ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
saidozkan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Şubat 2007 23:50
Son Ziyaret:
26 Şubat 2018 16:20
Toplam Mesaj:
2 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Said Özkan AKTUĞ
Doğum Tarihi:
11 Mart 1980
Yaş:
44
İl:
Ankara
Meslek:
Endüstri Mühendisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Said Özkan AKTUĞ

Ankara

SON 1 MESAJI

Balık Siparişi

Merhabalar,

Fatih Yazdı:
Değerli Arkadaşlar,

Uzun zamandan beri gerek site içinde gerekse özel mesajlarda balık ithal etme ihtiyacını dile getiren yazılarla karşılaşıyoruz. Bu noktadan hareketle yurtdışından ilk etapda ülkemizde bulamadığımız türleri getirmek üzere bir çalışma yapacağız. Bu çalışmada amaç sayısal çoğunluk elde edip paketleme ve gönderi bedellerini düşürmek ve ülkemizde bulma şansımızın olmadığı türleri akvaryumlarda konuk etmek.

Çalışmayı tamamen ben ve Refet bireysel olarak yapacağız yani konunun site ile ilgisi yok. Dileyen ve bu işlerdeki bilgi ve tecrübesine güvenen kişiler bu işi bizden aynı bizler gibi kar amacı gütmemek kaydı ile alıp yapabilir. (zaman konusu önemli, daha sonra en yoğun dönemde okulum var, işim çıktı denmesin)

Sizlerden ricam ülkemizde bulamadığınız tür veya varyasyonları buraya satın almak istediğiniz ortalama adetle beraber (rakam olmadığı için biraz zor ama en azından 10-20 gibi arası açık rakamlar fikir açısından verilebilir) yazmanız. Daha sonra yeter çoğunluk oluşunca fiyat bilgisi verilecek bunun ardından onay verilirse yurtdışından balıkları getireceğiz. İstanbulda açılıp, Ankara, İzmir veya farklı bir şehire (adet çoksa) göndeririz.

Bir hizmet daha

Saygılar.



Öncelikle böyle bir ithalatı yapılabileceğinizi sanmıyorum (kendimce çeşitli nedenlerim var) ancak maksadım bağcıyı dövmek değil üzüm yemek olduğu için ben de isteklerimi listeliyim.

P. Altum (20 Adet)
Corydoras Adolphi (10 Adet)
Apistogramma Agassizi ve/veya viejeta (birer çift)

İlerleyen zamanlarda listelediklerimin dışında exotic amazon balıklarından getirtmek düşünülürse, genel listeyi fiyat/performans bakmından arttırtmak için almayı düşünürüm.

Yalnız ilk mesajda, balıkların İstanbul'da açılıp, diğer şehirlere buradan gönderileceğine dikkat çekilmiş.

Eğer böyle bir ithalat gerçekleşirse, sahibi olacağım Altumların bırakın başka suya değmesini, poşedinin açılmasını kolinin açılıp ışık görmesini dahi istemem. Bunun için balıkların geliş vaktinde orada bulunup teslim almak isterim.

Saygılarımla

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.