ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
AdistAquascaping
Kullanıcı Grubu:
Kurumsal Üye
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
25
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Haziran 2017 13:34
Son Ziyaret:
03 Aralık 2020 14:59
Toplam Mesaj:
2 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
1

BİLGİLER

Ad Soyad:
Serkan ÇETİNKOL
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Serkan ÇETİNKOL Adist Aquascaping Shop&Nature Studio

SON 2 MESAJI

Cüce Amerikan Dünyası
[:)]Yargısız infaz yok yazdıklarınızda, bakış açılarımızı özgürce paylaşacağız elbette.

Siz de kuruyemiş konusunda 8 liradan bahsetmişsiniz. Bu fiyatın %66 altında hiç para kazanmadan yerli ürünü satıyorsunuz. Zorunlu olarak kar etmeniz gerektiğinde 4 lira satışın size yeteceğini düşünerek ithal fiyatına oranla %50 tablosu çıkıyor, yani yarı fiyatı. Söz konusu bizim ürettiğimiz balık ile aynı oran, yarı fiyat.

Elimizin yeterince taşın altında olduğunu belirtmiştim az önce. Geçmişte yaşadığım birkaç küçük olumsuzluğa değineceğim izninizle. Taeniacara candidi getirme fırsatımız oldu 10 takım. Tamamına yakını üretimde miadını doldurmuş, tabiri yerinde ise bir gözü toprağa bakan, yaşlılıktan omurga hasarları başlamış balıklardı, doğal olarak huzurevi hizmeti eşliğinde birçoğunun ölmesini bekledik. 15 takım Apistogramma Nijsseni geldiğinde tamamının erkek çıkması bizi üzdü. Yüksek fiyatlar ile sahip olduğumuz Apistogramma Rositae F1 takımlarının da yarısı ölmüş ama haberleri yok modu ile tanklarımıza girdi. Bir isletme hizmet verdiği sektör ne olursa olsun kar etmek zorunda, zarar ediyorsa çapraz yol ile açığını kapatmak
zorunda. Genç ve sağlıklı, çok güzel özel türler de sunabildik hobici dostlarımıza. Microstenopama Ansorgii, Biotoecus Opercularis, Nanochromis Transvestitus, Ivanacara Adoketa, Pelvicachromis Taeniatus Lobe ve saymaktan yorulacağım daha bircok tür. Ama hakettiği ilgiyi görmediler, görmedikleri için de devam eden ithalatlarda benzer özel türlere bizler de çekinerek yaklaşır olduk. Bu bağlamda elimizi taşın altına daha çok sokmak adına ilk adım hobici dostlarımızdan gelmeli. Hobiciler satın alacak ki bizler de kapital gücümüzü arttırıp devamını sağlayabilelim, daha kaliteli hizmet ile yolumuza devam edebilelim.

Son olarak şunu belirtmek isterim. Içinde bulunulan durumun merkezindeyiz biz emin olun [:)] İnsanlar için zor durumda ilk terkedilen harcama hobi.

[EDIT]AdistAquascaping,2019-07-06 02:18:20[/EDIT]
Cüce Amerikan Dünyası
Şahin bey merhaba.
Söz konusu firma biziz (Adist Aquascaping)

Abacaxis yıllardır istediğim bir türdü, zor oldu epey, ulaştık ve ürettik.

Tür fiyatını belirlerken yurtdışından getirme ihtimalinde ortaya çıkacak olan rakam takımı için 800-1000 tl. Bizim sunduğumuz ise bunun %40, hatta yarısı. Bu aslında sizin de tabir ettiğiniz fiyatın biraz aşağı çekilmiş hali.

Kendi adıma ve firmam ile ilgili birçok konuda elimizi yeterince taşın altında eziyoruz zaten.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.