ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
otolkurt
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Kasım 2006 18:14
Son Ziyaret:
29 Mart 2019 14:55
Toplam Mesaj:
10 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Tolga Kurtoglu
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Kargo İle Karides Gelcek Olurlermi
[QUOTE=hkmt007] Teşekkürler

kaç günde geldi acaba ? [/QUOTE]

Aras Kargo ile 1 günde geldi.
Kargo İle Karides Gelcek Olurlermi
15 gün önce İstanbul' dan Denizli' ye 40 tane kiraz karides kargo ile geldi sadece ölen 1 tane idi.
3in1 Difüzör Damla Sayamiyorum
İçine su dolmasını sağlamanız lazım. akvaryumun içine soktuktan sonra co2 vermezseniz bir süre sonra zaten kendiliğinden su dolacaktır.
ZİRAİ SIVI GÜBRELER

Gübretaş ın potasyum sülfatı çuvalı 110 TL, mikro gübrelerin 1 lt lik şişesi 20 TL (1 kapak 1 teneke suya karıştırılırak kullanılır yazıyor üstünde )olunca ve bunlara ulaşmak çok basit olduğundan (işyerinden çık yan dükkan gir yada hanıma söyle akşam gelirken getirsin) bana daha cazip geldi, deneyip sonucları paylaşacağım.

ZİRAİ SIVI GÜBRELER

Herkes bir gübre arayışı içinde; kimimiz ünlü frimaların gübrelerini kullanıyor, kimimiz forumda satılan gübrelerden alıp kullanıyor. Merak ettiğim nokta zirai ürün satılan yerlerdeki sıvı gübrelerden kullanan var mı? Çalıştığım ilçede zirai ürün satanlarda 1 lt lik sıvı potasyum 20 TL ve ürün üzerindeki yazan tarife göre uzunca bir süre dayanacak gibi duruyor. Sizce bu ürünleri kullanmak akıllıca mı olur? çünkü fiyat olarak micro gübreler olsun diğer element gübreler olsun çok daha makul fiyatlı.

DIY 501 Kendin yap sistemi Co2
Meksika cüce kerevitlerinin olduğu tankda kullanıyorum şu an için sorun yok gibi duruyor.
DIY 501 Kendin yap sistemi Co2
Yaklaşık 15 gün önce Çin alışveriş sitelerinden birinden aldığım D501 i kullanmaya başladım. ilk kullanımda difüzörün azizliğine uğradığım için 5 günde tüm karışım bitti. Sitrik asit yani limon tuzunun kilosu 3 sodyumbikarbonat ın fiyatıda 4 TL oluğu için karışımı yeniden hazırladım. Bu sefer bakalım kaç gün gidecek bende merak ediyorum. rahatlıkla soyleyebilirim mayalı sistemden çok çok daha iyi 10 dakika içinde hazır oluyor ve vanayı açtığınızda fokur fokur co2 veriyor.
60*24*32h Dış Filtre Önerisi
Her 2 filtreyi kullanan biri olarak Astro diyeceğim. Filtre hacmi daha fazla bakteri açısından daha geniş alan yaratıyor. Hortumların baglantılarında Resun' da sıknıtı yaşarsınız, ve kısa oldugu için filtreyi koyacak yer sıkıntısı cekeceksiniz. Akıntı konusunda ise Astro'nun musluklarından kısarak bu  sorunu çözebilirsiniz. Ses olarak REsun Astro'dan daha sessiz.
Armatürsüz Floresan
Floresana klemens yardımı ile elektrik baglantısını yapabilir kapağa tutturmak içinde kablo bağı kullabilirsiniz. Elektrik malzemesi satanlarda floresan duyları mevcut bunları da kullanabilirsiniz. Kablo bağlarını geçirecek boşluk yoksa silikonla floresanları yapıstırın.
Resun CY-20 Cyclone Tanıtım
Contasında dolayı sıkıntı yasamanız olası, ilk kurulumda su çektirmek ise ayrı bir eziyet.Şu an balkona fırlattım attım her tarafından su fışkırıyor!

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.