ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Şeboist
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Nisan 2007 00:48
Son Ziyaret:
25 Eylül 2010 23:08
Toplam Mesaj:
250 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
teoman yılmaz
Doğum Tarihi:
28 Mart 1982
Yaş:
42
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Teoman

SON 10 MESAJI

Yavruların Fotografları (Texas-Papağan)
Yavrular pirinç tanesi büyüklüğüne geldiler. Granül yemi toz haline getirip atıyorum yerler değil mi? Zaten sürekli dipte dolaşıyorlar. citronx2008-06-16 01:37:29
Yavruların Fotografları (Texas-Papağan)
Ben bu yavruları kendime büyük bir akvaryum alarak yaşatmak istiyorum. Artemia konusunda bilgim yok. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Yumurtadan çıkalı 3 gün oldu sadece granül yemi un gibi ufalayıp attım çok az miktarda. Artemia nasıl hazırlanır ve kaçıncı günden itivbaren vermeliyim. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Papağan-Texas Çiftleşti. Fotograflıdır
Yavrular suyun dibinde dolanıp duruyor. Acaba onlara ne zaman artemia vermeye başlamalıyım? Yumurtadan çıkalı 3. günleri
Papağan-Texas Çiftleşti. Fotograflıdır
Yumurtalarda siyah noktacıklar belirmeye başladı. Sanıyorum yavrular çıkacak... Onları göz göre göre ölüme itemezdim hibritte olsa her canlının yaşamaya hakkı vardır. Ayrıca her ne kadar fiziksel engelleri de olsa papağanlar kadar hayatından memnun neşeli bir balık daha görmedim..Şeboist2008-06-12 01:57:59
Papağan-Texas Çiftleşti. Fotograflıdır
Kayayı ayrı bir akvaryuma koydum. Göz göre göre tinfoil ve vatozlara yem olmalarını seyredemezdim. Ayrıca tekrarlıyorum ben bu balıkları kasıtlı çiftleştirmedim. Zaten akvaryumcular bile istesen de yapamazdın zaten bu bir mucize diyorlar. Bakalım yumurtalardan yavru çıkacakmı. Renklerine bakılırsa yumurtalar döllenmiş.
Papağan-Texas Çiftleşti. Fotograflıdır
Kayayı başaka bir akvaryuma koydum. Suyunu büyük akvaryumdan çektim içine biraz metilen mavisi koydum bir de büyük sünger filte koydum hava motoru ile çalışanlardan. Papağanım oyalansın diye aynı kayadan aynı yere koydum şimdi onun başında oyalanıyor. Çıkacak yavruları büyütebilirsem  sanıyorum aşağıda resimdeki gibi bir şey olacaklar.
 
Papağan-Texas Çiftleşti. Fotograflıdır
ben bu üretimi kasıtlı yapmadım. Papağanımı erkek sanıyordum benim için de süpriz oldu. Bu boyda bir akvaryumda böyle bir üremeye ancak mucize denebilir. Düşüncem odur ki kayayı tek başına alıp ayrı bir akvaryuma koyayım. Çünü bu akvaryumda dış filtre var ve tüm yavruları yutacaktır.
Papağan-Texas Çiftleşti. Fotograflıdır
150 litre akvaryumumda bir adet erkek texas (15 cm) bir adet dişi papağan (12 cm) 1 adet astronot (25cm)1 adet pacu (29cm) 2 adet vatoz (27 şer cm) ve bir adet tinfoil (14 cm) beslemekteyim. Dün akşam papağanımın kayalardan birinin üzerine yüzlerce yumurta dökmüş olduğunu farkettim. Confused Texas hariç diğer hiçbir balığı yaklaştırmıyor sürekli olarak yaklaşanları dövüyor. Texas anne kadar hırçın olmasa da o da papağana yardım ediyor birlikte kayanın üzerinde bekliyorlar. Anne ile kayayı ayrı bir akvaryuma alayım diyorum ama yumurta sudan çıttığı 5 -  10 saniye gibi bir sürede bozulabilirmi? Eğer yavru çıkarsa akvaryumdan ayırmadığım takdirde özellikle tinfoil gibi çevik bir balığa canlı yem olma ihtimali çok yüksekAngry sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Midası kurtarma
Muhammed bey akvaryumunuza midasa yem olmayacak sevimli bir tür arıyorsanız size şiddetle tinfoil öneririm. Ne döver ne dayak yer akvaryuma renk katan harika bir türdür.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.