ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
AhmetGÜVEN
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Mayıs 2006 22:45
Son Ziyaret:
05 Nisan 2024 17:18
Toplam Mesaj:
301 [0.05 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ahmet Güven
Doğum Tarihi:
03 Nisan 1983
Yaş:
41
İl:
Antalya
Meslek:
Yat Sektörü
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

AHMET GÜVEN

Corydoras Black Venezuela
Corydoras Similis
Corydoras Panda
Corydoras Sterbai
Corydoras Bronz/Albino

SON 10 MESAJI

Corydorasçılar buraya
Merhaba, ben albino tül ve broz 15' er adet yavru ilen aldım ve kan kurdu ile besleyip damızlık yaptım. İki kere yavru aldım ve büyüttüm. Malesef bir süre sonra çöpçüleri çıkarmam gerekti. Şimdi güzel türlerden almak istiyorum. Bana yavru satabilecek arkadaşlar ulaşırsa memnun olurum. 
Türkiye Geneli Toplu Yem Alımı
Selam, elinizde kalan yemlerin güncel listesi varmıdır?
tan'er adlı kullanıcıya dikkat
[QUOTE=mehmet4585]ÖNCELİKLE BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN ARKADASIM ...
BELKİ BENİ TANIYORSUNUZDUR MANİSA DAN HAMİT MIRÇIK BENDE ÜRETİCİYİM VE SÜREKLİ NADİR TÜRLERİN SATIŞINI YAPMAKTAYIM.

TANER ARKADASIMIZI TANIMIYORUM VE GERCEKTEN TEBRİK EDERİM  BİR İNSAN HAKKINDA SİKAYET EDECEKSEN GERCEKTEN ELİNDE KANIT OLACAK BENİM HAKKIMDA DA KANITSIZ VE ASILSIZ İDDİALAR DA BULUNULMUŞTU SENDEDE KANITIN EN GARANTİSİ VAR SENİ TEBRİK EDİYORUM..
BAŞTAN YALAN SÖYLEMİŞ CÜNKÜ ALBİNO KİPİLİ VEALBİNO CHİPİMBİ DEN KESİNLİKLE YAVRU ALAMASSIN MUTANT IRK KESİNLİKLE YAVRU VERMİYOR KİPİLİ NİN GENETİĞİNDE SIKINTI Var VE AGZINDA YUMURTAYI CEVİREMİYOR BALIK KAC YASINA GELİRSE GELSİN ASLA YAVRU ALAMASSIN..
TANER İSİMLİ ŞAHIS GERCEKTEN YANLIS YAPMIS TİCARETİN HARAM BOYUTU BU OLSA GEREK 

[/QUOTE]

Mehmet bey teşekkür ederim. Sanırım başka konuyla karıştırdınız? Ben tropheus türlerinin üretimini bıraktım ve konumda hiç tropheustan bahsetmedim.
tan'er adlı kullanıcıya dikkat
Gunaydin, yazi yazma sekliyle insani yargilamayi hic dusunmedim :) bende telefondan giriyorum cogu zaman hizli yazicam die eksik harf olabiliyor :-D
tan'er adlı kullanıcıya dikkat
[QUOTE=babur alimov]Ahmet ağabey bu taner alağaçtan en büyük kazığı ben yemişimdir bu adamı arıyordum benide sahibinden comda dolandırmıştı malawi nadir türlerim var diye tropheus gönderdim ben buna bana balık göndermedi ve sonra ben suç duyurusunda bulunacağımı söyleyince bana benim balıkları 5 litrelik şişeye koymuş kış günü göndermiş yani balıkları bile bile ölü gönderdi üçkağıtçının teki herkes dikkat etmeli 

[/QUOTE]
 
Ben bu adamdan 1 çift siyah longfin ve 2 dişi albino longfin aldım. Siyah longfin bende iki dişi vardı. Bundan aldıklarımla birleştidim onun yolladığı ve bende bulunan dişilerin biri geldikten bir hafta sonra 1 er gün arayla yumurtladılar. Diğer albino dişilerin biri de bugun yumurtladı Albino longfin 2 dişiye 300TL ödedim. Önceleri alışverişimiz iyiydi sıkıntı yoktu ama sonradan nolduysa adamın içine şeytan girdi heralde. Longfinler için ödeme yaptığımda bişey yapmadı albino cücelerde kazık attı.
Bir dolandırıcı da İzmir'den
Piyasada dolandiricilar baya artti. Antalyada dogru durust yem bile bulamadigimizdan dolayi mecbur sehir disindan her ihtiyacamizi gormeye calisiyoruz. Gecmis olsun.
tan'er adlı kullanıcıya dikkat
[QUOTE=babur alimov]Geçmiş olsun Ahmet ağabey bu şahsın soy ismi nedir biliyormusun?[/QUOTE]
 
Taner alağac kullanıcı adı tan'er
AhmetGÜVEN2013-08-04 14:59:09
tan'er adlı kullanıcıya dikkat
Tesekkur ederim. Önemli olan alisveris edicek hobici arkadaslarimin konuyu gorup temkinli davranmasi.
tan'er adlı kullanıcıya dikkat
Şikayetin Nedeni:  Sahtekarlık

Şikayet Edilen Kişi / Firmadan Alınan Cevap:  11-13 diğe pazarlık etmiş olduğum balıklar 7-8cm çıktı.

Olayın Detayları: Tanerle takas olarak alışverişimiz olmuştu. Daha sonrasında 14.07.2013 tarihinde bana mesaj atarak albino gold 11-13 cm 2erkek 2dişi her çiftin 200 yavru garantili olduğunu beğenmezsem iade edip paramı geri alacağımı ve en sonki yumurtlamada 170 yavru alındığını belirterek Kont murat diğe birinin sattığını söyledi. Ben adı geçen şahsı tanımıyorum. Ben kefilim sağlam adamdır falan dedi. Bende tamam dedim yanlarında 25 adet 1 cm yavru vereceğini ve 265 lira istediğini söyledi. Pazarlık ettik ve anlaştık. Yavrular küçük olduğu için yola gelmeyeceğinden 1 dişi fazla koydurtmuş ama gelen balıklar 2 dişi 7cm, 1 dişi 8cm ve 2 erkek 9cm di. Ben arayıp durumu anlattım. Sen sorun etme dedi 2 dişi 1 erkek daha ondan alıp sana hafta sonu göndericem dedi. Vermem falan derse bende muratın longfin mavigöz damızlıkları var onları göndericem sana dedi mağdur etmem seni dedi. Göndereceği zaman doğrumu söylüyor bilmiyorum kardeşi trafik kazası geçirmiş. Ben insaniyetimle 1 hafta boyunca bişey sormadım. Sonra sorduğumda bu hafta sonu kesin yolluyorum dedi. Ve günlerdir arıyorum mesaj atıyorum cevap bile vermiyor. Bana dostluktan bahseden, sözde iş gören kişi telefonlarıma bakmıyor. Farklı numaradan arayınca hemen açıyor ve sesimi duyunca sanki sesimi alamıyormus gibi numara yapıyor. Bu adamı tanıyanlar alışveriş yapıcak olanlar dikkat etsin.



AhmetGÜVEN2013-08-02 20:53:21

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.