ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
MegaMek
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
10
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
06 Ocak 2021 18:28
Toplam Mesaj:
12 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Mehmet Emir Güneş
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Manisa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Mehmet Emir Güneş
SON 10 MESAJI
Vatozda İç Parazit
Yeni aldığım 1 haftalık Süper red longfin erkeği aşırı stres yaparak iç parazit oldu bende kırmızı rengini atmadan balıkta çok şişmeden bi petshopa gidip flagy 500 aldım ve yarım bardakta yarım tablet eritip balığın ağzına damlatıp 15 saniye bekledim balık yuttu yine bu akşam sarımsaklı kapya hazırlayıp vericem yem yemese bile dişi gayet sağlıklı normalde karında içe göçme değilde şişme olduğu için bi tavsiye ile dişiye uygulamadım 1 haftadır bulaşmıyor hasta olduğunu farkettiğim günden beri 60 litrelik tankımdan her gün 3 litre 2 günde bir ise %50 şeklinde dip çekimi yapıp dinlenmiş suyumu damlama yöntemi ile bir dahaki çekime kadar devam etirdim bu gün flagyi verdim ve dip çekimini hafyada 2 ye indirdim %25 sizce balıkta hiç bir şekilde beyazlama vs. olmadı yanlış yaptığım birşey varmı akvaryuma flagy eritip atıyımmı ? ısı 25-26[EDIT]MegaMek,2021-01-06 17:27:10[/EDIT]
Yeni aldığım 1 haftalık Süper red longfin erkeği aşırı stres yaparak iç parazit oldu bende kırmızı rengini atmadan balıkta çok şişmeden bi petshopa gidip flagy 500 aldım ve yarım bardakta yarım tablet eritip balığın ağzına damlatıp 15 saniye bekledim balık yuttu yine bu akşam sarımsaklı kapya hazırlayıp vericem yem yemese bile dişi gayet sağlıklı normalde karında içe göçme değilde şişme olduğu için bi tavsiye ile dişiye uygulamadım 1 haftadır bulaşmıyor hasta olduğunu farkettiğim günden beri 60 litrelik tankımdan her gün 3 litre 2 günde bir ise %50 şeklinde dip çekimi yapıp dinlenmiş suyumu damlama yöntemi ile bir dahaki çekime kadar devam etirdim bu gün flagyi verdim ve dip çekimini hafyada 2 ye indirdim %25 sizce balıkta hiç bir şekilde beyazlama vs. olmadı yanlış yaptığım birşey varmı akvaryuma flagy eritip atıyımmı ? ısı 25-26[EDIT]MegaMek,2021-01-06 17:27:10[/EDIT]
Vatoz Sorusu ?
Teşekürler hemen dinliyicem foto için teşekkürler ben ilk lemon kanı var sandım snow whitemiş bu akşam vatozları getiricem bakalım
Teşekürler hemen dinliyicem foto için teşekkürler ben ilk lemon kanı var sandım snow whitemiş bu akşam vatozları getiricem bakalım
Vatoz Sorusu ?
[QUOTE=Carl]
Tekrar selamlar ilk önce 9 mesajınız vardı belki akvaryum hobisine niyetlenen bir hobici arkadaşımızdır diye düşündüm. Çünkü Vatoz üretimi yaptığınızı söylemediniz ve akvaryum hacminizi ve diğer bilgileri vermediniz yeni hobici arkadaşımız sandım.
Tül vatozlar genel olarak hassas oluyor ve tülleri hasar görebiliyor ki benim vatozum gördü sanki uçları parçalanmış perde tülü gibi olmuştu zar zor toparladı. Lda 16 besliyordum birisinin hiç bir problemi yoktu ve akvaryum yazın 30 dereceyi gördü sabah kontrol etmiştim akvaryumda bir sıkıntı yoktu ısı 25 derece falandı o günde bir anda hava ısındı fanları çalıştırmamıştım o gün ve geldiğimde tek lda16 ölmüştü l144 mavi gözlerde bir sıkıntı yoktu.
Genel olarak Tül vatozlar çok para ediyor doğru daha çok rabet görüyor ama düz kuyruklar en sağlıklıları ve dayanıklı olanlar sadece ben demiyorum forumda ve youtube'da videolarını izlediğim yabancılarda aynısını söylüyor. Hatta Videoyu izleyin [B]l144 mavi göz albinosunun[/B] fazla yaşamadığını ve yavruları yaşatma olasılığının az olduğunu söylüyor. [IMG]https://www.tropco.co.uk/images/Longfin%20Blue%20Eye%20Ans%201.jpg[/IMG] l144 mavi göz albinosu diğer benekli albino vatozla karıştırmayalım.
İngilizce kaynak bırakıyorum çok bilgili bir arkadaş;
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=epBgO6dkoj4[/VID]
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=YO4kUhGgrho[/VID]
[/QUOTE]
peki lda alırken balığın neresine nasıl davranış gösterir sağlıklı bir balık nasıl ayırt edilir anlıyorum ama her zaman bi tereddüt içinde oluyorum ben ilk olarak karnına dikkat ediyorum iç parazit vsvs gibi hastalıklara karşı bakıyorum sonrasında tüllerine dikkat ediyorum beyaz beneğe karşın veya mantar gibisinden hastalıklara karşı ayrıca renklerine karşıda dikkat ediyorum çok açık renkli balıkları almıyorum başka nelere dikkat edebilirim [:)]
[QUOTE=Carl]
Tekrar selamlar ilk önce 9 mesajınız vardı belki akvaryum hobisine niyetlenen bir hobici arkadaşımızdır diye düşündüm. Çünkü Vatoz üretimi yaptığınızı söylemediniz ve akvaryum hacminizi ve diğer bilgileri vermediniz yeni hobici arkadaşımız sandım.
Tül vatozlar genel olarak hassas oluyor ve tülleri hasar görebiliyor ki benim vatozum gördü sanki uçları parçalanmış perde tülü gibi olmuştu zar zor toparladı. Lda 16 besliyordum birisinin hiç bir problemi yoktu ve akvaryum yazın 30 dereceyi gördü sabah kontrol etmiştim akvaryumda bir sıkıntı yoktu ısı 25 derece falandı o günde bir anda hava ısındı fanları çalıştırmamıştım o gün ve geldiğimde tek lda16 ölmüştü l144 mavi gözlerde bir sıkıntı yoktu.
Genel olarak Tül vatozlar çok para ediyor doğru daha çok rabet görüyor ama düz kuyruklar en sağlıklıları ve dayanıklı olanlar sadece ben demiyorum forumda ve youtube'da videolarını izlediğim yabancılarda aynısını söylüyor. Hatta Videoyu izleyin [B]l144 mavi göz albinosunun[/B] fazla yaşamadığını ve yavruları yaşatma olasılığının az olduğunu söylüyor. [IMG]https://www.tropco.co.uk/images/Longfin%20Blue%20Eye%20Ans%201.jpg[/IMG] l144 mavi göz albinosu diğer benekli albino vatozla karıştırmayalım.
İngilizce kaynak bırakıyorum çok bilgili bir arkadaş;
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=epBgO6dkoj4[/VID]
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=YO4kUhGgrho[/VID]
[/QUOTE]
peki lda alırken balığın neresine nasıl davranış gösterir sağlıklı bir balık nasıl ayırt edilir anlıyorum ama her zaman bi tereddüt içinde oluyorum ben ilk olarak karnına dikkat ediyorum iç parazit vsvs gibi hastalıklara karşı bakıyorum sonrasında tüllerine dikkat ediyorum beyaz beneğe karşın veya mantar gibisinden hastalıklara karşı ayrıca renklerine karşıda dikkat ediyorum çok açık renkli balıkları almıyorum başka nelere dikkat edebilirim [:)]
Vatoz Sorusu ?
[QUOTE=Carl]
Kaç litre akvaryumunuz var ? Tecrübeniz yoksa pek bulaşmayın derim mesela lepisteslerle birlikte beslersiniz lepistesiniz beyaz benek olur akvaryuma metilen mavisi dökmek zorunda kalırsınız bu kedibalıkları için zararlıdır aynı şekilde akvaryuma kaya tuzu atmak istersiniz kaya tuzuda vatozlar için zararlıdır. Özellikle cüce vatozlarda beyaz benek veya mantar hastalığı ölümcül olabiliyor.
Vatoz üretimi basit gözüksede zahmetlidir. İlk önce akvaryumunuzu iyi seçin ve ne yapmak istediğinize karar verin tutup 45 litrede vatoz beslemeyin en azından üretim tankları bile 55 Litrede yapılıyor. Üretmeniz için akvaryum hobisinde uzun bir zaman geçirmiş olmanız lazım akvaryum hobisi balığı akvaryuma attım karşısına geçip 2 yudum çay aldım değildir. Madem çift alacaksınız amaç üretimse boşuna para beklentiniz olmasın ve daha büyük bir akvaryum edinin. Çünkü vatoz üretiminde genel olarak 1 erkek 2 dişi olarak yapılıyor eğer eş tutulursa diğer dişiyi akvaryumdan alıyorlar. Yavrularınız olduktan sonra cam cama kumsuz akvaryumda dip çekimi yapılıp pislikler kovanın dibinde birikince üst taraftaki tortusuz suyu tekrar akvaryuma boşaltıyorlar bunun nedeni yavrular su değişimine çok ama çok hassastır. Günlük artemia vermeniz gerekebilir çabuk büyümeleri için ve protein ağırlıklı yemlerle takviye yapmanız gerekir tabi bitkisel yemide vermeniz gerekir. Yavrular belirli bir boya ulaştıktan sonra sadece bitkisel beslemeye geçilir. Dayanıklılık konusuna pek inanmıyorum en azından tül vatozların düz vatozlara göre daha hassas olduklarını biliyorum şahsi fikrim düz kuyruklu vatoz almanız. İnternette gördüğünüz çifti 200 TL lik bir vatoz alıp bunlar ürer 1 sene sonra yetişkin olur tanesini 75-80TL den satarım mantığı ile sakın ola ki yaklaşmayın çok üzülürsünüz.
hayır düz l144 üretiyorum ama süper redede el atmak istedim akvaryumum 70 litre vatoz tanki l144leri elden çıkardım aldığım yavruları 3 cme kadar mini bi camacamda büyütüp ana akvaryumun suyunda boylandırma tankına alıyorum sonrasında satışa çıkarmak üzere bazı balıkları 200 litreye alıyorum kendime bıraktıklarımı her seferinde yeni tanklara alıyorum ama tül vatoz beslemediğim için bilgi almak istedim ama ben sizin cevabınızda sorularıma karşılık hiç bir cümle görmedim benmi yanlış anladım.
Ayrıca dediğiniz şeyler hakkında bilgim vardı hatırlatmanız için teşekkürler :)
[QUOTE=Carl]
Kaç litre akvaryumunuz var ? Tecrübeniz yoksa pek bulaşmayın derim mesela lepisteslerle birlikte beslersiniz lepistesiniz beyaz benek olur akvaryuma metilen mavisi dökmek zorunda kalırsınız bu kedibalıkları için zararlıdır aynı şekilde akvaryuma kaya tuzu atmak istersiniz kaya tuzuda vatozlar için zararlıdır. Özellikle cüce vatozlarda beyaz benek veya mantar hastalığı ölümcül olabiliyor.
Vatoz üretimi basit gözüksede zahmetlidir. İlk önce akvaryumunuzu iyi seçin ve ne yapmak istediğinize karar verin tutup 45 litrede vatoz beslemeyin en azından üretim tankları bile 55 Litrede yapılıyor. Üretmeniz için akvaryum hobisinde uzun bir zaman geçirmiş olmanız lazım akvaryum hobisi balığı akvaryuma attım karşısına geçip 2 yudum çay aldım değildir. Madem çift alacaksınız amaç üretimse boşuna para beklentiniz olmasın ve daha büyük bir akvaryum edinin. Çünkü vatoz üretiminde genel olarak 1 erkek 2 dişi olarak yapılıyor eğer eş tutulursa diğer dişiyi akvaryumdan alıyorlar. Yavrularınız olduktan sonra cam cama kumsuz akvaryumda dip çekimi yapılıp pislikler kovanın dibinde birikince üst taraftaki tortusuz suyu tekrar akvaryuma boşaltıyorlar bunun nedeni yavrular su değişimine çok ama çok hassastır. Günlük artemia vermeniz gerekebilir çabuk büyümeleri için ve protein ağırlıklı yemlerle takviye yapmanız gerekir tabi bitkisel yemide vermeniz gerekir. Yavrular belirli bir boya ulaştıktan sonra sadece bitkisel beslemeye geçilir. Dayanıklılık konusuna pek inanmıyorum en azından tül vatozların düz vatozlara göre daha hassas olduklarını biliyorum şahsi fikrim düz kuyruklu vatoz almanız. İnternette gördüğünüz çifti 200 TL lik bir vatoz alıp bunlar ürer 1 sene sonra yetişkin olur tanesini 75-80TL den satarım mantığı ile sakın ola ki yaklaşmayın çok üzülürsünüz.
hayır düz l144 üretiyorum ama süper redede el atmak istedim akvaryumum 70 litre vatoz tanki l144leri elden çıkardım aldığım yavruları 3 cme kadar mini bi camacamda büyütüp ana akvaryumun suyunda boylandırma tankına alıyorum sonrasında satışa çıkarmak üzere bazı balıkları 200 litreye alıyorum kendime bıraktıklarımı her seferinde yeni tanklara alıyorum ama tül vatoz beslemediğim için bilgi almak istedim ama ben sizin cevabınızda sorularıma karşılık hiç bir cümle görmedim benmi yanlış anladım.
Ayrıca dediğiniz şeyler hakkında bilgim vardı hatırlatmanız için teşekkürler :)
Vatoz Sorusu ?
Bi kaç kişi tarafından şöyle bir duyum aldım L144 diğer türlere göre; lda, süper red, daha dayanıklıymış bende yeni çift alıcakken bunları göz önünde bulundurmak isterim ayrıca vatoz alırken balığın neyine dikkat nasıl seçim yapmamız lazım L144 LF, Süper Red LF, LDA LF türlerinden her hangi birini alıcam çift şeklinde ?[:)][EDIT]MegaMek,2020-12-30 12:06:27[/EDIT]
Bi kaç kişi tarafından şöyle bir duyum aldım L144 diğer türlere göre; lda, süper red, daha dayanıklıymış bende yeni çift alıcakken bunları göz önünde bulundurmak isterim ayrıca vatoz alırken balığın neyine dikkat nasıl seçim yapmamız lazım L144 LF, Süper Red LF, LDA LF türlerinden her hangi birini alıcam çift şeklinde ?[:)][EDIT]MegaMek,2020-12-30 12:06:27[/EDIT]
Hangi Yemleri Kullanmalıyım ?
Hepsini öneririm ama ben 4 tane ana isterim derseniz
Artemia
Tetra discus
Sera Flora
Tetra Pro Alge
diğer balıklar derken hangi türler?
Hepsini öneririm ama ben 4 tane ana isterim derseniz
Artemia
Tetra discus
Sera Flora
Tetra Pro Alge
diğer balıklar derken hangi türler?
Bitkili Fanus İçin Canlı Önerisi
linç etmiycem ama betta fanusta beslenmez hatta hiç bi balık beslenmez özelliklede cüce vatozlar bence biran önce akvaryum alın
linç etmiycem ama betta fanusta beslenmez hatta hiç bi balık beslenmez özelliklede cüce vatozlar bence biran önce akvaryum alın
Hangi Yemleri Kullanmalıyım ?
merhabalar sera flora, tetra pro algae, jbl guppy, tetra discusu küçültüp ve artemia, su piresi gibi canlı yemlerle takviye yapabilirsiniz 😊
merhabalar sera flora, tetra pro algae, jbl guppy, tetra discusu küçültüp ve artemia, su piresi gibi canlı yemlerle takviye yapabilirsiniz 😊
Sheyda'nın Melek Hali:)
[QUOTE=Sheyda27]
Öncelikle teşekkür ederim,
Kriptoları şuan gözlemliyorum aldığımda epey bodur bitkiler olması sebebiyle ve yer de olmadığından öne konumlandırdım eğer bahsettiğiniz gibi uzayıp perspektifi bozarsa daha arkaya çekebilirim[:)]
rica ederim [:)]
[QUOTE=Sheyda27]
Öncelikle teşekkür ederim,
Kriptoları şuan gözlemliyorum aldığımda epey bodur bitkiler olması sebebiyle ve yer de olmadığından öne konumlandırdım eğer bahsettiğiniz gibi uzayıp perspektifi bozarsa daha arkaya çekebilirim[:)]
rica ederim [:)]
SON MESAJLAR
- Anıbuasdaki Bu Şey Ne Talha60, 05:07
Bitki Akvaryumları Genel - Vatoz Renk Değiltirmiş Normalmi Talha60, 04:59
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 360 Litre Bitkili Akvaryum Balık Tavsiyesi MrDuck, 03:21
Yeni Üye Forumu - 30 Lt Akvaryum 1 Beta 2 Çöpçü 1 Tül Vatoz Uygunmu Karahanlı, 02:07
Yeni Üye Forumu - Erkek Lepistesimin Hastalığı İsmail_96965, 01:57
Hastalıklar ve İlaçlar - 60*30*40 Nature High Tech Denemesi :) kubilaykoparan, 01:21
Akvaryum Tanıtımı - Yaşam Alanı Sibel01, 00:22
Yeni Üye Forumu - 100x45x30 Akvaryumum Var Kaç Lepistes Alır? İsmail_96965, 00:20
Yeni Üye Forumu - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Güncel İsmail_96965, 00:11
Canlı Doğuranlar - Yeni Akvaryum Tankı İçin Öneri Sistem Ve Tavsiyel Ehtiyar, 00:07
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hamile Oranda Balığı Hakkında İsmail_96965, 23:23
Sazansıgiller - Walstad Deneyimi Hobimus, 23:22
Yeni Üye Forumu - Sobo T240f Tankı Karides İçin Uygun Mu? Tarık Buğra, 23:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Furkan tarık, 22:49
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Deri Çizilmesi S.Saraçoğlu, 22:45
Discus - 3 İn 1 Güney Amerika Tanklarım bendeniztayfun, 22:31
Akvaryum Tanıtımı - Karides Lepistes Yavrularını Yer Mi? Mesutoviç, 21:59
Canlı Doğuranlar - Anaparça Olarak Ne Seçmeliyim AmatorLepistesci, 21:57
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İlk Walstad Denemem Mesutoviç, 21:53
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryumda Fazla Bakım Gerektirmeyen Bitki Ve Kumu Mesutoviç, 21:47
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Hakkında Tavsiye Mesutoviç, 21:42
Yeni Üye Forumu - Belamı Sürekli Dipte Duruyor Taha Yanık, 20:07
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Aspet Akvaryum - İstanbul Akvaryumcu Dosyası KaanE, 19:07
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Akvaryum Temizliği Ve Berraklığı bendeniztayfun, 19:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ph Ölçüm Önerisi eackgzz, 18:52
Akvaryum Bilimi - Lepistes Hastalık cihann7, 16:29
Hastalıklar ve İlaçlar - Silikonlamadaki Boşluklar Hk. asliaral, 15:18
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Tetraex1200 Debideki Orantısızlık asliaral, 15:17
Malzemeler ve Yemler Forumu - Isıtıcı Vantuzu Genişler Mi Ve Salınım Yapar Mı? asliaral, 15:13
Malzemeler ve Yemler Forumu - Su Hala Bulanık dremreavsar, 14:39
Akvaryum Bilimi - Lepistes Hasta İsmail_96965, 11:47
Hastalıklar ve İlaçlar - Yemleme cihann7, 11:30
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Neon Tetra Akvaryumum UEK, 02:46
Akvaryum Tanıtımı - Süs Havuzu Can T., 02:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Su Piresi Boylandırma Smet200146, 02:04
Omurgasızlar - Yeni Betta Akvaryumu Ve Azot Döngüsü Smet200146, 01:57
Labirentliler - Balık Önerisi İsmail_96965, 01:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Cinsiyetleri Hakkında Bilgisi Olan Var Mı Acaba Cyber_Scout, 01:23
Yeni Üye Forumu - 30x30x35 Küp Akvaryum Yapmak İstiyorum Ama Nasıl ? Jotunheim, 00:48
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Hava Motoru Çok Isınıyor İsmail_96965, 22:49
Yeni Üye Forumu - Caridina Tankına Giriş ErenBugra, 22:28
Akvaryum Tanıtımı - Bolivian Ram Ve Melek Canahsha, 20:21
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Oranda Baligim Hastami? Eren40, 20:16
Hastalıklar ve İlaçlar - Yeni Oranda Akvaryumu Samettkeskin, 20:07
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Beta Akvaryumu MustafaŞ, 19:06
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryumu Soğutmak İçin Buzlu Şişekoymak Lepistesci Emir, 18:55
Yeni Üye Forumu - Betta Üretim Günlüğü aupqua, 18:13
Labirentliler - 40x30x30 Bitkili Betta Tankım aupqua, 18:10
Akvaryum Tanıtımı - Bu Tam Olarak Nedir? Ehtiyar, 18:01
Yosun - Dik Yüzme urzais, 17:43
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Led Armatür & Nixa Demir Gübresi BywenzeL 05:22
- Bolbitis Türleri Ve Java Fern Arıyorum alierdemir87 03:43
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 03:28
- Fluval Isıtıcı Ve Xxl Ağaç Kökü dark blue 01:53
- Koi Tricolor Melekler Tekin35 00:50
- Akvaryum Boru Tutucu Klips – Cam Üstü Vidalı Siste respes 00:36
- 🦐 Karideslerinizin Güvenli Limanı! respes 00:36
- Eş Tutmuş Tanganyika Gölünün Güzellikleri muhammet abaci 23:23
- Natteri Pirana muhammet abaci 23:23
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı GreeNWooD 22:53
- Ultra Clear Akvaryumlar Aydınlatma GreeNWooD 22:53
- 2.67 Tüp Furcifer 22:50
- Dennerle Akvaryum Furcifer 22:50
- Digital Termostatlı Sogutucu İkili Fan Furcifer 22:50
- Creaqua Nano Elit Furcifer 22:50
- Akvaryum Ve Malzemeleri AquaPuella 22:34
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 22:27
- Damızlık Maulana Ve Blue Neon Cigled ( Usisya ) serdar131977 22:27
- Power Led Ve Aliminyum Soğutucu Ve Dijital Ph Metr serdar131977 22:27
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 22:16
- Çizgili Ve Altın Elma Salyangozu GOLDFISH 22:16
- Eheim Aquaball 130 mitii 22:11
- Eheim Jager 100w mitii 22:11
- Muhtelif Malzemeler İle Takas Yapabiliriz SmallCandyThing 20:11
- Isıtıcı | Hava Motoru | Filtre | Jilet | Akvaryum SmallCandyThing 20:11
- Beta SmallCandyThing 20:11
- Salvinia Natans Ve Yeşil Su Kültürü ternapi 18:53
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 17:20
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 17:20
- Ramshorn Salyangoz yagiz.sonmez 17:17
- Lepistes Red Tuxado Koi yagiz.sonmez 17:17
- Tetratec Ex 1200 Fitlre Aksamları 2 Adet =indirim= marihuan 16:04
- # Moss # Amazon marihuan 16:04
- Anubıas. (karises İle Takas) marihuan 16:04
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 15:12
- Genç Yetişkin Kribensisler Koksal Gurkan 15:12
- Muharrem Hasbi chucuk 15:00
- Akvaryumları Boşaltıyorum metsi 14:59
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 14:45
- Moss Teli , Moss Rafı, Karides Yuvası CevdetSERBEST 14:45
- Bitki , Sıvı Gübre , Ramshorm CevdetSERBEST 14:45
- Cüce Vatoz Yavruları gürkanbey 13:40
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 13:32
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 13:32
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 13:32
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 13:32
- Mini Sumplu Akvaryum LEGEND59 12:50
- 50x25x25 Sumplu Akvaryum LEGEND59 12:50
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 12:40
- Aquaclear 30 & Newa Cobra (yüzey Emişli Filtre) blenny 12:29
KULLANICILAR
- 26 Online Kullanıcı, 14 Üye
Online Kullanıcılar
msrt,
EKAR,
mar76,
BaldGuy,
Gld5,
eymencyln,
muratavcı,
Hidro Dinamik,
Uriel,
urzais,
Boraras,
Eren40,
Diplomi_irmt,
emraht,
sineminbahari,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.