ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Doguhan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Ocak 2008 20:03
Son Ziyaret:
26 Mart 2013 01:22
Toplam Mesaj:
40 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Doğuhan Can
Doğum Tarihi:
08 Temmuz 1985
Yaş:
38
İl:
Ankara
Meslek:
Takıntı üreticisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ben güneşi gösterdim aptallar parmağıma baktı

SON 10 MESAJI

Aquasafer su düzenleyicileri ve satbaba.com
En içten selamlarımızı sunarım.

1988 yılından beri kimyasal temizlik ürünleri sektöründe yeri her geçen gün sağlamlaşan Star Kimya olarak, hem bireysel hobilerimiz hem de piyasadaki ihtiyacı göz önüne alarak, kimi şehirde diğerine nazaran daha düşük de olsa sularımızdaki ağır metallerin su canlılarımız için yarattığı ve yaratabileceği sorunlara, spesifik olarak çözüm üretmek istedik.Ve bu aşamada Aquasafer ürünlerimze can verdik.Malawi,Tanganyika ve Amazon akvaryumlarına özel olarak ürettiğimiz,su değerlerini uygun aralığa getiren ve de ağır metallerden arındırıp vitamin katkılarıyla canlılarımızın sistemlerini düzenleyen ürünlerimizi size sunmaktan kıvanç duyarız.
İthal ürünlere anlamsız şekilde yüksek bedeller ödemek sizi sıktıysa ve hatta profesyonel ürünler almaktan dahi vazgeçirdiyse , denemelerini yaptığımız ve onaylarını aldığımız ürünlerimizi, yeni kurulmuş ve her geçen gün büyüyen %100 güvenilir e-ticaret sitesi satbaba.com'daki dükkanımıza sizleri de bekleriz.

Sevgiler ve saygılarımızla.

Satbaba.com'daki dükkanımıza buradan ulaşabilirsiniz.

https://satbaba.com/auctions/subcatproductlist/66


Mbuna Club(Yeni Foto.. Syf. 8'te)
Güle güle besleyiniz. Bana ilham verdiğinizi tüm gönlümle söyleyebilirm. Ben de şu an net 90 litre bir tankda sınırlı bir miktar demasoni boylandırmaya çalışıyorum (emin bey sağolsun çok güzel balıkları).
Fakat 5-6 aya tankımı 100*50*50 gibi bir ölçüye yükselterek, afra,hara ve elongatus chewere beslemeyi umud ediyorum. Bakalım ne olacak ? :)
Tekrar özeniniz ve zevkiniz için tebrik ederim.
Mbuna gelişim kaygısı
Anladım Levent bey...
Balık adedinde zamanı gelince indirim yapacağım öneriniz üzerine...

Mbuna gelişim kaygısı
İlginiz için teşekkür ederim...
Peki 120 litrelik bir tank sizce yeterli olacak mıdır ? Eğer yeterli olacak ise daha yakın bir tarihte değişim yapabilirm.
Devamlı hacim sormamın nedenini mazur görünüz,  çünkü araştıra araştıra baya bir çelişkide kaldım.
Doguhan2009-10-06 13:51:33
Mbuna gelişim kaygısı
Selamlar sunarım...

Şu an net 90 lt hacimde, 10 adet, takribi 3 cm civarında demasoniye sahibim. Beslenmeleri için NLS marka iki farklı yem ve artı olarak daichini krill kullanıyorum. Demem o ki besi konuunda bir sıkıntı yok. 4-5 günde bir %20 su değişimi yapmaktayım. Fİltrasyon tetra tec ex 700 dış filtre ve bir adet sünger filtre aracılığıyla yapılmakta...

Fakat araştırmalım beni hacim gelişim ilişkisinde kaygılanmama sebep oldu(Kimisi kalabalık ve ufak tanklarda sağlıklı balık sahibi oluyor fakat arzulanan hacimler bunlardan fazla). Acaba bu hacim ve koşullarda , demasonilerimi damızlık boya getirip üremelerini sağlayabilir miyim ? İleride balık sayısını azaltmam gerekecek mi? Gerekirse kaç balığa kadar indirilmeli...

Açıkçası en az 3-4 ay bu akvaryumun idare etmesini diliyorum. Vakti gelince iki katlı ~250 litre hacminde  iki tanktan oluşan bir set yaptıracağım fakat şu an imkanlar el vermiyor...

Yardımcı olursanız sevinirim.


Yeni Dekor Red Chimba Sy.42-150x60x60
Tebrikler Murat bey elinize sağlık kesenize bereket :)
Hayalimdeki tankı kurmuşsunuz diyebilirm...
Blue Zaire Mobaları ürettik
Mobayı ne zaman görsem apayrı bir aleme gidiyorum. O derinlikten onca tehlikelere rağmen çıkartılan bu kıymetli canlıların memleketimizde üretilmesi benim için gurur kaynağı. İmkanlarım el verirse bir gün mutlaka edineceğim türlerden.
Tebrikler Murat abi, tebrikler Aquamania...

Aquamania onurla sunar ,,,,L46
Mobalara mı bayılayım, tricotilere mi derken bi baktım L46...
Bravo...İşinin ehli olmak bu demek gerçekten...
Ankara'da belki de tek güvendiğim akvaryucunun marifetleri beni de mest etti :)
Doguhan2009-01-12 16:29:53
Demosonilerim
Hayırlı olsun Armağancım güle güle besle...
Melekciler buraya
[QUOTE=saykobaby]Melek balığı ile ilgilenen arkadaşlara bir sorum olacak evimde 110x45x45 lik bir tank var ve daha önce bu tankta malawi bakmıştım bu nedenlede tankın tabanı mercan kırığı şuan tank içerisindede 2 adet eş melek var sormak istediğim mercan kırığı olan tank içerisinde (ayrıca bitki olarak da amazon soğan anubias ve saz var) melek bakılabilirmi ve bu meleklerden yavru alınabilinir mi? Yorumlar için teşekkürler.[/QUOTE]

Mercan kırığını akvaryumdan uzaklaştırmanızı tavsiye ederim. Üretimi olumsuz etkileyebilir. İmkanı yok diyorsanız bir de böyle deneyin.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.