ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
menfhis
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Kasım 2009 10:00
Son Ziyaret:
01 Nisan 2015 13:09
Toplam Mesaj:
17 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ferhat yay
Doğum Tarihi:
19 Temmuz 1980
Yaş:
43
İl:
Ankara
Meslek:
reklamcı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

VATOZ TÜRÜ NEDİR?
[QUOTE=MCELENLIGIL]Konuyu ve yazıları görünce ben de bir yazayım dedim :) Ferhat Bey bence burada insanların tepki gösterdiği şey orada sigara paketi olması, orada bir cetvel veya boyu herkes tarafından bilinen bir cisim(kalem, pet şişe vb) olsa böyle bir tepki olmayacaktı. Ki bence de balığın boyunu sigara paketiyle ölçmek biraz etik dışı. Mesele ben de şimdi balığımı 43 numara ayakkabımın yanına koyup balığın boyunu anlatmaya çalışsam tepki alırım bunun gibi bir şey. İnsanlar değer verdikleri canlıları görmek istemedikleri yerlerde görünce tepki verebilir bu gayet doğal. Yine de ben sizin kötü niyetiniz olduğunu düşünmüyorum ama hassas davranmakta fayda var. Bu arada balığınız cüce vatoz dişisi gibi geldi bana :) saygılar.[/QUOTE]

Dediklerinizde çok haklısınız. Yorumunuz için çok teşekkürediyorum. Yalnız burda arkadaşın yorumu o kadar ağır olmuşki sanki beni cani, acımasız, gaddar olarak göstermiş benim tepkim buna. Yıllardır bu forumdayım çok şeyler gördüm ama kimseyi bu denli ağır eleştirip ne kızdırdım ne rencide ettim.

VATOZ TÜRÜ NEDİR?
Konuyu öyle bir yere getirmeye çalışıyorsunki sanki birazdan balığı unlayıp tavaya atacaz. Bu kısa sürede o balığa hiçbirşey olmaz belki kısa süreli bir sitrese girmiş olabilir. Buda çok normaldir siz kepceyi akvaryuma soktuğunuz anda bile balıklar kısa süreli sitres ve korku yaşayabilirler.

Yeni üye olmuşssun forma çok gereksiz konular açmışsın ama diğer arkadaşlarımız hepsinde size yardımcı olmaya çalışmışlar işte bu formun en güzel yanlarından birisi bu bilen bilmeyene birşeyler öğretmeye çalışıyor.

VATOZ TÜRÜ NEDİR?
10 sn'lik bir çekim için çıkarılmıştır. Ölçüsünü belirtmek için böyle bir foğraf çekilmiştir. işin detayına girersek sonuçta bu havanları akvaryumlarda besliyoruz. Siz hiç düşündünüzmü o hayvanlar o dört köşe akvaryum içinde mutlularmı. Siz Serger kardeşim malawi beslemişsiniz ve mutlaka o hayvanları kusturmuşsundur. Sonrasında o balığı akvaryuma attığınızda nasıl bir hal aldığını çok çok iyi biliyorsunuzdur.   menfhis2014-01-09 00:43:01
VATOZ TÜRÜ NEDİR?
Arkdaşlar merhaba. Resimdeki vatoz cüce vatozmudur? Yaklaşık 3 yaşında. Cetvel ölçümü 9 cm'dir. Şimdiden teşekkürler.
 
Dengeli Akvaryum Oluşturma
Aramıza hoşgeldin. ttolay arkadaşımız çok güzel yorumlamış. Sitede beslediğiniz balıkların özellikleri, yaşam koşulları ve beslenmeleriyle ilgili bilgiler bulabilirsiniz. Kafanızdaki çoğu soru işeritini ortadan kaldıracaktır.
hagen siyah kum sorunu
Arkadaşıma siyah hagen kum aldık. Beraber yıkadık kumu bir defa süzgeçten geçirdir. Pırıl Pırıl oldu.
100lt Akvaryum
Anladığım kadarıyla renk renk balıklarım olsun göze hoş görünsün diyorsunuz. Bunun için size önerim canlı doğuran beslemeniz. Akvaryumunuzun hacmi 3 veya 4 tür cichlid beslemek için uygun değil balıklara eziyet etmiş olursunuz.
Güzel bir dekor yanına bitki ve 4 ve 5 tür canlı doğuran ile renk renk göze hoş gelen bir akvaryum yapabilirsiniz.
Bir balıktan tek batımda aldığınız en fazla yavru kaç adet rekor kimde
Maşallah diyorum.
Bugüne kadar yüzlerce yavru aldım değişik malawi türlerinden ama hiçbiri 40 üzeri yavru vermedi.
120.40.50 H DIŞ FİLTRE VE FRONTOZA BURUNDİ Syf 2
Zeminin düz olması ve strafor koymanız akvaryumunuzun güvenliği açısından iyi olur.
cinsi ve cinsiyeti

2 resimde aynı balığa ait. Bugüne kadar hep tek takıldı yanına bi eş lazım onun için cinsiyetini öğrenmeliyim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.