ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Subzerooo
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
24
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
20 Kasım 2018 20:26
Toplam Mesaj:
68 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Hakan Durak
Doğum Tarihi:
02 Şubat 1987
İl:
Bolu
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Brichardi Isonga & Albino Chipimbi
SON 10 MESAJI
Bolu'daki Akvaryumseverler...
Tüm Bolulu akvarist dostlarımızı grubumuza bekleriz🙂
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/206582/201120181959571.jpg[/IMG]
Tüm Bolulu akvarist dostlarımızı grubumuza bekleriz🙂
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/206582/201120181959571.jpg[/IMG]
Tropheus İçin Dış Filtre Akıntısı Ne Yöne Olmalı
Merhabalar,
Tropheus için dış filtre şelale aparatı ön cama dalga verecek şekilde mi olmalı, yoksa boydan boya mı verilirse daha çok dalgalanma olur?
Merhabalar,
Tropheus için dış filtre şelale aparatı ön cama dalga verecek şekilde mi olmalı, yoksa boydan boya mı verilirse daha çok dalgalanma olur?
Tropheus İçin Vitamin Önerileri
[QUOTE=ekcinar]
Hakan bey; Ben Tankın dekorunu oynamak durumunda kaldığım bir dönemde (32 Damızlık altı Duboisinin ilk kabaca cinsiyet ayrımını yapıp 13 tanesini ayırmıştım) bir hafta yem yediremedim. Yine forumda yaptığım araştırmada Bemiks öneren pek çok üye gördüm. Nihayetinde gece kırdım ve suya döktüm.(Yeme emdirmeyi önerenlerde çok) Ertesi gün yeme çok daha fazla ilgi göstermeye , cam sörfünü azaltmaya başladılar. Daha sonraları ayda bir kullanıyorum. Formlarından , iştahlarından , kurlaşmalarından memnunum. Bu memnuniyetimin ne kadarını bemikse boçlu olduğumu bilemiyorum. Yanlış yönendirmek istemem. Olumsuz yön olarak 2 - 3 gün süren vitamin kokusunu söyleyebilirim. [/QUOTE]
Çok teşekkür ederim Çınar Bey. Ben de biraz araştırdım ve şu an gidip Bemiks alacağım nöbetçi eczaneden ilgi alakanız için teşekkür ederim :)
[QUOTE=ekcinar]
Hakan bey; Ben Tankın dekorunu oynamak durumunda kaldığım bir dönemde (32 Damızlık altı Duboisinin ilk kabaca cinsiyet ayrımını yapıp 13 tanesini ayırmıştım) bir hafta yem yediremedim. Yine forumda yaptığım araştırmada Bemiks öneren pek çok üye gördüm. Nihayetinde gece kırdım ve suya döktüm.(Yeme emdirmeyi önerenlerde çok) Ertesi gün yeme çok daha fazla ilgi göstermeye , cam sörfünü azaltmaya başladılar. Daha sonraları ayda bir kullanıyorum. Formlarından , iştahlarından , kurlaşmalarından memnunum. Bu memnuniyetimin ne kadarını bemikse boçlu olduğumu bilemiyorum. Yanlış yönendirmek istemem. Olumsuz yön olarak 2 - 3 gün süren vitamin kokusunu söyleyebilirim. [/QUOTE]
Çok teşekkür ederim Çınar Bey. Ben de biraz araştırdım ve şu an gidip Bemiks alacağım nöbetçi eczaneden ilgi alakanız için teşekkür ederim :)
[QUOTE=ekcinar]Merhaba; ben ayda bir Bemiks kompoze ampülden gece yatmadan 2 tane kırıyorum. Yem yedikleri bir dönem vermiş ve memnun kalmıştım. Devam ediyorum.[/QUOTE]
Olumlu ya da olumsuz ne gibi etkiler gördünüz?
[QUOTE=ekcinar]Merhaba; ben ayda bir Bemiks kompoze ampülden gece yatmadan 2 tane kırıyorum. Yem yedikleri bir dönem vermiş ve memnun kalmıştım. Devam ediyorum.[/QUOTE]
Olumlu ya da olumsuz ne gibi etkiler gördünüz?
Tropheus için kendi hazırladığınız ya da hazır ürün bazında kullandığınız renk, üreme ve kuyruk için vitamin tavsiyeleri yapar mısınız?[EDIT]Subzerooo,2018-07-28 15:20:56[/EDIT]
Tropheus için kendi hazırladığınız ya da hazır ürün bazında kullandığınız renk, üreme ve kuyruk için vitamin tavsiyeleri yapar mısınız?[EDIT]Subzerooo,2018-07-28 15:20:56[/EDIT]
Balıklarım Dainichi Veggie Fx Yemiyor
[QUOTE=ekcinar]Duboisilerimde aynı sorunu yaşadım. İnanın bir süre sonra mecburen alışıyorlar. Ben inatla başka yem vermeden azar azar verip alıştırmıştım. Şimdi 3 mm lik dainichi fx, color ve veggie yemlerini bile yiyorlar. Hatta eski mesajlarımda da yemleri görebilirsiniz. İçiniz rahat olsun .
Edit:Tosunlarımın Boyları büyüyüp 1 mm yemden , 3mm yemlere geçtiğimde de direnç oldu. Şimdi yine biraz zorlamayla alıştılar. Siz daha inatçı olun inanın dainichi benim gözümde en kaliteli trop yemi. [/QUOTE]
Çınar Bey daha önce 3 mm veggie fx yemi bulomborada kullanmıştım. Erkek baskındı ve dişi sayısı az diye tüm yemi erkek yiyodu, bu yüzden bloata yakalanmıştı ve zor kurtarmıştım. Bana öğün de tanka attığınız yem miktarını çay kaşığı bazında resimli gösterme şansınız var mı? Bir de mevcut akvaryumunuz da kaç balık var? Bir de 1 mm yeme devam etsem bir sorun teşkil eder mi?
[QUOTE=ThanatoZek]Benimkilerin en iştahlı yediği yem veggie fx.. Biraz zorlamak gerekiyor işin açıkçası. Yeşilliklerde aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Yavaş yavaş bezelyeye alıştırabildim o kadar. Salatalık, havuç vb verince canavar görmüşe dönüyorlar. 1 gün aç bırakarak yavaş yavaş onları da vermeye başlayacağım. Bu arada yavrular sanırım, ne olursa olsun 3-4 gün aç bırakmayın.
[/QUOTE]
Tam aksine albino chipimbiler damızlık altı oranları belli. Isongalar ise tam damızlık.
[QUOTE=deriinmavi]Ne edip edip yedirin bence de piyasada ki en iyi yem bir yıldan fazladır troplarda kullanıyorum hiçbir sindirim problemi olmadı bence çok kaliteli bi yem ayrıca suda yenmeden kalsa bile suyu kirletmiyor diğer yemlere nazaran[/QUOTE]
Dainichi Veggie FX
New Life Spectrum Tera
Jbl Spirulina
Tropical Super Forte
Tetra Pro
Kullanıyorum.
Nori yosunu da aldım yemiyolar.
[QUOTE=ekcinar]Duboisilerimde aynı sorunu yaşadım. İnanın bir süre sonra mecburen alışıyorlar. Ben inatla başka yem vermeden azar azar verip alıştırmıştım. Şimdi 3 mm lik dainichi fx, color ve veggie yemlerini bile yiyorlar. Hatta eski mesajlarımda da yemleri görebilirsiniz. İçiniz rahat olsun .
Edit:Tosunlarımın Boyları büyüyüp 1 mm yemden , 3mm yemlere geçtiğimde de direnç oldu. Şimdi yine biraz zorlamayla alıştılar. Siz daha inatçı olun inanın dainichi benim gözümde en kaliteli trop yemi. [/QUOTE]
Çınar Bey daha önce 3 mm veggie fx yemi bulomborada kullanmıştım. Erkek baskındı ve dişi sayısı az diye tüm yemi erkek yiyodu, bu yüzden bloata yakalanmıştı ve zor kurtarmıştım. Bana öğün de tanka attığınız yem miktarını çay kaşığı bazında resimli gösterme şansınız var mı? Bir de mevcut akvaryumunuz da kaç balık var? Bir de 1 mm yeme devam etsem bir sorun teşkil eder mi?
[QUOTE=ThanatoZek]Benimkilerin en iştahlı yediği yem veggie fx.. Biraz zorlamak gerekiyor işin açıkçası. Yeşilliklerde aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Yavaş yavaş bezelyeye alıştırabildim o kadar. Salatalık, havuç vb verince canavar görmüşe dönüyorlar. 1 gün aç bırakarak yavaş yavaş onları da vermeye başlayacağım. Bu arada yavrular sanırım, ne olursa olsun 3-4 gün aç bırakmayın.
[/QUOTE]
Tam aksine albino chipimbiler damızlık altı oranları belli. Isongalar ise tam damızlık.
[QUOTE=deriinmavi]Ne edip edip yedirin bence de piyasada ki en iyi yem bir yıldan fazladır troplarda kullanıyorum hiçbir sindirim problemi olmadı bence çok kaliteli bi yem ayrıca suda yenmeden kalsa bile suyu kirletmiyor diğer yemlere nazaran[/QUOTE]
Dainichi Veggie FX
New Life Spectrum Tera
Jbl Spirulina
Tropical Super Forte
Tetra Pro
Kullanıyorum.
Nori yosunu da aldım yemiyolar.
Balıklarım Dainichi Veggie Fx Yemiyor
Merhaba arkadaşlar,
Tropheus Brichardi Isonga ve Albino Chipimbi bakıyorum. Pul yemleri afiyetle yerken, Dainichi Veggie FX 1 mm yemi yemiyolar. Nasıl alıştırabilirim? 3-4 gün aç bıraktım, sonuç yine aynı. Marul, salatalık vb şeylerde tüketmiyolar. Varsa yoksa pul yem..
Merhaba arkadaşlar,
Tropheus Brichardi Isonga ve Albino Chipimbi bakıyorum. Pul yemleri afiyetle yerken, Dainichi Veggie FX 1 mm yemi yemiyolar. Nasıl alıştırabilirim? 3-4 gün aç bıraktım, sonuç yine aynı. Marul, salatalık vb şeylerde tüketmiyolar. Varsa yoksa pul yem..
Nori Yosunu Nasıl Verilir?
İlk defa tropheuslara nori yosunu vericem yeme adapte olması için, parçalayıp mı veriliyor? Direkt tabaka şeklinde mi atıyoruz? Bir de öğün olarak nasıl bir yol izlemeliyim? 5 yaprak sipariş ettim ilk etapta.
İlk defa tropheuslara nori yosunu vericem yeme adapte olması için, parçalayıp mı veriliyor? Direkt tabaka şeklinde mi atıyoruz? Bir de öğün olarak nasıl bir yol izlemeliyim? 5 yaprak sipariş ettim ilk etapta.
Tropheus İçin Yem Seçimi Nasıl Olmalı?
Merhabalar,
Tropheus türleri için yem seçerken spirulina, protein ve lif oranları en az ne miktarda olmalı? Ve sıraya koyarsak hangisi yüzde olarak fazla olmalı?
Merhabalar,
Tropheus türleri için yem seçerken spirulina, protein ve lif oranları en az ne miktarda olmalı? Ve sıraya koyarsak hangisi yüzde olarak fazla olmalı?
Camlardaki Kum Lekesi Sorunu
Merhaba arkadaşlar;
Resimde de belirttiğim gibi kalsiyum karbonatlı kum lekesi var camlarımda. Dophin cam silme aparatı aldım ama çıkartmıyor. Başka bi alternatifi var mıdır bu işin? Kumu çoğu kez yıkadım, hatta eski akvaryumumdan kalma bir kum. Elimi akvaryuma sokmadan, balıkları da strese sokmadan nasıl halledebilirim?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/206582/080720181320271.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/206582/080720181323051.jpg[/IMG][EDIT]Subzerooo,2018-07-08 13:26:35[/EDIT]
Merhaba arkadaşlar;
Resimde de belirttiğim gibi kalsiyum karbonatlı kum lekesi var camlarımda. Dophin cam silme aparatı aldım ama çıkartmıyor. Başka bi alternatifi var mıdır bu işin? Kumu çoğu kez yıkadım, hatta eski akvaryumumdan kalma bir kum. Elimi akvaryuma sokmadan, balıkları da strese sokmadan nasıl halledebilirim?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/206582/080720181320271.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/206582/080720181323051.jpg[/IMG][EDIT]Subzerooo,2018-07-08 13:26:35[/EDIT]
SON MESAJLAR
- Oranda Balığım Kafasında Siyah Leke HOPPALA, 17:49
Hastalıklar ve İlaçlar - 30cm Küp Akvaryum Kurulumu Lepistes.., 17:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Axolotl Akvaryumum A2626, 17:38
Akvaryum Tanıtımı - Tekirdağ Ranchu Ve Ryukin Aktasefe, 16:49
Sazansıgiller - Bitkili Lepiste Akvaryumum umut353535, 16:48
Akvaryum Tanıtımı - Deride Yaralanmalar Koray gülsoy, 16:25
Yeni Üye Forumu - Isı İzalasyon Levhasını Akvaryum İçinde Kullanma Gwynbleidd, 15:34
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Permasol Hakkında Kişisel Tecrübelerim Neothauma, 15:15
Hastalıklar ve İlaçlar - Katil Salyangoum Su Çizgisinden Ayrılmıyor MasterChief, 15:02
Yeni Üye Forumu - Bitkilerde Çürüme Hidro Dinamik, 14:10
Bitki Akvaryumları Genel - Oscar Balıkları İçin Andazol Kullanımı cypeker, 13:45
Güney Amerikan Cichlidleri - Tür Önesiri cckk, 13:43
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Kurulumu Öncesi... ercane, 13:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Shallow Tank Gwynbleidd, 11:46
Akvaryum Tanıtımı - Betta Yumurta Mantarlaşması xellence07, 11:39
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryum Kum Ve Işık Seçimi SaRCoPhiLiuS, 11:20
Bitki Akvaryumları Genel - Karideslerim Ölüyor Mu? berkeyazer, 10:55
Omurgasızlar - Şu İçi Lamba ozankurt89, 10:51
Bitki Akvaryumları Genel - Kuyruk Erimesi Orhan76, 10:35
Yeni Üye Forumu - Karasal Bitkiler İçin Aydınlatma bendeniztayfun, 09:58
Aydınlatma - Tropheus Dişi Erkek sorgun, 09:51
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Anubiasta 2-3 Tane Yeşil Nokta Yosunu Var KaanE, 09:27
Yosun - Akvaryum Elyaf Çok Pis Orhan76, 08:44
Yeni Üye Forumu - Beyaz Benek HOPPALA, 04:05
Hastalıklar ve İlaçlar - Hangi Tür Karides Daha İyi MasterChief, 02:47
Omurgasızlar - Doğuma Daha Var Mı ? MasterChief, 02:44
Yeni Üye Forumu - Kurt Mu? Kayrabarlas, 02:12
Hastalıklar ve İlaçlar - Ugf ( Under Gravel Filter ) Dıy - Kutu Filtre ezzalisi, 02:02
Filtre ve Sump Yapımı - 30x30x30 Küp Beta Akvaryumu MasterChief, 01:57
Akvaryum Tanıtımı - Japon Akvaryumu ahmetfiratozkaya, 01:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balığım Doğurdu 6 Yavru BozKar, 01:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Kuyruk Erimesi Hastalığı Ve Tedavi Yöntemler Rabios, 00:38
Labirentliler - 180x60x60 Karma Güney Amerika kdrackgz, 00:08
Akvaryum Tanıtımı - Kırık Akvaryum Tamiri draff10, 23:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Kurulum Akvaryum barskels, 22:45
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Doğal Kurulumlarım UrasArt, 22:33
Bitki Akvaryumları Genel - İstilacıların Peşinde ahmetfiratozkaya, 22:22
Deniz Canlıları - Yeni Akvaryum İçin Tavsiyeler ebt06, 22:14
Yeni Üye Forumu - En güzel fotoğraflarınızı gösterin MasterChief, 21:37
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Akvaryumda Kaç Mm Cam Seçmeliyim? Ehtiyar, 21:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beyaz Kurtçuk MasterChief, 21:28
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Balığı Çiftleştirme darkfreez, 20:49
Diğer Tatlı Su Canlıları - Bu Planarya Mı? 24med11, 20:36
Yeni Üye Forumu - Delta Tail Betta (the Taci) Mirza Adar, 20:23
Labirentliler Tanıtımı - Elyaf Kullanımı KaanE, 19:53
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Neritelerim Hareket Etmiyor Goldfish2000, 19:31
Omurgasızlar - Anubias Yosun Problemi pltcooper, 17:14
Bitki Akvaryumları Genel - Lepistesimde Kuyruk Kısma Berkayv, 17:13
Hastalıklar ve İlaçlar - Nano Bloody Mary Serdariekrem, 16:59
Akvaryum Tanıtımı - Betta Balığı Akvaryumu tsp7, 16:53
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 17:48
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 17:48
- Moli Plati Gold Barbus Neon Blue Lepistes CevdetSERBEST 17:48
- Apistogramma Türleri, Panda Ribbon Lepistes yamansengonca 17:45
- 40x40x40 Ultra Clear Küp Akvaryumlar Sıfır yamansengonca 17:45
- Hb White Lep,bolbitis,fern,trident,tiger Lotus metsi 17:44
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 16:54
- Java Moss Miller 16:25
- 100-40-50(55) Akvaryum Arıyorum Miller 16:25
- Sunsun 602b Mini Dış Filtre Samoo 16:23
- Apistogramma Cacatuoides Triple Red Samoo 16:23
- Pingu Lepistes erdo_bg 16:18
- Black Flame Wood cagdas_0606 16:04
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 15:49
- Genç Damızlık Maulana serdar131977 15:49
- Karides Yem Ve Mineral -ggarten-ebi Dama-dennerle lotnaquascaping 15:44
- Karides Mineralleri Ve Yemleri lotnaquascaping 15:44
- Genchem-no Planaria-planarya Ve Hydra'dan Kurtulun lotnaquascaping 15:44
- Katil Salyangoz GokKurt 15:39
- Micra Bitkisi - Sarı Ateş Karides GokKurt 15:39
- Zatek Su Arıtma Hıgh Tech Akvaryumlar İçin Osmos zafer3885 15:39
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 15:39
- Siyah Calvus (black Kameron) mercedesclk 15:38
- Leptosoma Mutant Kitumba Yavruları Kemalk41 15:37
- Eheim Classic 2260 Musluklu Sıfır Hiko 14:38
- Spotted Angelfish Hiko 14:38
- Black Venezuela Corydoras Hiko 14:38
- Takasa Açık Kafa Motorları Ve Dalgıç Motorlar emreulan 14:07
- Vitasand Kırmızı Bitki Kumu Demir İçerikli sirhill 13:51
- Afrika Cichlidleri devito 13:41
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 13:35
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 13:35
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 13:17
- 🌲🌳 Christmas Moss, Subulata, Mikra, Saz 🌳🌲 F13K 13:17
- 💥🌱 Toptan Subulata, Saz 🌾💥 F13K 13:17
- Red Severyum makav 12:56
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 12:54
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 12:54
- Sera Flora Nature- Tetra Enerjy Pro Pul Yemler FULL RED MEHMET 12:43
- Albino Full Red Big Dorsal Lepistesler FULL RED MEHMET 12:43
- Salt Lake Artemia Konserve FULL RED MEHMET 12:43
- Sıfır Ayarında İsta Regülatör,tüp,difüzör, Damla Furcifer 12:39
- Dennerle Akvaryum Furcifer 12:39
- Apistogramma Cacatuoides (kakadu) Damzılık Dişiler Shinouzen 12:38
- Rainbow Ciklet Ve Electric Blue Acara Shinouzen 12:38
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 12:19
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 12:19
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 11:58
- Komando Çöpçüler (corydoras Paleatus) BerkAlbayrak 11:02
- Thumbi West Mc Ob BerkAlbayrak 10:56
KULLANICILAR
- 151 Online Kullanıcı, 82 Üye
Online Kullanıcılar
Sputnik,
Kemalk41,
yedili,
husnu58,
sakpolat,
-RBG-,
metekaan,
qara,
hounddog,
Zytrec,
Yahmet8206,
valarmorghulis12,
atiryaki,
Gunell46,
ciways,
kadirik,
laryscrl,
Orhan76,
Gwynbleidd,
AmatorAkvryumcu,
Cloudbuster,
Goldfish2000,
darkaura,
dogaenis,
mmemati,
Ebubekir ATAR,
reprise,
KartalŞafak,
murat24050,
Lofta,
HOPPALA,
Hsrt,
Redrainbow,
BeyzPl,
ZET,
mitii,
tuzlanıl,
sfcscannow,
Taha Yanık,
Aqua Discovery,
Kerem08,
Sogan,
Angelguy,
scrap,
R. Ünal,
serdar131977,
Hidro Dinamik,
sis3959,
hashüs,
Sinan LEFLEF,
ÇaĞRı,
scorpion26,
Musa909,
007_Kasap,
lotnaquascaping,
aalperr,
Liga,
Furcifer,
nurtensultan,
UrasArt,
osmandbnl,
GokKurt,
EyupAsik3452,
Halil94,
ozgurtpcogl,
Kaan874,
SaRCoPhiLiuS,
mercedesclk,
FULL RED MEHMET,
Ra93,
Batuhan Tosun,
Shinouzen,
zafer3885,
Gastropoda,
koagulant,
ybasarkan,
MCY4,
SinaBezek,
AllanWroto,
OKIRATLI,
Rabios,
R0h1rr1m,
Gökhan Yıldız,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.