ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
YeniBalikciniz
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
156
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
06 Eylül 2020 21:56
Toplam Mesaj:
323 [0.13 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Adem Oğuz Yılmaz
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Adem Oğuz Yılmaz
SON 10 MESAJI
Pendik Ya Da Üsküdarda Akvaryumcu Tavsiyesi
Alibaba Petshop'a uğramada nereye gidersen git üsküdarda para odaklı Kişidir
Alibaba Petshop'a uğramada nereye gidersen git üsküdarda para odaklı Kişidir
Bulanık Su
Hocam iç filtreniz varsa saatte 800-1200 devir arası elyaf basın gözüne ben öyle yapıyorım 6 saatte cam gibi oluyor
Hocam iç filtreniz varsa saatte 800-1200 devir arası elyaf basın gözüne ben öyle yapıyorım 6 saatte cam gibi oluyor
Üretimhane Projem Bütün Detaylarıyla Fikirleriniz
[QUOTE=mlh_mrv]Bence diye başlıyorum sari prenses mpanga vs kolay bulunan türlere hiç girmeyin zaten yavruları 2 3 TL'den alınabiliyor ama genel olarak Anadolu yakasında biraz kıtlık var gibi [/QUOTE]
Anadolu kıtlığı var diye girecektim zaten
[QUOTE=mlh_mrv]Bence diye başlıyorum sari prenses mpanga vs kolay bulunan türlere hiç girmeyin zaten yavruları 2 3 TL'den alınabiliyor ama genel olarak Anadolu yakasında biraz kıtlık var gibi [/QUOTE]
Anadolu kıtlığı var diye girecektim zaten
Lepistes Sırt Yuzgecinde Beyazlık
[QUOTE=m3mm7r]
Tavsiye ettiğiniz bir marka varmı
Her yemi begenipte yemiyorlar.
Bizim çocuklar gibi yemek seçiyor onlarda[/QUOTE]
Sabah jbl novo fect 1 Tablet
Akşam jbl novo tab 1 Tablet
[QUOTE=m3mm7r]
Tavsiye ettiğiniz bir marka varmı
Her yemi begenipte yemiyorlar.
Bizim çocuklar gibi yemek seçiyor onlarda[/QUOTE]
Sabah jbl novo fect 1 Tablet
Akşam jbl novo tab 1 Tablet
Proteinli color yemler kullan özel tür varyete üretiyorım basıyorum 20 günlükken amasya elması gibi oluyor
Proteinli color yemler kullan özel tür varyete üretiyorım basıyorum 20 günlükken amasya elması gibi oluyor
Hocam bu yaşlanan lepisteslerde oluyor renk pigmentleri yavaşlıyor artık yem çeşitini arttırın protein dayayın düzeliyor
Hocam bu yaşlanan lepisteslerde oluyor renk pigmentleri yavaşlıyor artık yem çeşitini arttırın protein dayayın düzeliyor
[QUOTE=tosyalı]Adem kardeşim özgüvenini parça pinçik edenlere dua edersin ilerde cebinden paran uçmadı küçük bir üretimhane kur 10 akvaryum luk bak bakalım oluyor mu hayallerin oluyorsa büyüte büyüte gidersin. [/QUOTE]
Şuan Sadece Aklımda Özel Varyete Lepistesler normal lepistes Özel moly platiler var..............
Birde lda serisi cüce vatoz var
4 akvaryumda prensesler mpanga demosoni yapacağım gibime geliyor
[QUOTE=tosyalı]Adem kardeşim özgüvenini parça pinçik edenlere dua edersin ilerde cebinden paran uçmadı küçük bir üretimhane kur 10 akvaryum luk bak bakalım oluyor mu hayallerin oluyorsa büyüte büyüte gidersin. [/QUOTE]
Şuan Sadece Aklımda Özel Varyete Lepistesler normal lepistes Özel moly platiler var..............
Birde lda serisi cüce vatoz var
4 akvaryumda prensesler mpanga demosoni yapacağım gibime geliyor
[QUOTE=Makbulutt]Üniversiteden mezun olmadan önce tüm çizimlerimi sana yaptırırız diyen birçok insanın aslında demek istediği "o kadar hukukumuz var. Benden de mi para isteyeceksin"miş. O yüzden elindeki ürünü satmadan satıyorum deme bence. Hayat sizin hayatınız. Alacağınız risk de sizin. Dolayısıyla başkalarının fikirlerini önemseyin ama kararları siz verin. Böyle bir hayaliniz varsa sosyal medyalarda (youtube vs.) Videolar paylaşarak hem reklam yapabilir hem de baska yerlerden gelir elde edebilirsiniz diye düşünüyorum. O kadar güzel anlatmışsınız ki hesapları, benim de uretimhane açasım geldi. İnşallah hayallerinize ulaşırsınız.[/QUOTE]
Hocam muhakkak açacağım fakat erteledim arkadaşlar özgüvenimi parampirçik ettiler :D mezun olup geleyim açacağım
[QUOTE=Makbulutt]Üniversiteden mezun olmadan önce tüm çizimlerimi sana yaptırırız diyen birçok insanın aslında demek istediği "o kadar hukukumuz var. Benden de mi para isteyeceksin"miş. O yüzden elindeki ürünü satmadan satıyorum deme bence. Hayat sizin hayatınız. Alacağınız risk de sizin. Dolayısıyla başkalarının fikirlerini önemseyin ama kararları siz verin. Böyle bir hayaliniz varsa sosyal medyalarda (youtube vs.) Videolar paylaşarak hem reklam yapabilir hem de baska yerlerden gelir elde edebilirsiniz diye düşünüyorum. O kadar güzel anlatmışsınız ki hesapları, benim de uretimhane açasım geldi. İnşallah hayallerinize ulaşırsınız.[/QUOTE]
Hocam muhakkak açacağım fakat erteledim arkadaşlar özgüvenimi parampirçik ettiler :D mezun olup geleyim açacağım
[QUOTE=Enisikizler]Balık üretiminden zerre kadar anlamam. Fakat zaten amacınız üretim yapıp hobi yapmaktan ziyade, hobinizi ticarete döküp ticaret yapmak.
Bunun için balık şu bu koşullarini kenara bırakarak ilk aşama çok onemli. Ne iş yaparsanız yapın , hele ki yeni bir iş 0 dan başlanarak yapılan bir işse. İşin maaliyeti x 3 yapın. Çıkan sonuc kadar cebinizde sıcak para olması lazım. Kısaca iş 10.000 tl yatırım istiyorsa sizde 30.000 olması lazım.
İkinci konu ise kınayu kullanıcı da dediği gibi sözünü aldığın şunu yaparım bunu yaparım diyenlerin birçoğu daha ilk siparişte konustukları ve verdikleri sözleri tutmayacak olup yan çizecekler. Türlü bahaneler bla bla bla. Diger sözünü ilk seferde tutanlar da büyük ihtimal 2. Ve ya 3. Adımda onlar da senn hesabina uymayacak adımlar atacak. Bu sadece akvaryum hobisi değil tüm ticarette geçerli olan olaylar.
Bu sebeple maaliyetinin 3 katı cebinde olursa. Beklenmedik sıkıntılarda sarsılmaz ve ya yıkılmazsin.
Bir diger önemli husus bir dukkan tutarak vs işe giriyorsun. Sen balık sat satma kiran işler. Elektriğin suyun işler. Ve bu masraflar emin ol yazdığın gibi 1000 tl elektrik gelmez.
Artı yazdıklarında da bu üretim işinde yüzde yüz donanımlı oldugunu hissedemedim. Yani bilgi ve tecrübe eksiğin bence cok. Tabii bu benim yorumum. Hal bole olunca aksi giden durumları fark edip önlem alman ve ya düzeltmen zaman alacağından bunlar hep senn cebine kazancına yansıyacak giderler olacak.
Tüm bu yazdığım durumlara göre bence cebinde 30.000 tl varsa maks 10.000 ttlik yatırım yap. Gerekirse türü yarıya düsür. Cünkü yukarda yazdığın gibi çarpmayla bolmeyle, şu şöle olursa bole olurla ticaret ilerlemiyor..
Umarım çıktığın yolda başarılı olursun ve isminde yazdığın gibi bizlerin yeni balıkcısı olursun. Başarılar[:iyi:][/QUOTE]
LDA Serisi vatoz üretimi yapıyorum evde 3 Katlı 9 akvaryumda yazdığım bütün balıklardan düzenli yavru aldım da 30 bin liranın hepsi harcanmıyacaktı neyse önümde bir mezuniyet var mezun olayım kosgeble girerim
[QUOTE=Enisikizler]Balık üretiminden zerre kadar anlamam. Fakat zaten amacınız üretim yapıp hobi yapmaktan ziyade, hobinizi ticarete döküp ticaret yapmak.
Bunun için balık şu bu koşullarini kenara bırakarak ilk aşama çok onemli. Ne iş yaparsanız yapın , hele ki yeni bir iş 0 dan başlanarak yapılan bir işse. İşin maaliyeti x 3 yapın. Çıkan sonuc kadar cebinizde sıcak para olması lazım. Kısaca iş 10.000 tl yatırım istiyorsa sizde 30.000 olması lazım.
İkinci konu ise kınayu kullanıcı da dediği gibi sözünü aldığın şunu yaparım bunu yaparım diyenlerin birçoğu daha ilk siparişte konustukları ve verdikleri sözleri tutmayacak olup yan çizecekler. Türlü bahaneler bla bla bla. Diger sözünü ilk seferde tutanlar da büyük ihtimal 2. Ve ya 3. Adımda onlar da senn hesabina uymayacak adımlar atacak. Bu sadece akvaryum hobisi değil tüm ticarette geçerli olan olaylar.
Bu sebeple maaliyetinin 3 katı cebinde olursa. Beklenmedik sıkıntılarda sarsılmaz ve ya yıkılmazsin.
Bir diger önemli husus bir dukkan tutarak vs işe giriyorsun. Sen balık sat satma kiran işler. Elektriğin suyun işler. Ve bu masraflar emin ol yazdığın gibi 1000 tl elektrik gelmez.
Artı yazdıklarında da bu üretim işinde yüzde yüz donanımlı oldugunu hissedemedim. Yani bilgi ve tecrübe eksiğin bence cok. Tabii bu benim yorumum. Hal bole olunca aksi giden durumları fark edip önlem alman ve ya düzeltmen zaman alacağından bunlar hep senn cebine kazancına yansıyacak giderler olacak.
Tüm bu yazdığım durumlara göre bence cebinde 30.000 tl varsa maks 10.000 ttlik yatırım yap. Gerekirse türü yarıya düsür. Cünkü yukarda yazdığın gibi çarpmayla bolmeyle, şu şöle olursa bole olurla ticaret ilerlemiyor..
Umarım çıktığın yolda başarılı olursun ve isminde yazdığın gibi bizlerin yeni balıkcısı olursun. Başarılar[:iyi:][/QUOTE]
LDA Serisi vatoz üretimi yapıyorum evde 3 Katlı 9 akvaryumda yazdığım bütün balıklardan düzenli yavru aldım da 30 bin liranın hepsi harcanmıyacaktı neyse önümde bir mezuniyet var mezun olayım kosgeble girerim
[QUOTE=Kınayu]
Selamlar öncelikle herşey gönlünüzce istediğiniz şekilde olması temennilerimle konuya başlamak istiyorum [:iyi:] [:nazar:]
Yukurda yazmış olduğunuz üzre 30 bin lira bu işe bütçe ayırdığınızı ve İnternet üzerinden forumlar üzerinden toptancılarla anlaştığınızı ifade etmişsiniz yani ürettiğiniz balıkları sizden belli bir ücret karşılığında alacaklar doğrumudur ?
O zaman ben size şöyle bir teklif yapayım siz hiç uğraşmayın bu yazdığınız balıkları ben üreteyim dediğiniz sayı adette siz benden parasını verin alın kar koyarak satın hiç üretmekle uğraşmayın 30 bin liranızda cebinizde kalsın [:)]
Böyle lafta konuşarak herkes alırız yaparız satarız hallederiz der sonra kabaca hesapladığınız balıkla gittiğinizde işler değişir hemen örnek verilen 1 Lira balık başına olur 800 krş
1-2 defa parayı peşin verirler sonra yok üzerimde para yok yok senedim var çekim var ondan sonra balık çeşidine laf ederler. Sürekli bu türleri getiriyorsun şu model çeşit yokmu derler. Dolar düşer çıkar balık fityatlarını ne hikmetse etkiler ne siz dolarla fiyat verirsiniz ne karşınızdaki dolarla alacaktır. Çok ithal balık gelir fiyat düşer vs vs yani diyeceğim piyasayı bilmediğiniz ortada kulaktan dolma adetli balık elinizde gitmedikten sonra olayın rehavetini anlamassınız.
Bu gün böyle derler balıkla gidince veya kendileri geldiğinde adetli balığı görünce işler o kadar değişirki sizde şaşarsınız konuştuğumuz bu adam kişi kurum kuruluş değilmiydi diye [:((] [/QUOTE]
hocam öyle milyarlar kazanma gibi bir niyetim yoktu
vergi kira mühasebe elektrik su yem cıkınca 2500-3000 lira kalması kardeşime ekmek kapısı kurmak amacıylaydı
[QUOTE=Kınayu]
Selamlar öncelikle herşey gönlünüzce istediğiniz şekilde olması temennilerimle konuya başlamak istiyorum [:iyi:] [:nazar:]
Yukurda yazmış olduğunuz üzre 30 bin lira bu işe bütçe ayırdığınızı ve İnternet üzerinden forumlar üzerinden toptancılarla anlaştığınızı ifade etmişsiniz yani ürettiğiniz balıkları sizden belli bir ücret karşılığında alacaklar doğrumudur ?
O zaman ben size şöyle bir teklif yapayım siz hiç uğraşmayın bu yazdığınız balıkları ben üreteyim dediğiniz sayı adette siz benden parasını verin alın kar koyarak satın hiç üretmekle uğraşmayın 30 bin liranızda cebinizde kalsın [:)]
Böyle lafta konuşarak herkes alırız yaparız satarız hallederiz der sonra kabaca hesapladığınız balıkla gittiğinizde işler değişir hemen örnek verilen 1 Lira balık başına olur 800 krş
1-2 defa parayı peşin verirler sonra yok üzerimde para yok yok senedim var çekim var ondan sonra balık çeşidine laf ederler. Sürekli bu türleri getiriyorsun şu model çeşit yokmu derler. Dolar düşer çıkar balık fityatlarını ne hikmetse etkiler ne siz dolarla fiyat verirsiniz ne karşınızdaki dolarla alacaktır. Çok ithal balık gelir fiyat düşer vs vs yani diyeceğim piyasayı bilmediğiniz ortada kulaktan dolma adetli balık elinizde gitmedikten sonra olayın rehavetini anlamassınız.
Bu gün böyle derler balıkla gidince veya kendileri geldiğinde adetli balığı görünce işler o kadar değişirki sizde şaşarsınız konuştuğumuz bu adam kişi kurum kuruluş değilmiydi diye [:((] [/QUOTE]
hocam öyle milyarlar kazanma gibi bir niyetim yoktu
vergi kira mühasebe elektrik su yem cıkınca 2500-3000 lira kalması kardeşime ekmek kapısı kurmak amacıylaydı
SON MESAJLAR
- Sump Sistem Malzeme Dizilimi Cyber_Scout, 01:00
Filtre ve Sump Yapımı - Su Piresi cagrikarabas, 00:50
Omurgasızlar - Ciklet AmatorLepistesci, 00:50
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Shark Akvaryum Aydınlatma Kaliteli Mi Ahmet12345, 00:48
Yeni Üye Forumu - Cüce Kerevit Beslenmesi Avoure, 00:32
Omurgasızlar - Potasyum Nitrat Nereden Bulunabilir ? mrah, 00:20
Taban ve Gübreleme - 75 Litre Balık Önerisi mustafa191, 00:17
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 2. Sonunda Beta Akvaryum Ama ( Yalnızca Tanıtım ) İnci Kefali, 00:07
Akvaryum Tanıtımı - Ticari Yemler Ve Artemia'daki Eksikleri Giderme ArifhbsAquatics, 23:53
Malzemeler ve Yemler Forumu - Akvaryum 3'ü 1 Arada MCY4, 23:40
Akvaryum Tanıtımı - İç Parazit Mi? K0L0Ni, 23:18
Yeni Üye Forumu - Hamile Lepistesim Midesi Garip RelaxrUD, 22:51
Yeni Üye Forumu - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Tataaa4325, 22:27
Güney Amerikan Cichlidleri - Lepistesin Türü Nedir İsmail_96965, 21:59
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Hangi Türle Hobiciliğe Dönmeliyim? Mesutoviç, 21:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryuma Koyduğum Kökte Beyaz Lekeler Var Flawlessense, 21:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ternapi Küçük Bir Su Birikintisi ternapi, 20:09
Akvaryum Tanıtımı - Ramireziye Çözüm AmatorLepistesci, 19:38
Güney Amerikan Cichlidleri - Neon Tetra Erkek Dişi Ayrımı( Kuyruk Farkı) Hobimus, 18:41
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Yeni 56 Litrelik Nano Deniz Akvaryumu Praton, 18:38
Deniz Akvaryumları Genel - Co2 Sistemim Kuro, 18:09
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Bu Kayalar Nedir? Hobivaryum eren, 16:53
Yeni Üye Forumu - Bu Bitki Ne Ve Rengi Neden Böyle ? Hobivaryum eren, 16:50
Bitki Akvaryumları Genel - Vatozumun Türü Ve Cinsiyeti Nedir Hobivaryum eren, 16:49
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Oranda Japonlar İçin En İyi Yem Hangisi Hobivaryum eren, 16:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 75 Litre Akvaryum İçin Tüm Sorularım Samnastrp, 16:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Yavruları Hobivaryum eren, 16:41
Canlı Doğuranlar - Hamilelik Özgür5evli, 15:54
Canlı Doğuranlar - Fluval Fx6 Hortumla Ekleme mutlubaba, 11:24
Filtreleme Seçenekleri - Ankara'da Akvaryumcu m.furkandemir, 10:31
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Lepistes Hastalığı Cyber_Scout, 09:15
Hastalıklar ve İlaçlar - Ankara Deniz Akvaryumcusu İsmail_96965, 08:34
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Akvaryum Suyu ahmetfiratozkaya, 00:22
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Pipo Filtre İçin Hava Pompası Önerisi? Cyber_Scout, 22:53
Filtreleme Seçenekleri - Bu İlaç L144 İçin Verilir Mi? Hidro Dinamik, 21:51
Hastalıklar ve İlaçlar - Sitrik Asit Ve Karbonat Hakkında Sorularım NightWist, 21:05
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Akvaryumun İçi Pas Tutuyor giyotyn, 21:03
Hastalıklar ve İlaçlar - 45x45x45 Işık Önerisi YigitKuzey, 20:18
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Canlıları Ve Ürünleri İçin Güvenilir Site bilgilialexa, 18:28
Yeni Üye Forumu - Dış Filtre Yıkama Ve Temizleme İkilemi nightybird, 17:53
Bitki Akvaryumları Genel - İzmir Ve Çevresinde En İyi Bitki Nereden Bulurum? Samnastrp, 17:37
Bitki Akvaryumları Genel - Mikolji Nin Neon Tetra Biyotopu Farkı ArifhbsAquatics, 15:25
Amerikan Tetraları - Lepistes Yavrularını Salma Zamanı nightybird, 14:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Balığımın Cinsi Nedir? ternapi, 13:36
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Betta Sorority (100x40x40) Dogukankun, 12:10
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Walstad Metodu Co2 Ve Gübresiz Bitkili Akvaryum İnsect, 09:32
Akvaryum Tanıtımı - Beta Balığı Yardım Tataaa4325, 09:25
Yeni Üye Forumu - Hagen Kum Orhan76, 09:01
Taban ve Gübreleme - İki Çiçekli Anubias Değeri Nedir? ArifhbsAquatics, 08:30
Bitki Türleri ve Bakımı - Bu Kayanın İsmi Ne? m.furkandemir, 08:25
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Microfex Kültürü sefailgaz 00:37
- Aquael 200 Watt, 100 Watt Isıtıcı Çeşitleri sefailgaz 00:37
- L183-trifasciata Karides Omer901 00:07
- Sayika/ateş Ağız/elektrik Blue Acara/green Terör Uneys 22:50
- Temiz Akvaryumlar Uneys 22:50
- Apistogramma Kakadu Triple Red- Moliwe -panduro Şahinöztürk 22:47
- 120x60x50h Emas Sumplu Akvaryum Ve Set ThunderstrucK 22:36
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 22:28
- Damızlık Maulana Ve Blue Neon Cigled ( Usisya ) serdar131977 22:28
- Power Led Ve Aliminyum Soğutucu Ve Dijital Ph Metr serdar131977 22:28
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 21:26
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 21:26
- Cristmass Moss Ve Bloody Mary Karidesler JDEAN 21:11
- Mikrofex & Sirke Kurdu & Su Piresi & Mikrokurt scorpion26 19:51
- Cüce Krvt & Katil Saly. & Sakura & Kiraz & Ramshor scorpion26 19:51
- Leleupi & Medaka (japon Pirinç Balığı) scorpion26 19:51
- Resun Dms 400t5 40 X 30 X 38 Cm 45 Litre scorpion26 19:51
- Microfex Canlı Garantili Gönderim Rafayel 18:29
- Ömrü Bitmiş Aktif Toprak, Soil Rafayel 18:29
- Akvaryum 1 Metre Redrainbow 18:18
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 17:38
- Siyah (özel Tür) Çizgili Ve Altın Elma Salyangozu GOLDFISH 17:38
- Eheim Professionel 4+ egedin 17:15
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 17:15
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 16:42
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 16:39
- Jbl E902 Dış Filtre ibrahim_ 15:59
- Satılık Full Dolu Lifetech838 Fiyatı İndirdim Ch1988 15:53
- Yem Tablet BUCALILAR 15:25
- Akvaryum Ve Dekor BUCALILAR 15:25
- Akvaryum 40 Lt AquaPuella 15:03
- Akvaryumları Boşaltıyorum metsi 13:57
- Akvaryum 30*30 metsi 13:57
- Tül Kuyruk Vatoz Türleri / Hb White Lepistes kopruluonur 13:53
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 13:53
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 13:53
- 1 Albino L144 Shortfin 5 Siyah Cüce Vatozlar gürkanbey 13:51
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 13:46
- Mini Sumplu Akvaryum LEGEND59 13:30
- 50x25x25 Sumplu Akvaryum LEGEND59 13:30
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 13:13
- Boy Boy Kribensisler Koksal Gurkan 13:13
- Sıfır İç Filtre Ler Gursoyhasan 12:48
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 12:28
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 12:28
- Bitki , Sıvı Gübre , Exel , Ramshorm CevdetSERBEST 12:27
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 12:27
- Moss Teli , Moss Rafı, Karides Yuvası CevdetSERBEST 12:27
- Resun Aco-012 TahaArif 12:22
- 4 Lü İçten Sumplu Akvaryum Set ozkan.06 12:05
KULLANICILAR
- 94 Online Kullanıcı, 51 Üye
Online Kullanıcılar
K0L0Ni,
GhostKoi,
Hobimus,
AmatorLepistesci,
Balikcidede,
Akax,
Azizdurdenn,
Nitrotoluen,
muhammet abaci,
dnzercan,
wasmannia,
osmandbnl,
Kuro,
UEK,
sina cen,
Sunborn,
Cyber_Scout,
floyd,
BTA,
urzais,
Koksal Gurkan,
kopruluonur,
ardaagnaday,
ramicekicc,
sıtkı,
feritakan,
Burak PEKDEMİR,
Kemalk41,
Fatihsen41,
ulutasatilla,
Özgür1978,
nightybird,
ternapi,
Adnansarikaya,
ali özer,
Flawlessense,
cagrikarabas,
MCY4,
Özgür5evli,
Veyselkaragoz,
Bare,
mrah,
enginhayta,
Antler,
İnci Kefali,
Taha60,
Tataaa4325,
mar76,
Kankamy,
bertanz,
dimbeleth,
AtlasPoyraz,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.