ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
htogay
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Temmuz 2008 08:36
Son Ziyaret:
15 Nisan 2024 01:11
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hüseyin Togay
Doğum Tarihi:
13 Ocak 1970
Yaş:
54
İl:
Ankara
Meslek:
biyolog
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Hüseyin TOGAY
TROPHEUS DUBOISI MASWA
TROPHEUS RED RAINBOW KASANGA

SON 5 MESAJI

Tropheus yaşam süresi

MERHABA

ELİMDE BULUNAN DUBOISI MASVA KOLONİ 5 YAŞINDA.HALEN YAVRU ALMAKTAYIM VE PERFORMANSLARINDA BİR DÜŞME GÖZLEMLEMEDİM.
Kara sineklerim
[QUOTE=serdarzero]
 
 
Hüseyin Bey söylediklerinizi dikkate alıcam.Kaya tuzunu nerden alacağımı bilemedim.Bir markette "salamura tuzu" diye bir tuz buldum; ama sanırım bildiğimiz kaya tuzunun bir miktar işlenmiş hali olduğu için güvenip alamadım.Yem konusunda da çeşidi arttırarak danicci vegetable almayı düşünüyordum, söylediğiniz yemleri değerlendiricem.İlgi ve desteğiniz için teşekkürler.
 
 
 
[/QUOTE]
 
Salamura tuzu kullanabilirsin aynı şey.önemli olan içinde iyot olmaması.
Kara sineklerim
Serdar'cım merhaba
Balıklarımın senin kadar titiz bir arkadaşımın elinde sağlıklı olduğunu bilmek beni çok mutlu ediyor.
Akvaryumunu özellikle arka fonunu çok beğendim.Fakat taşlar üst üste biraz beni tedirgin etti.Şimdi değil ama 6 ay sonra taşların altını kazmaya başladıklarında sorun yaşayayabilirsin.Sana önerim iki yüksek geniş ama düz tabanlı taşların üzerine ince yassı geniş bir taşla akvaryumun sağına ve soluna köprü oluşturup orta tarafına tek parça büyük desenli bir-iki  taş (fosil taşı veya kırmızı taş gibi) koyarak düzenlersen daha güzel olacağını düşünüyorum.Bu benim bir önerim ,dekoru değiştir demiyorum tek önemli tavsiyem dekoru fazla sıklıkla değiştirip balıkları strese sokma.
Kullandığın yemler kaliteli.  Nekadar fazla çeşit yemle beslersen balıklar o kadar sağlıklı olur.
Biliyorsun bende Kasakalawe kolonisi de var ama tüm samimiyetimle söylüyorum Tropeusun en güzel ve en keyifli türünü besliyorsun.
Sağlıklı günler dilerim.
En kısa zamanda yüz yüze tanışmak dileğiyle.


Söylemeyi unuttum Kaya tuzunu her dip çekiminde 20 Lt'ye 1 Çorba kaşığı  ,dış paraziti engellemesi ve su dengesini sağlayabilmek için  için mutlaka  mutlaka kullan .Tropicalin %70 sprilunalı yemini (ismini hatırlayamadım spriluna tablet suyu bulandırdığı için)  tetra pro-vegetable'ı ve NLS TheraA+ kullanmanı da öneririm. 

Nerede Kalmışmış !

Başlamadan biten bu organizasyondan NEHİR AKVARYUM-ÜZEYİR BEY'İN zararlı değil kazançlı çıktığına eminim.Bizlerin, hobicilerin Üzeyir Beye olan güveninin bir kat daha arttığını düşünüyorum.Zararlı çıkan  Ticari güveni sarsılan SEMİH OVAT'dır.Bu günden sonra yapacağı hiç bir açıklamanın önemi kalmadığı gibi Üzeyir Beyin çıktığı bu organizasyon da başlamadan hayal kırıklığıyla bitmiştir.

Üzeyir Bey :Allah yolunu açık etsin  ,bu camianın senin gibi dürüst ve ahlaklı çalışan ,gününü kurtarmak için ticaret yapmayan insanlara ihtiyacı var.

 

Demasoni İle Uygun Tür Tavsiyesi
Size garip gelebilir 'bu kadar da olmaz' diye bilirsiniz ama ben 5 aydır Calvus ve Frontoza ile beraber besliyorum Akvaryuma renk ve canlılık geldi.Tetra bits,spura tablet ve dundurulmş kurt veriyorum hayvanların hepsi sağlıklı ve uyumlu.Demosoni diğer türlere karşı agresif değil.Otcul diye kendini kasma.Bir öğün bitkisel yem vermen yeterli 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.