ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
neptunlight
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Mayıs 2016 23:57
Son Ziyaret:
06 Temmuz 2016 16:14
Toplam Mesaj:
16 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Neptun
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Agri
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Neptun

SON 10 MESAJI

Baliklarim Yüzmüyor
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/186250/060720160125081.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/186250/060720160125461.jpg[/IMG]

Bir baligim surekli burnunu yere yapistirirken digeride yuzmeyi birakti neden?

Ölecekler mi?
Eski Balığım Yeni Balığıma Saldırıyor.
Arkadaşlar küçük bir akvaryumum var bir jaon balığım tek vardı. Kaç gündür sıkıldığını düşünüyordum gidip yeni balık aldım. Fakat bu gece dedemlerde kalmam gerekti bu yüzden yeni aldığım balık bir gece boyunca poşette kaldı. Şimdi eve geldim ve balığı akvaryuma boşalttım. Birbirlerine saldırmaya başladılar. Ne yapabilirim?[:3]
Balığım Kendini Cama Vuruyor ( Acil)
Tavsiyeleriniz için gerçekten teşekkür ederim. Çarşıya çıktığım en kısa bir zamanda dediğiniz ilacı almaya çalışacağım. Ben daha çok su değişimiyle ilgili olduğunu düşünüyorum. Çünkü filtrem yoktu ve taktığım an itibariyle oldu bütün bunlar. Akvaryumun üzerinde de kabarcıklar vardı.

Elektrik kaçağı derken?
Balığım Kendini Cama Vuruyor ( Acil)
Teşekkür ederim ama bunun filtreyle bir ilgisi olduğunu düşünüyorum. Kaç gündür yerine mıhlanmış balık birden bire nden böyle oldu. Sürekli akvaryumun dibine iniyor. Ya da yüzeye çıkıyor. :( Yine de üstünü örteceğim.

Şimdi de birden bir durdu. Hiç yüzmemeye başladı. Ama dediğim gibi üstünü örttüm.
Balığım Kendini Cama Vuruyor ( Acil)
Merhaba Arkadaşlar; Birkaç gün önce düzenli suyunu değiştirmediğiim için bir balığım öldü. Bende suyunun büyük bir kısmını boşalttım. Baya az suyu kaldığı için her gün su ekledim. Fakat japon balıklarımdan diğeri ölünce bu balık sürekli yerinde durmaya başladı. Kafasını sürekli cama vurup duruyordu. Akvaryumun ortasında değil camın önünde sabit br şekilde duruyordu. Bugün daha önce filtrem olmadığı için gidip bir şelale filtre aldım. Az önce onu açmaya çalştım ama sadece ses çıktı ve titredi. İLk kullanımımdı. Balığımda titremeye başladı. Heralde içindeki su az oldu diye düşünüp biraz daha su ekledim yine çalışmadı. Suyun hala az olduğunu düşünüyorum. Hemen fişi çektim ve filtreyi çıkardım. Ama balığım delirdi. Kafasını sağa sola vuruyor. Aniden fişek gibi yüzüp duruyor. Arada bir kafasını akvaryumun dibine vuruyor. Ne yapmam gerek?
Balığım Yem Yemiyor.
Peki bu durumda ne yapabilirim? Balığımın türü japon.
Balığım Yem Yemiyor.
Dün yanındaki balık ölünce suyu temizlemek için akvaryumun büyük bi kısmını boşaltmıştım. Şimdiyse yem attım ve balığım yemedi. Neden?
-Balığım Öldü Diğerini Nasıl Kurtarabilirim?
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Balığım hiçbir şekilde yem yemiyor. Ne yapacağım?
-Balığım Öldü Diğerini Nasıl Kurtarabilirim?
Açıkçası filtreyi çok fazla gerekli bir şeymiş gibi görmemiştim. Sonuçta küçük bir akvaryumum vardı. Ve ona uygun filtre var mıydı ki? Ama bugün balığım öldü ve aklım başıma geldi galiba. en kısa zamanda filtre alıcağım. Bir balığım daha ölürse kalp krizi geçireceğim heralde.
-Balığım Öldü Diğerini Nasıl Kurtarabilirim?
Evde damacana su var mı diye baktım ve zemzem suyundan başka bir şey bulamadım. Birde banyoda sürekli duran bir damacana su var ama onu kendimiz doldurmuştuk sular kesilince falan işe yarar diye. Aslında aylardır orada. Dinlenmiş sayılırsa onu kullanabilirm Birde 6 saat önce bir bardak su koymuştum dinlensin diye. Neyi kullanacağımı bilemedim. Birde dediğim gibi daha 6 saat geçmedi önceki su ekleyişimin üstünden. [x(][x(]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.