ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
betam
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Aralık 2012 11:58
Son Ziyaret:
30 Kasım 2014 19:05
Toplam Mesaj:
17 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Erdinç Arısoy
Doğum Tarihi:
26 Ağustos 1966
Yaş:
57
İl:
Afyon
Meslek:
emekli
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Erdinç Arısoy

SON 10 MESAJI

Plakat mi barışçıl mı nasıl anlaşılır ?
Arkadaşlar Plakat betalar ile barışçıl betaları nasıl ayıracağız bilen var mı acaba ? 
arowanamın pulları düştü
yardımlarınız içim çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz.

Yılan baş :)
Aradığınız balık bu fakat 2 gün falan yaşaması şehir efsanesi yere düşünce 30 dk da olur ama bu türkiyede satılan giant yilanbas için geçerli bir de kuzey yilanbasi var Onlar daha küçük ama daha yırtıcı .fakat ondan türkiyede bulmak imkansiz.
arowanamın pulları düştü
Merhaba benim 20 cm ye yakın bir arowanam var. Dün akvaryumu temizlerken akvaryumun arka tarafına duvarla akvaryum arasına atladı. Kurtarmak için akvaryumu falan çektim bu sefer yanda ki dolabın arkasına gitti. Onuda çektim falan filan kısaca baya bi tepindi dışarıda yaklaşık 2 dk falan dışarda kaldı sonunda kurtardım fakat akvaryuma attığımda 6 tane pulunun çıkmış düşmüş olduğunu gördüm. Sizce bu pullar geri çıkarmı ? Şimdiden teşekkürler...
Arowanaya ne yem verebilirim
Ben 10 cm bir arowana almıştım şu an 20 cm geldiğinde kuru yem denedim yemedi aradan 2 3 gün geçti bir daha verdim ufak ufak yemeye başladı size tavsiyem tetra veya JBL nin stick yemi veya tropica arowana stick yemini deneyin yemezse siz et türü ne yerseniz oda yer :D balık aldınız bir miktar atın , et aldınız yiyebileceği kadar atın yani seçenek bol. ama bir kere kuru yem yerse bir daha vazgeçmez. Ben belki yaşar yemez diye 12 tane neon 6 tane ışıklı tetra attım. Arowanaların karnı tokken yem yememe özelliği olduğu için acıktıkça yemeye başladı bende yapacak bişey yok diye yemesini izledim aslında canlı yeme karşıyım ama tutmaya çalışırsam çok zor olurdu bütün düzen bozulurdu kökler falan dağılırdı o yüzden bıraktım 1 hafta o canlı yemle beslendi 1 hafta sonra kuru yem attım yine çok güzel yedi diyeceğim o ki siz kuru yem yedirmeye çalışın yemezse ağzına sığacak boyda her türlü et işini görür ama sürekli kırmızı et verirseniz hastalanır. arada balık ve tavuk vermeniz gerekir. haftada 1 gün de aç bırakmanız lazım. Bu arada canlı yeme karşı değilseniz balığı çok değiştiriyor. gerek davranışları gerek büyüme hızı pulları vs. vs. yani o 1 hafta balığın kalitesini tamamen değiştirdi. 
Bu pirena hangi cins
hayır aradığın balık bu değil ama bence bir piskiyatrise görünseniz fena olmaz. 
akvaryumda değişik canlı
Karidese benzemiyor yusufcuk yavrusu diyeceğim ama onada benzemiyor bence atın gitsin ne olur ne olmaz.
Senegal bişiri
6,7 cm düşünüyorum. Arowananın kapacağını sanmam o ihtimali önceden düşündüm 5 cm nin üstündeki balıklarla uğraşmıyor bile.
Senegal bişiri
Merhaba arkadaşlar. Akvaryumum da bir tane 13-14 cm arowana, 3 tane 9-10 cm melek ve 8 tane de daha ufak yavru melekler var. sorum şu acaba ben bir yada iki tane yavru (6,7 cm) senegal bişiri alsam yavru meleklere sorun oluşturur mu ?  betam2014-01-12 17:45:50
bu balığı tanıyan varmı ?
Merak etmeyin çok sorun olacağını sanmıyorum bende de vardı eyer melek discus gibi geniş gövdesi olan balığınız yoksa ki zaten sanırım yok. kendi aralarında çok dövüşürler  ama neon rasbora ... gibi balıklarla uğraşacaklarını sanmam.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.