ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Nektar Yem
Kullanıcı Grubu:
Kurumsal Üye
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Kasım 2008 16:21
Son Ziyaret:
08 Mart 2010 16:28
Toplam Mesaj:
2 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Sibel Kamberoğlu
Doğum Tarihi:
25 Mayıs 1972
Yaş:
52
İl:
Istanbul
Meslek:
Su Ürünleri Teknikeri
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Nektar Yem Ltd.Şti.
Nektar Yem
Sibel Kamberoğlu
Su Ürünleri Teknikeri

SON 2 MESAJI

YEMLERİMİZ
YENİ YILIN
HEPİMİZ İÇİN UMUTLU, BEREKETLİ, TÜM İNSANLIĞA BARIŞ MUTLULUK GETİRMESİNİ,
2008'DE YAŞANAN TÜM OLUMSUZLUKLARIN TERSİNİN YAŞANACAĞI
BİR YIL OLMASINI DİLİYORUZ ...
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN...

SAĞLIKLI, RENKLİ, GÜZEL BALIKLAR DİLİYORUZ....


NEKTAR YEM LTD.ŞTI.
BERNAQUA Türkiye Distiribütörü


Sibel Kamberoğlu

Su Ürünleri Teknikeri

sibel.nektaryem@gmail.com

Tel : +90 216 517 30 95

GSM: +90 532 494 37 81

web: www.nektaryem.com.tr
YEMLERİMİZ
Su Ürünleri Sektöründe yetiştiricilik alanındaki çalışmalarımıza ilave olarak
Akvaryumculardan ve Üreticilerden gelen talepler doğrultusunda
AKVARYUM balıklarının da tercih ettiği yemlerimizi sizlere sunmak için
İstanbul'da da çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz...
AKVARYUMCULAR ve ÜRETİCİLER tarafından tercih edilmelerinin başlıca sebepleri
*Lezzetleri
*Balığın büyümesinde çok güzel sonuçlar veriyor olması
*Optimal çekicilik ve yüksek sindirilebilirlik
*Su da erimeden uzun süre bulunabilmeleri
*Ortamı kirletmemeleri
*Cikleti büyütmesi ve yağlandırmamaları
*Balığın renklerini canlı tutmaları
*Yağının az olması kısırlaşmayı engellemeleri
*En iyi büyütme ve yaşatmayı sağlamaları
*Tozsuz, tam boyutlu ve besleyici olmaları
*Düşük maliyetli olmaları
*Kullanıldığında kalitelerinin ve farklarının çok iyi anlaşılıyor olması...
Belçikada üretilen yemlerimiz son sistem teknolojiyle
*En iyi kaliteli düşük ısılı balık unu
*En iyi kalite balık yağı
*Vitamin ve Mineral premix ve en iyi şekilde soğuk ekstrude ile üretiliyor...
*Bu şekildeki soğuk işlem 60-80 C arasında olduğundan
proteinler bozulmaya uğramıyor besin değerlerini koruyor...
*Bu şekilde balık yemi üreten Avrupada sadece 3 firma bulunuyor...
Detaylı bilgi için
sibel.nektaryem@gmail.comNektar Yem2008-12-30 15:30:34

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 21 Online Kullanıcı, 12 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.