ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
come_er
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Mayıs 2009 17:17
Son Ziyaret:
17 Mart 2011 20:51
Toplam Mesaj:
11 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
kamer dursun
Doğum Tarihi:
08 Şubat 1984
Yaş:
40
İl:
Istanbul
Meslek:
tekstil
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

kamer dursun

SON 10 MESAJI

filtre kapatılırsa problem olurmu
Hiçbirşey olmaz arkadaşım ben her akşam kapatıyorum 250 lt sarı prenses sürekli yavru alıyorum 3 ayda felan dış filitreyi temizliyorum sadece su ekliyorum süper sağlıklılar hiç korkma saygılar.
Akvaryum ve Balık Hakkında Bilgi İstek

Evet doğru anlamışsın suyu dinlendir 2 gün mavi ilaç koyma hastalanırsa koyarsın diğerlerini para kazanmak için satmış bence gereksiz şeyler. Sen git yunus yada mavi prenses aldiycem ama akvaryumun ufak sen lepistes al onlar canlı doğuruyo ciclet türleri yumurtayla. Lepistesi 1 erkek 3 4 dişi alabilirsin 2 lira bişey fazla para verme aldıktan sonra poşetle beraber akvaryuma koy 15 20 dakka kalsın sonra kepçeyle akvaryuma koy. .

Betta Akvaryumu Kuruyorum Tavsiyeleriniz.

Merhabalar bende yaklaşık 2 aydır kendim yapmış olduğum 70 25 25 boyutlarında bir akvaryumum var ve bir dişi bir erkek betam var ve dipte biriken tortudan kurtulmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim.

Eminönü anılarınız
Eminönüne gidecekseniz sadece gezmeye gidin sakın balık malık almayın, sakın fiyatları çok pahalı ve beş para etmiycek adamlar var. Eğer almaya gidecekseniz iyice araştırın ve oraya gittikten sonrada araştırmaya devam edin orada 5- 6 yer var hepsine sorun öyle alın hepsi ayrı fiyat söylüyor. Teleskop akvaryumun sitesi var ben genelde alışverişi ordan yapıyorum ama sakın internetten fiyat almadan orayada gitmeyin kazıklıyorlar beta almak isteyenler oradan alabilir 3 lira dişi oluyor genelde dişi istiyosanız kral akvaryumdan alın orada 3 lira. Ama tekrar söylüyorum sakın balık almayın. UĞUR FIÇICIOĞLU2010-01-29 16:32:36
Dış filitre dizilimi ve bulanıklık
.Onur bey şunu deneyebilirmisiniz en alta seramikler ful olsun su borusundan kesip kesip yapabilirsiniz orta kısma sünger ve karbon karbonu yıkayın bolca karbon iri taneli olursa iyi oluyo en üste sünger ve elyaf full doldurun elyafı seranın meranın almanıza gerek yok yorgancılarda satılıyo metresi 2 3 lira silikonsuz olsun yada az silikonlu ama mutlaka ortaya ve üste sünger koyun kesin sorun çözülecek kolay gelsin
Yavru Veliferalarda Sürtünme Sorunu

Ege bey mrb. Bende de böyle bir sorun vardı tüm tankımda sürekli kuma sürtünmeler titremeler formda gördüğüm bişeyi uyguladım sonuç süper ısıyı 30 çıkarıyoruz mavi mürekkep damlatıyoruz takınız nekadasa ve kaya tuzu yeteri kadar mürekkebi 3 gün uyguluyosunuz 4. Gün suyu değiştirin görecksiniz düzelecekler benimkiler düzeldi muhakkak üzerlerinde parazit var rahatsız ediyo kolay gelsin. .

Dış Filitre Temizliği nasıl yapılmalı?

Valla arkadaşım balıklarda bişey yoksa hiçte geç değil 11 ay. Al dış filitreni git banyoya çıkar aç tazzikli suyu elyafları at yenisini yıka şöyle bi koy hepsini tekrar yerine dinlenmiş suyuda koyaç gitsin. İnan ben böyle yapıyorum 3 senedir bitane balığım hastalanmadı kolay gelsin. .

Hem bitkisel hem protein destekli el yapımı yem
Merhabalar,bende yem yapmayı düşünüyorum acaba bu yem derin dondurucudamı kalıyo yoksa normal buzdolabındamı ve kaç gün gidiyor. .
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin

Merhabalar bütün akvaryum com üyelerine selamlar saygılar. Yeni değilim ama selam göndereyim dedim. .

dıs filtre calısma sorunu
Bende atman f4 dis filtre war ama su cekme sorunu war nedenini anlayamadim kurulumu konusunda bilgisi olan warsa yardimci olursa sevinirim

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.