ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
maıden
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Eylül 2006 13:22
Son Ziyaret:
07 Temmuz 2016 19:35
Toplam Mesaj:
21 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mustafa Aydın
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mustafa Aydın

SON 10 MESAJI

Kınıyorum
Arkadaşlar merhaba, ben yaklaşık 4 sene dıscus besledikten sonra 2.5 yıldır tuzlu su ile uğraşan bir arakadaşınızım. Dıscusu ilk rahmetli Birol amcanın üretimhanesinde görmüş ve hayran olmuştum ve ne yapıp edip bu balığı beslemeliyim dedim ve daha sonra amacıma ulaşmaştım. Geçen hafta Mert beyin üretimhanesini ziyaret ettim gerçekten çok güzel temiz, pırıl pırıl bir yer. Her şey sistemli ve düzenli ben içiri girdiğimde Mert bey he tarfı ter içinde akvaryumlarla uğraşıyordu İnsan bu işe gönül vermese bu işi yapmaz. Arkadaşlar inanın ben üretimhanedeki mikroskopu görünce Mert beyin bu işe nekadar önem verdiğini bir kez daha anladım. Biz ülkemizden bir şampiyon çıkmasını beklerken neden bu hobiyi yapanlar gruplaşmalar yapar anlamam. Malesef bizim güzelim cennet ülkemizin insanları birleşmeyi ve paylaşmayı pek sevmiyor bakın bir avuç Çekler akvaryum sektörünün neresinde biz neresindeyiz. Neyse konu dağıldı kusurua bakmayın, Mert bey bence sizin yolunuz doğru yoldur siz kulaklarınız tıkayıp yola devam edin.
 
Saygılarımla,
 
Mustafa AYDIN
Yeni akvaryum
[QUOTE=öztan]Demekki sağ tarafın altını besliyeceksin ki yükselecek. Yükselttikten sonra diğer ayakların altındaki boşluğu doldurmayı ihmal etme. Taşırma kutusunun bir tarafından az diğer tarafından daha fazla su geçer hatta ses bile yapabilir, görüntü sinir bozar eğri büğrü. Zamanın var neden düzeltmiyorsun, üşenme! bir defa yapacaksın.
Senin tank ve sistemde 1 angel, 1 tang ve küçük olmak üzere 8-10 balık bakabilirsin, yüklemede acele etmez testlerle hareket edersen sorun çıkmaz. Çok daha küçük tanklarda nelere bakılıyor, çok daha büyük tanklarda nelere bakılamıyor yeterki sabırlı ol, ölçümlerle dikkatli git oturdukça yükleme yap.[/QUOTE]
 
Tamamdır Özyan bu akşam halledeceğim artık akvaryumu bir kuralım balıkları beraber ekleyeceğiz sen ne dersen odur.
Yeni akvaryum
[QUOTE=percula]Strafor su dolup ağırlık binince tankı dengeye alacaktır. Terazide ortada gibiyse çok problem yok demektir. [/QUOTE]
Tam ortada değilde soldaki çizgiye yakın duruyor.
Yeni akvaryum
[QUOTE=maıden]Arkadaşlar merhaba, yarın 120*55*55 akvarymum gelecek ve marine yapmayı düşünüyorum bu akvaryuma balık ne önerirsiniz birde 40*40 profilden sehpa yaptırdım ve üst kısmınada 20 cm aralıklı 6 adet kayıt attırdım acaba akvaryumla sehpa arasına sadece strafor koysam yerterlimi?
 
Saygılarımla,
 
Mustafa Aydın
[/QUOTE]
 
Arkadaşlar akvaryumum geldi bu hafta sonu kurmayı düşünüyorum bu akşam su terazisi ile dngesini ölçtüm bir şey sormak istiyorum terzideki iki çizgi arasındaki hava kabarcığı çizgilerin tam ortasındamı olmalı yoksa birinisine diğerinden daha yakın olsa sorun olurmu? Akvaryumun altındaki strafor bu dengesizliği giderebilirmi? Ben marin akvaryumu kurmayı düşünüyorum acaba bu boyutlarda akvaryumda cüce angel harici diğer angellerden beslenirmi birde bu balıklar acemi için uygunmu?
Yeni akvaryum
[QUOTE=percula]Hemde fazla kuruntu 6 adet kayt ne için ? Öztan gibi adamı bulmuşun takılsana yanına. Sakalı var dinlemek gerek. Big%20smile [/QUOTE]
Çok haklısınSmile 
Yeni akvaryum
[QUOTE=öztan]Söyleyeceğimi daha evvel söylemiştim, artı bir sürü örnekte de gördüğün gibi sadece strafor...[/QUOTE]
Ne desen haklısın Öztan ben çok kuruntu yapıyorum haklısın
Yeni akvaryum
Evet Öztan ne diyorsun bu duruma
Yeni akvaryum
Esat bey yazdıklrınızda haklısınız fakat benim eksik yazmam nedeniyle sizide yanlış yönlerdirdim şu an için 3 aydır içinde 1 adet damsel içe çalışan 220 lt lik bir akvaryumum var ve yazdığınız tümekipmanlar mevcut benim aklıma takılan sehpa ile akvaryum arasına strafor harici bir şey koymam gerekip gerekmediği.
 
Saygılarımla,
Yeni akvaryum
Arkadaşlar merhaba, yarın 120*55*55 akvarymum gelecek ve marine yapmayı düşünüyorum bu akvaryuma balık ne önerirsiniz birde 40*40 profilden sehpa yaptırdım ve üst kısmınada 20 cm aralıklı 6 adet kayıt attırdım acaba akvaryumla sehpa arasına sadece strafor koysam yerterlimi?
 
Saygılarımla,
 
Mustafa Aydın
Profil sehpa üzerine mdf
[QUOTE=jüpiter]Uç kısmı demir ve sac delebilme özelliği olan vida dır. Her boy ve ebatta vardır. Muhtelif hırdavatçılarda bulunabilir. [/QUOTE]
 
Bu vidayı matkabın ucuna takacağımız yıldız vida ucuyla monte edebiliriz herhalde değilmi?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.