ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
bluefire
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Mayıs 2008 10:48
Son Ziyaret:
11 Temmuz 2009 10:10
Toplam Mesaj:
99 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
efe demirel
Doğum Tarihi:
04 Ocak 1984
Yaş:
40
İl:
Izmir
Meslek:
Sayıltı Uzmanı :)
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

İ. Efe Caner

SON 10 MESAJI

İzmir Buluşması
Gerçekten güzel bir etkinlik olmuş, inşallah tekrar edilir :)
Melekondu 2 Projesi...
Emeğinize sağlık diyelim :) maşallah onları çok seven bir sahipleri oldukları için " çoğu kapluştan " daha şanslılar :)

Saygılar..
Kaplumbağalarım için Strafor
Herkese öncelikle merhaba ;

Arkadaşlar, benim bir sorum olacak.Askerlik sebebiyle 120 LT lik akvaryumumu boşalttım ne yazıkki :( Ancak hayvanları seven ailem ben yokken kaplumbağa bakabileceklerini söylediler ve bende burada aradım ancak bulamadığım bir soru sormak istedim..Şimdi akvaryum geniş oldugu için strafordan bir alan yapmak istiyorum,hem hoş görüntü(suyun altında da saklanabilecekleri alanlar)hemde üst kısım kuru alan ve ışıklandırma için.Merak ettiğim durum ise, kapluşlarım  " Rüknettin ve Muhittin "  Höytacaba bu straforu kemirebilirler mi? Kahkaha şu anda boyları 6cm civarında.
Yorumlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler
hayalet balığı
O balıkların hepsini 100 LT de yasatmaya calisirsaniz - ki yasamazlar - hepsi birbirini yer.. yada stresden ölürler.. 100 LT de bence siz güzel bir bitkili tank yapin, yada zebra besleyin.. 120 LT düsünürseniz beyaz prenses koyabilirsiniz.

Saygılar
Balıklarım korkak oldu
Yemlemeyi azaltıp, özellikle ışıklar açıkken yemlerseniz elbetteki alışacaklardır.Ayrıca siz normal rutin yaşantınıza devam edin onlar buna zamanla alışırlar.Benimde odamda akvaryum ve benimkiler maşallahları var sürekli bana bakıp duruyorlar aç da degil hayvancagızlar :D ama maşallah diyelim..   

Saygılar
200 lt akvaryuma balık tavsiyesi
Bence siteden ilk önce inceleyin balıkları, daha sonra karar verince nasıl bir akvaryum oluşturmanız gerektigi hemen çıkar ortaya..

Saygılar
Balıklarım sürekli titriyor
Balık sayısını azaltın,tek tür yapıp, iyi bir bakım yaparsanız eminim istediginize ulasacaksinizdir ( Eger üretim istiyorsanız) yok istemem diyorsanız sizin seciminizdir tabiiki. Ama balığa iyi bakmak çok şey farkettirir.

Saygılar
zebra bunların yanına olurmu?
Tankınız beslediğiniz türler için gerçekten uyumsuz, bir süre sonra balıklarınız ve siz sıkıntıya düşeceksinizdir.Güzel bir kaya dekorasyonu ile bence o akvaryumda tek tür SP iyi olacaktır.

Saygılar..
Böyle Bir Akvaryumcu Görmediniz! (Balık İşkencesi)
Recep Bey'in dediğine sonuna kadar katılıyorum, burada ele alınması gereken ilk once sosyo ekonomik durumdur bencede ancak tabii herkes gibi bunu üzüntüyle karşılıyorum.Keşke böyle görüntüler olmasa..Insanların taşlanarak öldürüldüğü, açlıktan insanların öldüğü yerlerde bu tip görüntüler gerçekten kaçınılmaz.Insana değer yokki hayvana olsun. Eğer diğer türlü olursa kuşku duymak gerekir bencede..Bizim fanuslar bu balıklar için cidden cennet..

Saygılar
Salatalık,Bezelye,Havuç...
Bende salatalık veriyorum ara ara, ancak vatoza ne hacet diger balıklar önünden ayrılmıyorki vatozcum yesin :) yemlemeleri düzgün ve iştahlılar maşallah. Ama nedendir bu kadar yem sevdası diye düşünüyorum yani .. Sizce ne olabilir ?

Saygılar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.