftada bir besleniyormuş 4 gün sonrada dışkılarmış onu temizlemem gerekiyormuş.Asla ama asla doğaya salmam.Sonuçta ordaki ekosisteme zarar verme ihtimali var.Eğerki birkaç yıl sonra sıkılırsam ucuz bir ücret karşılığı bir hobiciye veririm yine.Arkadaş çevreisnde nasıl göstericeği açıkçası umurumda değil öyle cool çabalarında olan tiplerden değilim.Benim anlamadığım şey hayvanları bir yere kapatmayı kötü gören birinin bu foruma üye olması.Sonuçta siz bir japona 1 tonluk tank kursanızda onu bir yere hapsediyorsunuz.Sahi sizin işiniz ne burda ?
Yılan Beslemek
Ailemden yana sorun çıkmıyıcaktır.Bir hevesin geçici mi kalıcı mı olduğunu anlamak için ilk başta üstüne gitmek gerekmez mi ? yapıcağım alan 1 metre uzunluğunda olucak genişliğide en az 50cm olucak.Camdan yapamyı planlıyorum.Merak etmeyin alandan yanada sorun yok.Sen sorunum hangi türleri beslemem gerektiği tecrübesizlikten solayı hayvana zarar vermek istemem.O konularda kaplumbağa dışında her hayvanı besledim gayet uzun süre merak etmeyin.Akgul hanınımın dediği gibi işte altından kalmamıyıcağım türleri beslemek istemiyorum çöl iklimi daha kolay olucağını düşündüğüm için o konuda kendime güveniyorum.Nemi ayarlama konusunda hata yaparsam olan hayvana olucak.Bu yüzden o olmaz bu olmaz dedim.Bu şartlara uygun olursa hayvana hak ettiğini verebilirim.Ve okuduğum bazı sitelerde ölü pinky ve bazen küçük balık bile verilebiliceğini söylemiş.
Yılan Beslemek
Dediğim şeylerden bir şey anlamadığınız gayet ortada.Ben toprak olursa altından kalkamam daha hiçbir şey bilmiyorum kumda daha kolay olur.Bir hevesin en başında geçici mi kalıcı mı olduğunu nerden biliceksiniz ? Böyle insanların hevesini kırıp bazı şeylerden vazgeçirme çabanızı hele hiç anlamadım.
Yılan Beslemek
Merhaba, bu ara yılan sevdası başladı bende.Beklemeyi düşünüyorum eğer geçiçi bir heves olmazsa yılan almayı deniyicem sizce başlangıç olarak hangi türü önerirsiniz ? Topraklı habitat istemiyorum çünkü onun nemini ayarlamak zor olucağı için altından kalkamam gibi geliyor.Çöl sanırım daha kolay olucaktır.Uv lambası ısıtıcı kayası derken arada bir iki fıs su yeterliymiş sanırım.Diğer sorunum beslenme.Canlı ile besliyebiliceğimi düşünmüyorum.Canlı yem yeirne neler verebilirim ? Aranızda besleyenler var mı ? Eğer nem konusu çok zor olmaz diyorsanız onuda düşünebilirim.Yorumlarınızı bekliyorum.
Örümcek
Tamamda benim anlamadığım şey bende bir haftadır duruyor bu hayvan ama ilk defa yemlediğimde yaptı bunu :) yani bir haftada bir karınca bile fazla gibi bir şey mi :D Eğer böyleyse evdeki bu kavanozlarda bu hayvan gibi daha fazlasını beslemek mükemmel olabilir.
Örümcek
Örğmceğimi en sonunda beslemeyi öğrendim.Karındanın bir iki bacağını ve antenlerini kırıp ağına attığımda kaçamıyorlar ve örümceğim onu briraz izleyip saldırıyor.Bir sorum var.Ne aralıklarla beslemeliyim ? Diğer sorum bazen karıncayı öldürüp kürdana yapıştırıyor neden ?
Örümceğe Kışın Yem
Örğmcekler hareket etmeyen şeyleri besin olarak algılamaz ne yazıkki.Yani kurutmanız işe yaramaz.
Bukalemun
Öncelikle bukalemun çok zor bakılır.Akvaryum gibi bir yerde bakmanın sakıncası yoktur çünkü internetteki tüm videolara bakarsanız adam önüne cam koyar nemi ve sıçaklığı dengelemek için.Ayrıca bukalemunlar kuru yem yemez.Su kabı koyarsanız da suyu içemez.Ne kadar doğru bilmiyorum ama hareket etmeyen şeyleri göremezler diye bir teori vardı bukalemunlar için.Haberiniz olsun.Suyu sürekli akıtıcak şelaleye benzer bir şey gerekicek
Kaplumbağa kuru alan ve sahil
Ben forumun yalancısıyım herkes kum zararlı diyor.Onun dışında dediği her şeye katılıyorum.Kaplumbağalar orayi ine çıka ine çıka bile dağıtır.
Örümcek besleyen var mı?
Ağ yapan türlerde nasıl oluyor ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 20 Online Kullanıcı, 11 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.