ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
serrabassarac
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Temmuz 2018 21:34
Son Ziyaret:
18 Mayıs 2019 16:43
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Serra Başsaraç
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Serra Başsaraç

SON 6 MESAJI

Nilüfer Saksısında Balık
Cevabınız için çok teşekkür ederim. O zaman nitrivec’i iade edeyim. Aslında balıklar hayatlarından memnun görünüyorlar o yüzden çok da fazla kurcalamak istemiyorum. Ama bir yandan da onlara en iyi ortamı sağlamak istiyorum. Bu yüzden bu ürün faydalı olabilir gibi geldi. Neyse dip çekimi + aquatan kullanımına devam o zaman.
Nilüfer Saksısında Balık
Tekrar merhaba,
Söylediğiniz gibi saksının hacmini arttırdım. Haftada bir dip çekimi yapmaya çalışıyorum. Sera aquatan kullanıyorum. Çok şükür hiçbir sorun yaşamadım. Sadece suları biraz bulanık. Dip çekimi de yapsam tam olarak temizlenmiyor gibi geliyor. Bu yüzden sera nitrivec aldım ama nasıl kullanacağımı bilemedim. Dip çekimi yaptıktan sonra balıklar içindeyken mi kullanıcam? Yardımcı olursanız sevinirim.
Nilüfer Saksısında Balık
Ayrıca yem olarak sadece hazır yem versem sorun olur mu yoksa arada ıspanak, bezelye, havuc vb. vermeli miyim?
Nilüfer Saksısında Balık
Balkonumuz kapalı olduğundan kışın da balkonda bakmayı düşünüyorum. Akvaryumcunun japon balığı tavsiye etmesinin sebebi de buydu zaten. Japon balıkları soğuğa daha dayanıklı dedi.
Sivrisinekler için de balkona tel gericem. Hacim konusunda şu anda yapabileceğim birşey yok ne yazık ki.
Nilüfer Saksısında Balık
Teşekkür ederim. Balık başına 10lt düşmesi gerektiğini okumuştum bir yerde. O yüzden 2 tane aldım. Ayrıca saksının plastik olduğunu ve balkonda durduğunu belirtmemişim onu da yazayım dedim.
Nilüfer Saksısında Balık
Merhaba,
Ben 25 litrelik büyük bir saksıda nilüfer yetiştiriyorum. Nilüferin içinde balık beslemenin de sivrisinekleri yemeleri açısından iyi olduğunu okumuştum. Biraz araştırdım ve molly ya da guppy cinsi balıkların iyi olduğu yazıyordu. Akvaryumcuya gittim ama akvaryumcu o tür balıkların çok dayanıklı olmadığını onun yerine japon balığı beslemenin daha iyi olacağını söyledi. 2 tane küçük japon balığı ve 1 kutu da pul yem aldım. Filtremin olmadığını söyledim o da her gün bir tas su değişimi yapmamı söyledi. Yemlerden de 3 pul ver dedi. Bu şekilde 2 haftadır bakıyorum. 12 saatte bir yem veriyorum. Her gün 1-2 tas su değişimi yapıyorum. Dinlenmiş su ve klimadan çıkan saf su koyuyorum. Şimdi dip hortumu alıp dipteki pislikleri temizlemeyi düşünüyorum. Nilüferim hergün yeni yaprak çıkartıyor ama balıklar konusunda çok tecrübeli değilim. İnternetten araştırdığım kadar bakmaya çalışıyorum. Her türlü tavsiyeye açığım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler.

Bu da saksının resmi(Benimki koyu yeşil):

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/208266/290720182143161.jpg[/IMG]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.