ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ateml
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Nisan 2009 11:23
Son Ziyaret:
16 Nisan 2020 10:09
Toplam Mesaj:
17 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mehmet YILMAZ
Doğum Tarihi:
25 Mayıs 1981
Yaş:
42
İl:
Mugla
Meslek:
Öğretmen
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mehmet YILMAZ



76x38x50(h) Bitkili Akvaryum

120x45x50(h)akvaryum hazır ama dizayn konusunda kararsızım

SON 10 MESAJI

Yeni akvaryum kurulumu
Mrb arkadaşlar;

yeni kuracağım akvaryumda çok işime yaracağını düşündüğüm japon şemsiyesi arıyorum. konya da gezmediğim yer kalmadı sanırım ama bulamadım. bana yardımcı olusanız çok sevinirim. şimdiden teşekkür ediyorum.
Yeni akvaryum kurulumu
Mrb arkadaşlar;

dün itibariyle 120x50x45(h) 10mm olacak şekilde camları kestirdim. nasip olursa bu günde birleştirme işini bitirmeyi planlıyorum. sıra geldi taban kurulumuna. sürü balıkları beslemeyi düşündüğümden yüksek boylu bitki düşünmüyorum. sizce tabanı nasıl oluşturmalıyım. şimdiden teşekkür ederim.
Yeni akvaryum kurulumu
Teşekkür ederim citronx;

dediğiniz gibi ışıktan yüksek verim almak için yüksekliği 40 cm de tutmayı düşünüyorum. zaten bitki boyu olarak en fazla 10 cm olan bitkileri kullanacağım. görselliği ise oluşturacağım yükseltiler ve kaya yapıları ile sağlamayı düşünüyorum. 
Yeni akvaryum kurulumu
Merhaba kartal77;

aslına bakarsanız orta ve ön plan bitkisi yetiştirmeyi düşündüğümden yüksekliği düşük tutuyorum. balık olarakta sürü balıklarını besleyeceğimden 40 cm nin yeterli olacağını düşünüyorum. tabikide değerli fikirleriniz bana yol gösterecektir. yorumlarınız için teşekkür ederim.
Yeni akvaryum kurulumu
Mrb arkadaşlar;

yeni bir akvaryum kurmayı düşünüyorum. bu kurulumu sadece sizin fikirleriniz doğrultusunda yapmak istiyorum. umarım bana yardımcı olursunuz. yeni kurduğum akvaryum da sadece sürü balıkları olan kardinal neon, kırmızı burun tetra ve rasbora beslemeyi düşünüyorum. öncelikle tankın ölçüleri konusunda sizin fikirlerinizi almak istiyorum. ben şu an için 130x50x40(h) 10mm kalınlık ölçülerinde düşünüyorum. sizin değerli yorumlarınız doğrultusunda ölçek belirlendikten sonra akvaryumu yaptırmayı düşünüyorum. şimdiden teşekkür ederim.

şu an mevcut olan akvaryumu;

Acemi Bir Bitkili
Timur bey teşekkür ederim. 15 tatil dönüşü olunca ilgilenemedim. yakında budayacam.

arkadaşlar 7 tane ramirezim var ama bir türlü eşleşen olmadı. cinsiyet ayrımı zor diye konyadaki tüm ramirezileri topladım anca bu kadar bulabildim. ama nedense bir türlü eş tutmuyorlar. nerde hata yapıyorum ben.


Mrb arkadaşlar;

bu gün gittiğim av gezisinde dağda bulduğum iki kayayı akvaryuma yerleştirdim. ramirezilerimin çok hoşuna gitti. umarım sizinde hoşunuza gider. yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
(not: çekimleri cep telefonuyla yaptım kusura bakmayın)





Acemi Bir Bitkili
Merhaba arkadaşlar;
Güncel fotoğrafları ekliyorum. Tüm yorumlar için teşekkür ederim.




Adem TANIŞ2010-02-12 22:12:21
Acemi Bir Bitkili
Bitki ilanları bölümüne bakın formda bir çok arkadaş satıyor. yer olarakta istanbul dasınız sanırım bir çok akvaryumcuda bulabilirsiniz. bende çok şanslısın yani.
Acemi Bir Bitkili
Ağaç şeklinde bir kütük bulup üzerine cristas moss kullanarak bir dekor vermeyi düşünüyorum. sanırım güzel olur. ama denemek lazım değil mi? bu arada her türlü fikre de açığım.
Acemi Bir Bitkili
Tşk ederim. sol tarafdaki planlarım farklıydı. orda glosso gibi bir taban bitkisi yetişdirmeyi planlıyordum. marselia ektim ama bir türlü yetişdiremedim. o yüzden şimdilik orası boş kalacak. yeni bir planım var orasıyla ilgili.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.