ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
hakanakvaryum
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Mart 2010 20:14
Son Ziyaret:
18 Mart 2011 01:12
Toplam Mesaj:
96 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
HAKAN DEMİR
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

HAKAN AKVARYUM

SON 10 MESAJI

630 lt moba akvaryumum yeni fotolar sy 3'te
Merhabalr balıklaırnızın videosunu izledim bir tanesinde orta bantında bi acıklık var bu özellik mobada olmaz ayrıca çene altı mavilikleri yada morlukları ( o mor belirgin çizgi) cok az cene altı cekımın olduğu ksıımlarda belirgin değil. bnce balıklaırnızı birde burda yayınlayın daha usta isimler var http://www.frontosaforum.com/
Site İle İlgili Tavsiyeleriniz
Refet Bey ilgilendiğiniz ve örnek veridğiniz için teşekkür ederim ama verdiğiniz örneği ben okusam evine gidip balık almak konusunda bi tereddüte düşmem. benim burda anlatmak istediğim böyle basit şeyler için 250 karakter uygulaması yeter ama dolandırıcılkla olanlar için yetmez mesela bna ilangi diye farklı bir tür gönderimi bunun yanı sıra dişi erkek oranı denildiği gibi cıkmadı bununlada yetinmeyip telefon hattını kapattı ayrıca verdiği hesap numarasıda adına değildi en önemli hususda bu zaten eğer burda hesap numarası adına olmadığı şehirler arası alışverşlerde uzak durulmasını geri bildirimimde belirtemedım bile. yani anlatmak istediğim ufak tefek o buraya gelmedi şu sunu yapmadı değil bunun gibi tam profösyenelce dolandırıcılığı kendılerıne resmen meslek edınmıs kişilerin işlerini nasıl yaptığını anlat istemmdir amacım. artık gerisi siizn ilgi ve alakanıza kalmış.
SAYGILAR...
Site İle İlgili Tavsiyeleriniz
Saolun Köksal Bey. Evet Köksal Bey konu acılabilir ama geri bildiriminde diğer alıcılarında işin esasının nasıl ve ne şekilde olmasını merak edıp bu konu formunu bilmiyorsa nası öğrenmesı gerekir yada yeterince neyin nası olduğunu anlatamadıysam bu sistem ne işime yarıycakki benim ozman herkes konu asın geri bildirim sistemi olmasın. 
Bahri Bey size katılmıyorum ayrıca yukarıdada belirttiğim sebeplerden dolayı geri bildirim için 50 karakter bir cümleden yukarı gitmez. ayrıca ben orda memnun kalmadım desem bu başka bi alıcı için yeterli acıklama olmaz. bazıları alışverısten memnun kalır bazıları kalmaz bu neyın nasıl olduğu için yeterli bir acıklama değildir.
SAYGILAR...
Site İle İlgili Tavsiyeleriniz

Merhabalar benim bu sitede beğendiğim en güzel özlliklerden biride geri bildirim sistemi çünki alışverişlerde olumlu yada olumsuz sonuçlar olsa  bunu geri bildirimle çok güzel belirtiriz. Fakat 250 karakter kısıtlaması bana cok saçma geldi çünki dolandırıldığmzda ne şekilde ve nasıl olduğunu anlatmaya yetmiyor ben bu konuyu Sayın Refet Ali Yalçın Beyede gerek özel msj gerekse geri bildirim formuna yaptığım yorumlada belirttim halende şuan bi cvp belirtmediler. Bence böyle bi uygulama olucaksa karakter kısıtlaması ne için neyin nası olduğunu anlatmaya bile yetmiyor ozman bu sistemden yararlanma sadece iyi anlamda alışverıs güzeldı güvenilir demekle kalıcak olumsuz bişeyi anlatmak istesek kısaca kestirip atıcaz. okuyanlar neyin nası olduğunu bile anlamıycak. Şahsen benim başıma geldi ve diğer akvarist arkadasları uyrmak için kısalttımda kısalttım ama yınede tam anlatamadım. Özetle bu konuda 250 değilde en az 500 olsa daha faydalı olucak ki zaten kısıtlama olmasa daha verimli ve amacına ulaşır bi hizmet olucak.

SAYGILAR....
Arkadaşımın akvaryumu
Güzel olmuş maşallah
HD Kalitesinde Deniz Akvaryumu Video'su

paylaşım için teşekkür ederim

270 lt marine
hayırlı olsun elinize sağlık
28lt +10lt sump yeni canlılar eklendi 3. sayfada

Maşallh güzel görünüyor en sonunda bende Blue zaire moba akvaryumumu deniz akvaryumuma çeviricem bu gidişle:)

Palya çocuklarım:)Cardinal ve blue velvetlerim
Maşallah çok çok beğendim elinize sağlık. Tebrikler
By TOSYALIOĞLU
hayırlı olsun

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.