ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
abidinagan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Mayıs 2012 21:53
Son Ziyaret:
03 Mayıs 2013 23:26
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
abidin agan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
elektrik
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

abidin agan
125*70*50-11D/3E Tropheus orange bemba
125*70*50 14 ad. kasakaleve yavru
80*40*30 sarı prenses akvaryumu

SON 9 MESAJI

Arkadaşlar balıklarıma neler oldu böyle?
Yok sadece haftalık yaptığım %20 lik su deişimi var akvaryumların hepsinde var aynı sıkıntı birdenbire ne oldu bilemedim.
Arkadaşlar balıklarıma neler oldu böyle?
Selam arkadaşlar, şimdiye kadar bir sıkıntı olmadan bakmakta olduğum bembalarım, demasonilerim, yunuslarım, son 10 gündür bir acayipleştiler. Yem yemede sıkıntı oluyor. Çok hareketsiz yüzüyorlar. Sanki şoka girdiler. Bir sonuç bulamadım nedeniyle ilgili, yardım ederseniz sevinirim. Bülent ÖNER2013-04-26 22:28:39
4e 12d Bemba Kolonim Çiftleşmiyor!

Mrb arkadaslar bendede aynı anlattınız sorunlar var yavru alamıyorum hergun işten gelince akvaryuma dolapta dondurdugum 5lt buz atıyorum ama dereceyi 1 derece anca düşürüyor bide suda yuzen şaşalları görünce balıklar strese giriyor yerim olmadı için akvaryuma aksama kadar dışardan gun ışıgı güneş vuruyo buda yavru almada bi problem yaparmıki. Saygılar. ...

Tropheus renk değişimi hakkında

Evet mustafa abi balıkları alırken bi hata yaptm anne babalarının renklerine formlarına gidip bakmadım sadece nette gordugum kadarıyla aldım ama bakımlarında eksik yok gibi görüyorum kendimce yedi sekiz çeşit yemle besliyorum haftalık bakımlarını aksatmıyorum her seyine dikkat ediyorum aksamları işten gelince oturup onları izliyorum bi deişiklik varmı diye abi bide yaz geldi yumurtlamayı kestiler havalar ısındı ısınalı bu normalmidir sence.

Tropheus renk değişimi hakkında

Mrb ilker bey benimde bemba var balıklar 20 aylık oldular 11d 3e ama ne yaptıysam herseyi denedim bi turlu tam turuncu renklerini elde edemedim hala kirli sarı renkte duruyolar buda beni bu balıklardan sogutuyo açıkcası.

BEMBALAR :)
Mehmet bey saolun. Adem bey kullandıgım yemler jbl spirulina %40,jbl novo rift, sera spirulina tablet, sera granul, sera flora, tetra provegetable, tetra phlly bunları kullanıyorum balıklarn anaçlarını gormedim ama balıkların uygun ortamını en iyi sekilde saglamaya calısıyorum akvaryum tabanında 20 kg 0 numara silis kum var uc dort adet içine girecekleri küp ve beş altı tanede yuvarlak beyaz kaya koydum aydınlatmasında sekiz metre let kullandım onuda zaman saatine bagladım sabah yemlerken 1 saat aksamda 5 saat hergun aynı saatte yanıyor yemlemeyi vaktim olmadıgı için bi sabah bi aksam işten gelince yapıyorum yardımlarınız için teşekkür ederim. .
BEMBALAR :)
Merhaba deniz bey akvaryumum 450 litre civarında içinde 11d 2e bembam var balıklar 8/11cm arasında ama hala balıkların renkeleri gelmedi. Ayrıyetten içine yeni ekledigim 15 adet kasakaleve yavrusu var yavru tankı bos olmadıgından bembaların içine saldım. Nasıl biseyler yapabiliriz rengini alması için onu araştırıyorum :)
BEMBALAR :)

Arkadaşlar foruma daha yeni bu gün üye oldum ama konuyu nerede acacagımı bilemedim. Yanlış yere yazdıysam affola :) Benim büyük hevesle alıp 18 aydır besledigim bembalarım bi türlü renklerini tam almadı. Hala kirli sarı bi renkleri var bide yumurta alıp atmaya basladılar ama tam ne zaman yavru alabilecegim. Hevesle onu bekliyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz :) Şimdiden teşekkür ediyorum :)

 

Onur Yıldız2012-05-28 23:14:14
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Merhabalar iki yıldır balık beslemekteyim ama foruma üye olmak daha yeni nasip oldu inşallah forumdan yararlanarak bu hobimi daha ileriye götürmek istiyorum bütün arkadaşlara merhaba diyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.