ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Batuhan£££
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Ocak 2015 20:30
Son Ziyaret:
01 Nisan 2018 11:44
Toplam Mesaj:
39 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Batuhan YILMAZ
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Batuhan YILMAZ

SON 10 MESAJI

Balıklarım Ayin Yapıyor.
Isıtıcınız yok sanırım üşüdülerse sabit dururlar.
Hobiye Dönüş
Bol bitki düşünüyorum bitki hakkında bilgisi olanlarda yazarsa çok sevinirim bana lazım olan taban ve 2 köşede sürekli uzayabilecek bitkiler ve CO2 desteği gerektirmeyen. Bu arada karideslerin çoğalması kolay mıdır ? Ayrıca Moli Lepistes karıştırabilirim diye düşünüyorum dip içinse karides gerçekten hoş durur. Karideslerin çoğalması kolay mıdır ? Bir de bitkili nano bir tank düşünüyorum sadece karides üretmeyi düşünüyorum sadece bitkili karides akvaryumunda filtre ve ısıtıcıya gerek var mıdır ve kaç litre gerekir ?

Desteklerinizi bekliyorum.[EDIT]Batuhan£££,2018-02-26 20:50:00[/EDIT]
Hobiye Dönüş
Arkadaşlar Merhaba,
3 yıl önce aniden hobiyi bırakmak zorunda kaldım. Nedeni ise toplu balık ölümü, bitkilerimin iflas etmesi ve akvaryumumun köşelerinin patlaması... Ama her şeye ara vermemek için 15 litrelik bir akvaryumda sahipsiz kalmış ölmek üzere olan 1 adet erkek japon balığını kurtardım diyebilirim ve 2.5 senedir kendisini besliyorum ama yine eski günlere dönmek istiyorum. CO2 desteği istemeyen bitkilerle bitkili bir tank kurmak istiyorum 60-120 litre aralığında olmasını planlıyorum hayvan yoğunluğu çok olmayan bir tank istiyorum bana hayvan olarak ne tavsiye edersiniz. (Bu zamana kadar Velifera, Moli , Beta, Danio , Platy , Kılıç Kuyruk, Cory fakat hiç birini üretemedim Betaları ürettim ama yavrulara bakamadım.) Asıl amacım akvaryumda bir sistem olsun yavru alayım ve beni mutlu eden bir tank olsun sizce canlı doğuranlar doğru tercih mi ? Lepistes denemek istiyorum ama korkuyorumda açıkçası sizce ne yapmalıyım ?
japon sagma islemi
Ama sana benden bir tavsiye balığı üretince hiç zevki kalmıyor elden çıkarmak istiyorsun tabi bu kişiden kişiye değişir sakın melezleme yapma yoksa balıklar gri renksiz olabiliyor aslan baş almanı öneririm red cap japon bence çok asil ben düz japon ürettim ve pişmanım :/
Çöpçü öneri
Aaa çok şaşırdım her yerde de bağırırlar en az 5 diye  acaba saldırgan balık olmayınca sürü davranışı göstermiyorlar mı çok ilginç peki sizce görünüş ve tatlılık olarak hangisini daha çok önerirsiniz cevabınız içinde çok teşekkür ederim iyi akşamlar  :) .
Yanlış anlayan anlasın
[QUOTE=EGECAN020]Çünkü biri sevabızı diğeri günahlarımızı yazıyor,Allah her meleğe bir görev vermiş onlarda onun doğrultusunda gitmek zorundalar gitmezlerse işler karısır.Şöyle anlatayım neden akvaryum forumun yönetici  yardımcıları var ?Çünkü cok ihtiyac durumunda,forum ahalisi bazı konuları,yanlıs yere çekip alakasız yerlere giderlerse müdahale etmek icin varlar.Meleklerimizi de ve Yüce Rabbimiz bu yüzden görevlendirmiş işin güzel yanı bizi koruyorlarda..Her sabah kalkdıgında önce sağına sonra soluna selamün aleyküm dersen meleklerine selam vermiş olursun bunu hergün yapmaya çalış..Saygılar [/QUOTE] Öncelikle ateist filan değilim yada dinsiz savunmanız saçma geldi Allah sonuçta insan değil sonsuz  ve kusursuz o bir forum yöneticisi değil ki başı sıkışsın eğer bu kuran dada böyle geçiorsa tanrı kavramını tamamen yıkar lütfen dikkat ederek yorum yapalım .

[QUOTE=MESUT t.]İnsan, meleklerin iyilik ve kötülüklerini yazdığına ve Allah'ın da her şeyi bildiğine inanınca, günahlardan vazgeçip iyilik yapmaya çalışır. Kişi mahşerde, günahını inkâra yeltenirse, Allah'ın bilmesi, meleklerin şahidliği ve defterlerin elde bulunması onu susturur. Biz bu defterlerin mahiyetini bu dünyada bilemeyiz. Allah'ın bu meleklerini kullarının yanında bulundurup bunlara amellerini yazdırması, O'nun tam adaletinin gereği ve tecellisi ve kıyamet kopunca, kurulacak büyük mahkemenin önemini belirtmek içindir. Sağlıklı hobiler.

[/QUOTE] işte gerçek kanıt budur '' şahit '' +1.
japon sagma islemi
Aahahha evet marta az kaldı :D Ben camdan yumurtayı  pet şişeyi keserek spatula şekli verip ayırdım balıklarda sakatlık gibi bir durum olmadı ama çok hassas davranman lazım yumurtalar bekledikçe sertleşir ne kadar erken mudahele edersen o kadar iyi olur kardeşim.
Çöpçü öneri
Merhabalar sizce ALbino mu ? Bronz mu? yoksa komando mu? nedeniyle birlikte açıklar mısınız vede çöpçülerin artıları ve eksileri nedir bunları da yazarsanız sevinirim iyi akşamlar.
Natteri Piranha Almalı mıyım?
Kaç litrede yaşadığı hakkında hiç bir fikrim yok ama dev bir betta görünüşünde asil bir balık beslemek istiyorsanız yılan baş besleyin derim :D .

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 22 Online Kullanıcı, 12 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.