ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
deep222
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Eylül 2017 23:45
Son Ziyaret:
07 Şubat 2018 13:42
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Burak Vurgun
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Burak Vurgun

SON 4 MESAJI

Sebebi Nedir ?
Lepistes akvaryumumda bir balığın yanakları parlak bi renk almış ve anlamsız bir şekilde hızlı hızlı yüzüyor sağa sola daireler çiziyor bunun sebebi nedir ölecek gibi [:?]?
Lepistes Yavrulama Sıklığı
35 Lt.lik bir akvaryumum var. İçerisinde 3 adet erkek 9 adet dişi Lepistes 1 Vatoz ve 1 Çöpçü balığım var. Sağlık ve ortam koşulları olarak düzenli bir akvaryuma sahip olduğumu düşünüyorum. Balıklarım yem vericeğimde hareketli , renkleri parlak ve çiftleşme aktivitesini sürekli olarak gösteriyorlar 3 4 dişininde karnı diğerlerine kıyasla şişik fakat 35 gün olmasına rağmen hiç yavru alamadım balıklarımın kısırlaştırılmış ya da herhangi bir hastalığa sahip olma olasılığı var mı dır yoksa ben mi acele ediyorum daha beklemelimiyim ? Teşekkürler .[:?]
Lepistes
Yeni balıkların hayırlı olsun [;)] akvaryumun sıcaklık,su değerleri ve yeni bir tanka alışma süreçleri sadece ilk kurduğumda bana da olmuştu sonradan doğallaşıyorlar. Bir de ! eğer akvaryumunda daha önceden bir canlı yaşamıyor ise bu alışma süreci uygun bakteriler oluşana kadar daha da uzayacaktır.
iyi şanslar [:iyi:]
Yavruluk Ne Zaman Kullanılmalı ?
Öncelikle yavruluk avantaj dezavantajdan ziyade kullanılacak bir yavruluğa hamile balığın ne zaman koyulması gerektiğini merak ediyorum ? Tahminimce 2 ya da 3 hamile lepistes balığına sahibim bu balıklardan hangisi ilk doğum yapar kestiremiyorum doğum başladıktan sonra balığı tespit edip yavruluğa almamın ne gibi sakıncaları olabilir yada risk alıp en şişkini yavrulukta bekletip diğerlerini izlemelimiyim ? (En son doğum yapan hamileyi bi kaç doğumdan sonra erkekler rahatsız edip öldürmüştü [:'(] bende yavruluk kullanma kararı aldım 2.bir tank alma imkanım yok :/ )

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.