ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
memduhak
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Mart 2011 11:49
Son Ziyaret:
19 Ekim 2011 02:48
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Memduh aksakal
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Bursa
Meslek:
elektronikçi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Memduh aksakal

SON 9 MESAJI

Bursa Sempati Pet Shop ''Gemma'' bayilik.
Kullanmadığımız bir yem hakkında nasıl yorum yazabilirizki.Demekki kullanmışız.Peki siz bize bu yemin sonuçlarını bize söylerken,kullanmaya başlarken ve başladıktan sonraki sudaki nitrat ve fosfat değişimleri hakkında bilgi verebilecekmisiniz.
Bu yem Nedir?
Canlı doğuran bakıyorsanız en güzel yem bitkisel içerikli pul yemlerdir.Ben lepisteslerime Astra FARBFUTTER kullanıyorum.Üç ayrı akvaryumdaki yavru gelişiminde astra renk ve vücut formları açısından ağır bastı.Sonuçta alman markası.Çok hızlı büyüten yem kaliteli yem değildir.Sağlıklı ve dengeli büyüyen balık benim için önemlidir.Bu yüzden maceraya kapalıyım.
Bursa Sempati Pet Shop ''Gemma'' bayilik.
Bildiğinizden şaşmayın Tetra,sera ben şahsen ocean nutrition  kullanıyorum.
Bu yem Nedir?
Akvaryumda akvaryum yemi be türe özgü yem kullanın.Bence en mantıklısı bu.
Silis kum
Çok ince kumların akvaryumlarda sağlıklı olmayacağına inanıyorum.Bu konuda bakteri tutabilen,bakteriyel temizlik yapabilen kumlardan daha sağlıklı kum olamaz.Silis kumun zamanla alt tabakasında sülfür üretebileceğini ve akvaryumda sağlıksız ortam oluşturacağına kanaatim tamdır.
Sera'nın Protein Yemi Hangisi?
Ben açıkçası Afrika cichlidlerin protein içerikli yemlerle beslenmesi taraftarı değilim.Kaldı ki bütün kaliteli yem grupların da protein değerleri % 30-36 değerleri arasındayken tetra ve serada bu değer 40 ların üzerindedir.Tetra-sera-tropikal benim gözümde ticari yemlerdir.NLS bulunabilirliği açısından iyi yem diyebiliriz.Ama Hikari-ocean nutrition-omega one  la bakılan türlerde suda kirlenme,bloat ve benzeri enfeksiyonların görülme oranı çok düşüktür.sebebi de yapılarına uygun düşük proteinden kaynaklanır.
Yosun Tutturmak...
En güzel yosun Akvaryumun kendi yapacağı yosundur.Bunun için kademe kademe ışık artışı yapın.Dengeli ve yavaş gidin.Akvaryumunuzun yeriyle uğraşmayın.Direk güneş ışığı yazın balıklarınızı öldürebilir.
Sera'nın Protein Yemi Hangisi?
Merhaba
Seranın Discus Granulat var fakat be Tetra Discus'u tercih ederim.Bunla beraber,bu yemler Afrika Cichlidleri için uygun değildir.İyi bir cichlid yeminin protein değeri % 35 aşmamalıdır diye düşünüyorum..

Omega One Yem

  Merhaba 
      bende, omega One  yine aynı firmanın söll Organic yemlerini kullanıyorum..Dupla rin özellikle renk ve çiftleşme açısından çok iyi netice veriyor.Sera yemlerinde istediğimi bulamadım.Tetra nispeten daha iyi kalitede.Dupla,Omega One(söll organic),ocean Nutrition,hikari ben bunları tek geçerim..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.