ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Fantom16
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Ocak 2013 01:31
Son Ziyaret:
02 Ağustos 2013 16:48
Toplam Mesaj:
26 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Cem Uyan
Doğum Tarihi:
17 Nisan 1991
Yaş:
33
İl:
Istanbul
Meslek:
Ögrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Düşünmeyi durdurmak mümkün değildir.

Cem Uyan.

SON 10 MESAJI

Yeni Bir Akvaryum Kurucam.
Aslında papagan agresif degil beyaz prenses çok agresif papagan onun 2 katı olmasına ragmen kafa tutuyor vede kovalıyor. aslında balıklar hakkında aklımda bir şeyler var bana asıl dekorla ilgili yardımcı olursanız sevinirim akvaryumun içi linkteki resimlerde oldugu gibi hala. ilginiz için teşekkür ederim
Yeni Bir Akvaryum Kurucam.
Öncelikle merhabalar arkadaşlar. Benim 75.40.50 boyutlarında 150 lt.lik bir akvaryumum var hali hazırda kullanıyorum geçirdigim ufak bir kazadan sonra 4 balığım öldü şu anda içinde bir papagan bir iceman birde damızlık erkek beyaz prensesim var, yaklaşık olarak 11-12 cm boyutlarında. Öncelikli olarak bana tür ve akvaryum dekoru için yardım edermisiniz. Akvaryumun eski bir fotorafı mevcut aşagıdaki linkte yardımlarınızı bekliyorum. Hepinize iyi hobiler saglıklı balıklar dilerim.

Filtreleme..

Öncelikle teşekkürler doğuş bey. Bende ufagı koymayı hiç düşünmedim debisi yüksek olan filtrenin kutusu olmadıgı için drbisi nedir tam olarak bişey söyliyemiceğim. Sizin dediginiz debilerde bir motor temin edicegim en kısa zamanda. Bir kaç abimizde hagen önerdiler sanırım hagende karar kıldık. Akvaryumun yerini degiştiricegim en kısa zamanda fotolarını paylaşmak umuduyla teşekkürler sizede saglıklı balıklar. .

Filtreleme..
İç veya dış motor farkeder mi şayet bende şuanda kullanmadıgım kenarda duran iki adet iç motor var yalnız biri çok ufak yetersiz kalıcak seviyede öbürü ise akvaryuma göre fazla debisi yüksek kalıyor balıklara zararı olur mu?
Filtreleme..
Arkadaşlar akvaryumum 25*35*50 ölçülerinde bitkili bir akvaryum oluşturmayı düşünüyorum. Öncelikle nasıl bir filtreleme yapmalıyım? Güneş almalı mı almamalı mı? Hangi kumu kullanmalıyım? Herkese bol hobiler..
Bitkili Akvaryum Başlangıç
İlk denemem vasat bi şekilde sonuçlandı aceleyle biran önce yapıp bitsin dedigim için. Ama yılmak yok tekrardan en kısa zamanda vakit bulunca kurucam akvaryumu bu sefer aşama aşama fotolarını sizinle paylaşıcam :)
Bitkili Akvaryum Başlangıç
Teşekkür ederim aradıgım bilgileri buradan bulabilirim sanırım :)
Bitkili Akvaryum Başlangıç

Merhabalar öncelikle. Benim 150 lt ciklet akvaryumum var onla uğraşmaktan sıkıldıgım için 40 lt boşta olan akvaryumumda canlı doguran beslemek istiyorum. Bitkili bir akvaryum daha önce kurmadım hiç bir deneyimim yok. Sizlerden bilgi ve tecrülerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Mısır cikletlerim
Çok dogru deginmişssiniz Yalçın bey. Bende bu balıkları hobiye ilk başladıgımda aldım aldıgımda 2-3 cmlerdi şimdi erkekler 12-13 cm dişiler ise 8-9 cmler cabuk buyuduler. Benim sorunum şu ki akvaryumum artık onlara ufak geliyor aşırı büyüdüler ve yavru aldıgım zaman koyabilicek yerim yok ve şuanda da 3 tanesi agzında tutuyor. Daha iyi bakabilecek birini bularsam vericem daha az sayıda bi koloni kurucam kendime suanda akvaryumda kalabalık biraz bi nevi sıfırdan başlamayı düşünüyorum
Mısır cikletlerim
Teşekkür ederim cins degişimi düşünüyorum saulosiye karar kıldım ama çevremde pek bulamadım kısa zamanda onların resimlerini paylaşacagım inşallah :)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.