ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kerembilge
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Mart 2021 23:18
Son Ziyaret:
08 Şubat 2022 22:06
Toplam Mesaj:
50 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Kerem Bilge Can
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Kerem Bilge Can

SON 10 MESAJI

Çöpçülerim İle İlgili Bir Sorun Var
[QUOTE=kdrackgz]Akvaryuma yeni koyduysanız biraz zaman tanıyın.[/QUOTE] yaklaşık 7litrelik bir su değişimi yaptım vo onlara yemek verdim. Evet yeni koydum balıkları fakat hobide yeni olduğum için biraz heyecan yapıp söylediklerimi yaptım.
Çöpçülerim İle İlgili Bir Sorun Var
[QUOTE=kdrackgz]Ne tür çöpçü aldınız?[/QUOTE] albino ve komando
Çöpçülerim İle İlgili Bir Sorun Var
Akvaryumuma çöpçü aldım fakat genellikle orta ve yukarıda dolanıyorlar yerleri çok az eşeliyorlar sorun ne olabilir su değişimi çözüm olur mu? Yardımcı olun lütfen. Akvaryum 26 derece pipo filtre var.
Akvaryuma Kum
Akvaryumuma midye kırığı kum aldım 1 saat kadar yıkadım sonra da 1 gece suda bekletmeme rağmen hala tozlu. Hijyenik olarak temiz olduğunu düşünüyorum fakat tozlar sorun olur mu? şu an akvaryumda balık yok.
Yanlışlıkla Çekilen Beta Balığı
Beta balığımı dip çekimi yaparken yanlışlıkla çektim ve sonra akvaryuma geri attım biraz sersemlemiş gözüküyor ama sorun olur mu? Şimdiden teşekkürler.
Akvaryumdan Atlayan Beta Balığı
Balığım şu anda iyi durumda ama eskiden yiyebildiği dajana marka yemi şimdi yiyemiyor taneleri diğerlerine göre daha büyük olduğu için zamanla düzelir mi bu durum yardımcı olursanız sevinirim.
Akvaryumdan Atlayan Beta Balığı
Merak edenler için durum güncellemesi yapayım bazen kendini salıyor ama durumu daha iyi akşam yemeğini de verdim afiyetle yedi.
Akvaryumdan Atlayan Beta Balığı
[QUOTE=Genç__Akvartist]

Düzelir düzelir ilaç falan bişey atmayın suyuna petshopa uyup dinlenmiş su ile değişim yapın 3 4 günde bir en geç 2 haftaya toparlar[/QUOTE][QUOTE=Genç__Akvartist]

Düzelir düzelir ilaç falan bişey atmayın suyuna petshopa uyup dinlenmiş su ile değişim yapın 3 4 günde bir en geç 2 haftaya toparlar[/QUOTE] öyle yapıyorum ben de Perşembe pazar şeklinde teşekkürler yardımlarınız için zaten içme suyuyla besliyorum iki balığım olduğu için problem olmaz su meselesi
Akvaryumdan Atlayan Beta Balığı
[QUOTE=Genç__Akvartist]

Stres haricinde bir zarar vereceğini sanmıyorum korkmuştur sadece [/QUOTE] tamamdır teşekkürler şu an durumu iyi gözüküyor stres yok gibi sadece kuyruğu kurumuş sanırım yere düşünce o çok hareket etmiyor zamanla düzelir değil mi
Akvaryumdan Atlayan Beta Balığı
[QUOTE=Genç__Akvartist]Sonucta alçak biryer değil illaki hasar almıştır balık bettalar su dışında kalmaya daha dayanıklı labirent organları sayesinde zaten bettalar genel olarak da dayanıklı balıklardır bir süre zaman tanıyın ışığı çok açmayın akvaryumda akıntı olmasın toparlayacağını düşünüyorum[/QUOTE] peki çeşme suyu zarar vermiş midir yere düşünce çeşme suyundan geçirdim

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.