ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
killerjack
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Ocak 2012 17:40
Son Ziyaret:
17 Şubat 2013 11:21
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Barış Başkurt
Doğum Tarihi:
16 Ocak 1991
Yaş:
33
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

......

SON 4 MESAJI

Kaplumbağalarım ve Akvaryumum ile ilgili birkaç soru
Bugn bizim buradaki Dost Veterinere götürdm. Hekim geldi dışarıdan kabuğunu fln sıktı. Dedi yem yiyiyor mu? Bende yok 1 haftadır yemiyor dedim. O zaman yapacağım birşey yok bnm vereceğim ilacı yemine dökeceksn yemiyorsa geri ver kaplumbağaları orda hastalık kapmıştır fln dedi. Hiç ilgilenmedi.

Nasıl yem yemesini sağlayacağım arkadaşlar.
killerjack2012-01-24 18:31:29
Kaplumbağalarım ve Akvaryumum ile ilgili birkaç soru
Kayalarım ufak olduğu için su seviyesini şimdilik azıcık daha yükseltebildim. Filtre aldım ama filtre çok dalgalanma yaptı ve çıkardığı hava kaplumbağaları uçurdu :) O yüzden kayanın arkasına koydum filtreyi fakat filtreyi çok açmıyorum gün içinde belirli saatlerde açsam sorun olur mu ? ve 60 wattlık lamba koydum kayanın üstüne fakat onu da belirli saatlerde açıyorum ya da daha düşük bir lamba alsam etkisi olur mu ?

Şimdiki hali böyle :)




Ve Kaplumbağının kabuğundaki bu soyulmalar ne anlayamadım mantar mı yoksa kabuk mu değiştiriyor. Bu kaplumbağa gözleri şiş olandı Terramycin ile sanki biraz düzelme var gözlerini açabiliyor ara sıra :)


Kaplumbağalarım ve Akvaryumum ile ilgili birkaç soru
Teşekkürler.
İç Filtre sağlıklı olur mu yoksa illa dış filtre mi lazım?
Büyük bir kaya alıp suyu daha da yükseltmeyi düşünüyorum.

Büyük taşlarda var ufak taşlarda ama yutabileceklerini pek sanmıyorum. Terramycin inşallah işe yarar. Su sıcaklığını 30 dereceye sabitledim. Ama hala yemle ilgilenmiyorlar belki lamba alınca ilgilenirler.
killerjack2012-01-17 21:28:18
Kaplumbağalarım ve Akvaryumum ile ilgili birkaç soru
Merhaba Arkadaşlar,

Geçtiğimiz Cumartesi 2 tane su kaplumbağası hediye geldi kabıyla birlikte. Tabi bu hayvancıklar biraz soğukta kaldı eve gelene kadar ve kapta beslemek pek sağlıklı değil biliyorum fakat bu kaplumbağalar birkaç gün kapta durmak zorunda kaldı çünkü final sınavlarım var ve hala devam etmekte. Boş vakitlerimde akvaryum hazırlamaya başladım ve Pazartesi günü idaretende olsa (kaptan iyidir mantığıyla) kurdum. Şimdi size bu akvaryumla ilgili biraz bilgi ve yorum isteyeceğim :)



Eksiklerimi tamamlayacağım çünkü perşembeden sonra tatile giriyorum. :)
Şimdi Filtre ve ısıtıcı lamba gerekli galiba fakat nasıl birşey almalıyım karar veremedim. Ve su yüksekliği konusunda endişeliyim alçak oldu sanırsam biraz. Akvaryumla ilgili yardımlarınız bekliyorum. :)


Bir diğer sorunum kaplumbağalarımla ilgi,
Öncelikle hiçbirşey yemiyorlar geldiklerinden beri ve yemlemeyi nasıl yapacağımda kararsızm sudan yerler değil mi ?
Bir tanesi hareketli geçen olmayacak yerden tırmandı kayaya şaşırdım ama genelde biryere geçip uyuyor ve karaya çıkıncada daha inmiyor.
Bir diğeri ise hasta, çok nadir hareket ediyor ve yüzüyor aynı zamanda gözleri şiş ve beyazımsı oldu. Dün eczanede terramycin aldım ve kulak çubuğuyla sürdüm. İyileşir mi bilemeyeceğim. Ve gözleri görmediği için mi çok yüzmüyor acaba. Fakat onla ilgili gelişmede gördüm demin kayaya tırmandı ve orda duruyor. Gözünü göstermek amaçlı resim çektim ama ne kadar belli oluyor bilmiyorum.




Ve son olarak veterinere götürmeyi düşünüyorum ama alacağı ücret konusunda fikri veyahut tecrübesi olan var mı ? Hani affedersiniz ama bir kazıklanma durumu yaşamayalım :)

Şimdiden Teşekkürler. :)
killerjack2012-01-17 21:08:55

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.