ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
NoNumber
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Şubat 2009 20:45
Son Ziyaret:
23 Nisan 2009 18:40
Toplam Mesaj:
2 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Cihat Akar
Doğum Tarihi:
15 Ocak 1982
Yaş:
42
İl:
Ankara
Meslek:
Kumanda ve Kontrol Operatörü
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


(Very Important People)

SON 2 MESAJI

Yeni üye arkadaşlara..
Sitenize çok kısa bir süre önce dahil oldum. İlk izlenimlerimi paylaşmak istiyorum.
 
Öncelikle üyelere karşı gösterdiğiniz nezaket çok ilgimi çekti. Gerçekten de, belki de sizlerin (ustaların) "artık bu da sorulmasın" tarzında yorumlayabileceğiniz sorulara bile nezaket ve saygı çerçevesinde cevaplar vermenizi çok takdir ediyorum. Bu sizlerin insanlara ne kadar verdiğinizi gösterir. Ben de kendi adıma, gösterilen bu nezaket ve saygıya aynı şekilde karşılık vereceğimi garanti ediyorum.
 
Bazı arkadaşlarımızın değindiği birkaç konu var ki onlarla aynı görüşü paylaşmamak elde değil. Mesela, yeni üyelerin mesaj sayılarının kısıtlanması durumu gerçekten de enteresan bir uygulama. Henüz bu kuralla ilgili bir yazı okumadım ama birazdan bakmayı düşünüyorum. Site kurallarına üst düzey önem gösterenlerdenimdir. Kuralcıyımdır ve kurallara uyulması için de elimden geleni yaparım. Söz konusu mesaj kısıtlama olayı eminim ki iyi niyetle alınmış bir kuraldır. Fakat daha önce üye olduğum bazı forum sitelerinde bu kurala hiç rastlamadım. Sizleri sorgulamak adına söylemiyorum, sadece dikkatimi çeken bir konu olduğu için belirtmek istedim.
 
Ayrıca bir arkadaşımızın yazısında sorulara cevap verenlerin tecrübeli olup olmadığı konusundaki şüphesini okudum. Gerçekten de önemli bir konuya değinmiş. Henüz tam siteyi dolaşma fırsatı yakalamadım. O yüzden şimdi vereceğim öneri uygulanıyorsa kusura bakmayın. Bana göre, tecrübeli arkadaşlarımın avatarları, tecrübesiz olanlarla aynı olmamalı. Siz uzun zamandır bu sitedesinizdir ve dolayısıyla da geniş bir çevreniz olabilir. Bu ayrımı siz sağlayabilirsiniz diye düşünüyorum. Böylece konuyu yazan arkadaşımız gibi aynı düşünceyi paylaşan diğer arkadaşlarımızın da içleri rahat etmiş olur.
 
Benim için diğer bir önemli nokta da dil konusu oldu. Burada gördüğüm kadarıyla dilimize azami önem gösteriliyor. Ben de bir imla hastası olarak bu durumu çok takdir ettim. Türkçe'yi düzgün kullanmak adına yapılan bu uygulama için sizleri tebrik ediyorum. Gerçekten de çok önemli bir konu.
 
Sonuç olarak ilk bakışta sizleri çok başarılı bulduğumu söylemeliyim. Her ne kadar sizler kadar tecrübeli olmasam da yaptığınız işe saygım var. Yaptığınız işte başarılı olduğunuzu söylemek için zaten herhangi bir tecrübeye sahip olmaya gerek yok. Bildiğiniz gibi, görünen köy kılavuz istemiyor.
 
Bende güzel bir etki bırakan bu saygı ve nezaket ortamında elimden geldiğince birşeyler öğrenmek, bu işi gerçekten severek yapmak, belki de ileride üzerine birşeyler koyabilmek ve bu nezih ortamın devamlılığını sağlamak adına elimden geldiğince çaba sarfedeceğimden şüpheniz olmasın.
 
Tekrardan herşey için teşekkürler, kolay gelsin.
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Selamun aleyküm arkadaşlar. Aranıza yeni katılmış ve bu hobiye yeni başlamış biriyim. Sizin de anladığınız kadarıyla içimde bu hobi için çok büyük bir istek ve merak var. İsmim Cihat, Ankara'da ikamet etmekteyim ve 27 yaşındayım.
 
Sitenize biraz göz atma fırsatım oldu ve çok beğendim. Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler.
 
Ben de yeni bir akvaryum meraklısı olarak verdiğiniz bilgilerden çok faydalanacağımdan eminim.
 
Yardımlarınız ve verdiğiniz bilgiler için şimdiden çok teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 13 Online Kullanıcı, 7 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.