ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
GörkemBaykal
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
547
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Kasım 2009 17:16
Son Ziyaret:
14 Mart 2021 23:58
Toplam Mesaj:
101 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Görkem BAYKAL
Doğum Tarihi:
27 Ekim 1985
Yaş:
38
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


SON 10 MESAJI

Profesyonel olarak Lepistes Yetiştirmek
Arkadaşlar merhabalar her zaman yaptığım gibi hediye balık vermek istiyorum 20 30 arası var İzmir'den öğrenci kardeşlerimiz veya maddi gücü olmayan hobidaşlarımız var ise hafta içi Göztepe'den elden teslim yapabilirim saygılar selamlar.
Profesyonel olarak Lepistes Yetiştirmek
Merhabalar albino cikmasina acikcasi firsat vermiyorum :) f4 geldiğimde kan yeniliyorum
Profesyonel olarak Lepistes Yetiştirmek
[QUOTE=tusege]
Merhabalar görkem bey hoşgeldiniz tekrardan. Makalenizi okumak çok keyifliydi. Bende vild red den olma albino var. Backcrosing ile ilerlemeyi hedefliyorum. Daha gençler. İlk yavrularını almak üzereyim. Fotosunu paylaşıyorum. Sağlıklı hobiler dilerim. Saygılar [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/82516/111020201546021.jpg[/IMG][/QUOTE]
Merhabalar maşallah çok güzeller. Eger disi kardeşi ise baska bir kan ile devam etmeniz cok daha iyi olucaktir.
Profesyonel olarak Lepistes Yetiştirmek
[QUOTE=Akvaryumplus]Görkem bey yazınız ı takip ediyorum .ancak anne ve babayı sececerken o türün özelliklerini taşıdığına emin olmak amaclı belli bir standartlar olmalı net de bu tarz makale ve görsel bulamadım.yoksa gelmedik olarak anne veya baba tarafına gidilip güzel bir çalışma yapıla bilinir .
Aslında her lepistes varyetesinin dışı ve erkeğinin fotoları olmalıki o takip elde edildiğinde varyete olarak çalışma yapıla bilinsin[/QUOTE]

Merhabalar kusura bakmayin cok bakamiyorum simdi gördüm. Aslinda standartlar belli IKGH sitesindede bulabilirsiniz yarişma duzeyinde baliklar yetiştiriyorum bel, kuyruk, fin yapilarinin resimlerle ölçulerine kadar var makalelerde var ingilizce çince kaynaklar mevcut almanca ve bazen fransizcada kaynaklar denk gelebiliyor.
Profesyonel olarak Lepistes Yetiştirmek
Herkese merhabalar arkadaşlar. Uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım bazı sağlık olaylarından dolayı uzak kaldığım hobime tekrardan devam ediyorum özelden ve buradan sorularınızı sorabilirsiniz. Saygılar selamlar.
Profesyonel olarak Lepistes Yetiştirmek
Kardeşim yemek kabında balık bakılmaz küçük bir akvaryum al içine birpipo filte bide hava motoru bağla oda sıcaklığı 22 23 derece ise ısıtıcaya gerek yok 21 derecen aşadaysa oda sıcaklığın 25 w bir ısıtıcı al bağla hafta bir dip çekimi artemia çıkarmayı biliyorsan artemia ver bilmiyorsan kuru yem olarak avru yemi ver sağlıklı hobiler yavrularla ilgili yazdığım konu var incelersen yardımcı olacaktır.
Profesyonel olarak Lepistes Yetiştirmek
Ankarada Ali ürüt abi var facebooktan iletişime geçebilirisiniz.
Profesyonel olarak Lepistes Yetiştirmek
7 ile 8.4 arasına kadar sıkıntı olmuyor ph konusunda. Ben hep cama cam akvaryumlarda üretim yaptım balıklarımı bitkili olarak olursa çok daha güzel olur bitki konusunda her bitkiyle sıkıntısız büyür lepistesleriniz, lepisteslerinizi nerden alabilirsiniz konusuna gelince öneri yapabliceğim çaprazlama yapan 2 arkadaş var ve balık almak bütçesel birşey çifti 10 lirayada full red var 150 lirayada var çaprazlaman ve emek verilen bir balık 1 dişi 1 erkek 80 liradan aşaya satılmaz örnek olarak yazıyorum bunları isim konusunuda özelden yazıyorum balıkları kimden alabilirsiniz konusunu reklam olur uygun olmaz saygılar selamlar.
Profesyonel olarak Lepistes Yetiştirmek
Suda ne gibi sorunun var kardeşim yazarsan yardımcı oluruz
Yeni Bir Tür Lepistes
King olayı baş kısmında başlıyo david tanıtıyor şuan baş kısımlarındaki olay kanser olayı arkadaşlar balıklarda görüntüsü tatlı gelebilir ama yabancı birçok forumdada yazmışlardı

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.