ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kanatlı
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Kasım 2006 14:10
Son Ziyaret:
21 Şubat 2007 12:36
Toplam Mesaj:
115 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Emin KANATLI
Doğum Tarihi:
01 Nisan 1983
Yaş:
41
İl:
Kayseri
Meslek:
Yönetici
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Emin KANATLI / Kayseri
80*40*50 - 35*25*40
Malawi Cichlid

SON 10 MESAJI

Mercan

Aynı sorun bendede vardı bana sorarsan mercanları çıkart yerine kaya koy kurtul derim.. ne kadar çamaşır  suyunada batırsan metilen mavisiylede yıkasan gene oluyor !! eğer grolux kullanıyorsan yada muadili bir aydınlatma o kararma olayı geçmez.Nacizane tavsiyemdi bu..

Saygılar.

tüpçük hk.

Arkadaşlar iyi akşamlar. Tüpçükle ilgili olan arama sonuçlarını inceledim ve pekte aydınlanmadım . Resimde yok zaten tüpçük resmi olan arkadaşlar varmı tüpçük çıkması sadece karın şişliğindenmi ibaret?

nedir bu tüpçük tam ve net olarak??

erkek iceman nihayet muradına erdi!
Evet dişi, erkek olduğundan eminim Zafer bey, boyları da 10 cm civarı zaten bi erkek daha vardı onunla kavga ediyordu bu balık ayırdım o yüzden diğer erkeği. dişinin yumurtlaması 1 ayda sürebilir 1 günde sürebilir diyorsunuz?.
erkek iceman nihayet muradına erdi!

arkadaşlar benim erkek bir acei balığım vardı ve dişisi olmadığı için sağa sola saldırıyordu kum kazıp sonrada o bölgeye kimseyi yaklaştırmıyordu çok huysuzdu kısacası ama 2 gün önce dişi bir acei aldım çok mutlu oldu peşinden ayrılmıyor sürekli takip ediyor dişiyi ve önüne geçip enteresan titreme bükülme hareketleri yapıyor.. benim merak ettiğim konu şu

1. dişi acei ağzına ne zaman yumurta alır?

2. onları başka yere ayırmam gereklimi?(daha sağlıklı çiftleşmeleri açısından)

3. birbirleri etrafında dönerlerse bu çiftleşecekleri anlamına mı gelir?

Saygılar ..

dış filtre ile ilgili?
Tolga bey teşekkürler .. yani bu sistem sayesinde hem suyu korumuş hemde balıkları mutlu etmiş olucaz sadece motoru alsak yetiyor yanlış anlamadıysam bazı akvaryumlarda küçük bir hazne falan oluyor (camdan küçük hazne) bende acaba öyle bir şeymi olması lazım diye düşündüm ..hepinize teşekkürler..
dış filtre ile ilgili?

benim sormak istediğim şey; akvaryumu kendim yaptım üzerinde herhangi bir düzenek yok. yani akvaryumda herhangi bir düzenek olmadanda dış filitre alıp kullanabilirmiyim onu merak ediyorum ?

Bilgiler gayet güzel Teşekkür ler ama  yukardaki soruya cevap arıyorum saygılar..

yavrulayacak prenses?
tüpçük derken neyi kastediyorsunuz arkadaşlar? kusura bakmayın daha ben hiç yavru alamadımda bu terimlere yabancıyım :))
dış filtre ile ilgili?
arkadaşlar bu dış filitre nasıl bir sistem bende dandik bir iç filitre var değiştirmek istiyorum akvaryumum 170 lt. malawi besliyorum acaba benim akvaryumada dış filitre sistemi uygulanabilirmi? şu kafa motoru falan filan olan sistemler? ve ne derecede fayda sağlıyor ?
Beyaz Kum

Necmettin bey selamlar . bende kayserideyim bu quartz kumu kayseride bulamassınız.. ama hemşerimizsin sana bir tavsiyede bulunayım . otuz.com adresine gir  ordan pet dünyası linkine orda akvaryum bölümü var sanırım 25 kg mı 40 YTL civarıydı yanlış hatırlamıyorsam hatta daha çeşitli kum ve taş çeşitleride mevcut bu sitede.. Anca burdan edinirsin . Kayseride fazla arama bana sorarsan .. bende çok aramıştım :))

Saygılar selamlar..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.