ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
uzay mike ceza
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Mayıs 2008 11:04
Son Ziyaret:
22 Mayıs 2022 00:29
Toplam Mesaj:
18 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Uzay Yıldızber
Doğum Tarihi:
21 Ocak 1994
Yaş:
30
İl:
Izmir
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Uzay Yıldızber
Malawi ve bitkili dünyası

SON 10 MESAJI

İzmirde toplu Helena ( Katil Salyangoz )
5 adetde ben almak isterim. 
İzmirde otocat sae ve nerite salyangozu arıyorum
Nerite salyangoz Yeşilyurt'da Ertürk Akvaryumda da sürekli görüyorum .Ancak 1,5 aydır gitmedim  bel ki kalmamıştır bulamazsanız bir uğramanızı tavsiye ederim.
Karşıyaka Civarlarında Güzel Bitki Satan Yerler
Calvus Akvaryum'da Gürcan Abi var . İstersen Gürcan Abiye bu konuda danışabilirsin . Karşıyaka Çarşısı civarlarında kalıyor dükkanı.  Tabii şu ara bitki kaldımı tam bilmiyorum ama bakmak araştırmak lağzım .
Birol Akvaryum Hakkında
Aslında Berke kardeşim bu parayla en iyi en düzgün akvaryumu kurabilirsin . Bu ölçülerde ki bir akvaryumada dış filtreyide pek gerek görmemekteyim . Bir adet iç filtre işini çok güzel göreceğine eminim . 
Gaziemir,Karabağlar,sarnıç civarında güvenilir petshop varmı ?
Bol çeşitlerle en çok sevdiğim akvaryumcular Aynaz Akvaryum Nazmi Abi  gerçi toptana döndü diye duyumlar almaktayım . Birde Uluönder Cad. Mit Evleri karşısında Yeşilyurt'da eski Ertürk Akvaryum bulunmakta. Güvenilir , bol çeşitlerle ve uygun fiyatlarla .
Demasoni yavru sayısı...
Benimkinlerden 3 cm olan dahil 5,6 yavru vermekte.Ancak kusturma yöntemini bırakıp doğal ortam oluşturduğum için balıklar kendileri salmakta.Kusturduğum zamanlarda en iyi ve en büyük dişim  20 üzeri yavru vermekte.Balığın kondüsyonuna ,stress altına bağlı olabiliyor yavru sayıları.Şu anda bile 4 cmlik bir demasonim 24 gündür kuluçkada kusturmamak için direniyorum bakalım nolucak :))
İceman ve dip balıkları
Botia türlerinden ;Mavi botia,Macracanta  gibi türler olabilir(şahsen kendi akvaryumum mbuna damızlıklarımın bulunduğu yerde 2 adet macracanta beslemekteyim ).Cüce vatoz türleri olabilir bunlara nazaran elma salyangozuda olabiliyor tabi her balıkla olmuyabiliyor.Balıklarınızın davranışlarına bağlı.Karides koyucağınız zaman balıklarınıza zengin bir  yem vermiş olursunuz :) 

Saygılar...
Dişi kribensisim terör estiriyor neden ki
Vatoz olması hiçbir sorun teşkil etmez.Ancak diğer cüce amerikan eklemelerinde  yavru alma sorunu dahada büyür .

Saygılar...
kribensis cinsiyet ve davranış
2si erkek gibi görünmekte .Ancak bu şekilde % 50 cinsiyet ayrımı yapılabilir.En iyi cinsiyet ayrımı anüs ve vent deliklerine bakılarak olandır.Bu şekilde yapmanızı öneririm .) Şimdi gelip 2si erkek derim yarın bir gün o erkeklerden birinden yavru aldınız mı şoka girersiniz bir anda o yüzden kesin birşey söylemeyeyim :D
Dişi kribensisim terör estiriyor neden ki
Küçük amerikan türleri arasında en çok gözde tuttuğum türler arasındadır kribensisler.Bu gibi olaylar yer tutma,yumurta koruması veya üreme dönemlerinde gerçekleşebilir .Akvaryumunuzun içine iyicene bakın yumurta var mı yok mu diye. Yumurta yoksa yer tutmada olabilir .))

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.