ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
uztekin
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Kasım 2011 17:27
Son Ziyaret:
28 Aralık 2011 23:08
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Kemal BALTÜRK
Doğum Tarihi:
01 Aralık 1983
Yaş:
40
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Kemal BALTÜRK

SON 7 MESAJI

1/72 model uçaklar
Gürkan abi, sayende edindiğim akvaryum hobime maket hobisi ekletecen bu başlıktan sonra :) İlk modelin beechcraft'ın ayrıntılı olması (kokpit falan) onu daha çekici kıldı bana göre. Spitfire'da da RAF renkleri ve tasarımı iyi gitmiş. Ayrıca  nerde nasıl katkısı var bilmiyorum ama kızın Deniz'i de tebrik etmeyi unutmamak lazım :) Benim gibi birçok kişiye hobi geliştirmesinde yardımcı olduğun gibi iyi de hobici yetiştiriyon abi ;)
Illuminati
Gürkan Hocam olayı bitirmişsin, üstüne söz söylemek suya yazı yazmaktır :)
nacizane akvaryumum
Çok güzel olmuş akvaryum. Sağlıkla büyütün yavrularnızı inş.  Benim de nacizane davsiyem taşlardan köşelere birer yuva yapmanız sağlıklı olur :)
142*60*50 mbuna republic(Yeniden)
Harika görünüyorlar Gürkan abi. Kısa sürede yumurta tutmaları da çok güzel olmuş. Nazar değmesin inş. :)
142*60*50 mbuna republic(Yeniden)
Tank gayet şık Gürkan abi. Son fotoları da bekliyoruz :)
Neden forumdan uzaklaştık?
Asıl paylaşım yapmayan sadece okuyan benim. Ama ayıp.Adama kapak olsun yazmış hala husumetim yok diyor. 10-15 kişi seni ayıplarkenhala yazıyorsun. Adam sana cevap vermemiş. Ben utancımdan yazamazdım. Hala konuyu başka yerlere çekip nedense yönetime sallıyorsun.Yazanların sadece 2si yönetici. Ama ben de yönetmden şikayetçiyim. İbret için ceza alman lazım. Amacın üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.
Neden forumdan uzaklaştık?

Ultraslan ceza almamış sanırım. O zaman amaç ne? Burda Gürkan abiye saldıracak bir ortam yaratmaya çalışmasını, onuda bırak kapak yaptım yazmasını ben kaldıramıyorum. Yüzyüze görüştüğümüz forumdan onlarca insan var. Birgün yüzyüzeyken bunları söylemesini isterim. Forumdaki birçok insanın aksine hiçbirşey istemeden beklemeden insanlara bedava balık dağıtan, her konuda yardım eden, bizim yönetici olması için zorladıımız birinden bahsediyoruz. Benim yönetimden isteğim ultraslanın kinini gösteren mesajın silinmesidir. O zaman bende forumdaki sorunlular diye bir başlık açıp ultraslanı hedef göstermek istiyorum. Mesajları silinmediği takdirde bunuda yapacağım. Gürkan hocayı anlıyorum. Yönetici olmanın yetkilerinden çok sorumluluğunu taşıdığı için istediği cevabı vrememiştir. Ama bu forumda ona kefil olacak yüzlerce adam var, biride benim.

Sen 6-7 senede özel üye olamamışsan zaten ne olduğun belli. önce senin 2katın yaşında birine karşı saygılı olmayı öğren.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.