ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
black seaa
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Kasım 2009 15:25
Son Ziyaret:
12 Aralık 2009 01:20
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
adem kılıç
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ADEM KILIÇ İSTANBUL/ KARTAL 110*50*50 S.P M.P DEMASONİ (kurulum aşamasında )

SON 9 MESAJI

mavi prensesim kuluçkadamı
Teşekkürler mustafa bey
mavi prensesim kuluçkadamı
Yardımlarınız ve önerileriniz için çok teşekkür ederim. bu benim ciklet türünde ilk yavrum olacakdı olacakdı diyorum çünkü yumurtaları atmış  yada yutmuş olmalı ki kursağındaki şişlik artık yok             :( inşaalah bundan sonraki yavrularda tekarar sizlerden yardım bekliyor olacagım hepınıze sağlıklı balıklar.
mavi prensesim kuluçkadamı

A.slm gökhan şimdilik ayırabilecegim bir tankım yok yenı tankımı yapamadım eger 1 hafta ıcerısınde bir tank ayarlayabilirsem ayırcam. tabiki değiştiririz sorun olmaz daha ilk yavrusu bakalım kactane yavrulayacak ?

mavi prensesim kuluçkadamı
Merhaba arkadaşlar mavi prenseslerimden birtanesinin bu akşam itibariyle kursagının şiştigini fark ettim. yem yemiyor ve diğer balıklardan kendını bıraz soyutluyor acaba agzında yumurtamı var ? birde nekadar süre sonra kusturmam gerekıyor ? yardımcı olur iseniz sevinirim
110*50*50 akvaryum için bilgi almak

teşekkürler selçuk bey ama artık çok geçKaçik dün akşam kesildi rodajlandı ve yapıstırıldı. ilginiz için teşekkür ederim. saglıklı balıklar . selam ve dua ile..

mehmet bey bende astronotları çok seviyorum ama hantal ve dış pisliği çok oldugundan ailem hiç sevmiyor :) umarım sizin akvaryumunuza da bisey olmaz sizede saglıklı balıklar selam ve dua ile...
black seaa2009-11-12 15:09:08
110*50*50 akvaryum için bilgi almak
TEŞEKKÜRLER Engin bey.
ekol vs jebo
selamunaleykum arkadaşım bende bir dış filtre alacağım yaklaşım bir haftadır araştırıyorum bende ekol 17de karar kıldım karar kılmamın nedenini aşağıdaki limkden sende anlayacaksındır. selam ve dua ile. saglıklı balıklar
http://www.akvaryum.com/FORUM/ekol_17_dis_filitre_k252070.asp
110*50*50 akvaryum için bilgi almak

hayırlı geceler arkadaşlar 110*50*50 (8 mm) ebatlarında bir tank yapmaya karar verdim ve bugün ölçüleri camcı arkadaşıma verdim bugün kesilip rodajlanıp yapıstırıldı. ben arkadaşıma kayıt ve kuşakda atmasını söyledim yanlız arkadaşım sadece ustten kusak atalım kayıta gerek yok dedi. ben akvaryumun tabanına ve tavanına 4 cm genişliğinde boydan boya 18 mm medefe ile çevireceğim hem estetik durması için hemde kayıtların yerine akvaryumun basıncını azaltması için.aklıma takılan şu oldu mdf ile etrafını tabandan 4 cm ve tavandan 4 cm mdf  ile çevirdiğimde tekrar kayıt attırmama gerek varmı yoksa mdf ler kayıt gorevini görevini görürmü ??

STRAFOR SUYA SALINIM YAPARMI ?
Öncelikle bütün arkadaşlarıma merhabe demek istiyorum takriben 4 yıldır akvaryum hobısıne bayağı bir ilgi duymaya başladım şimdi kendim bir akvaryum yapıyorum (110*50*50) içinde sarı prenses, mavi prenses ve demasoni olacak. yanlız aklıma takılan bir konu var dün akşam bir forumda murat göker abimizin son kurduğu pdk bitkili akvaryumunu kurarken akvaryum tabanına normal strafor koydugunu gördüm bende kum seviyesini biraz yüksek göstermek için bu şekilde bir taktik uygulamak istiyorum acaba straforun suya vede balıklarıma  herhangibi bir ters etkisi olurmu? şimdiden yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.