ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
NEVZAQUA
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
28
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
03 Mayıs 2026 16:00
Toplam Mesaj:
44 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Nevzat Sefa Eroğlu
Doğum Tarihi:
25 Ağustos 1995
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
[img]https://r.resimlink.com/pLAy51NaWe.jpg[/img]
SON 10 MESAJI
Otomatik Yemleme Makinası Eheım-sera ?
Merhabalar, otomatik yemleme makinası alacağım, aşağıdaki iki ürün arasında kararsız kaldım.
Eheim Twin 3582 - Sera X-Feeder
Kullananlar, iyi ve kötü yanları hakkında bilgi verebilir misiniz ?
Ürünlerin bilgilerini ve internet satışındaki en ucuz fiyat bilgilerini ekledim.
Değerli yorumlarınızı bekler, iyi hobiler dilerim...
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/184350/050520252359171.jpg[/IMG]
Eheim Twin 3582 Çift hazneli, dijital, programlanabilir yemleme Makinesi ile sizin belirlemiş olduğunuz zamanlarda her iki hazneyi ayrı ayrı programlayarak balıklarınızı 6 öğün olarak yemleyebilirsiniz.
Günde 6 öğün olarak ayarlanabilir.
Çoklu yem hazneleri sayesinde balıklarınızı farklı yemlerle besleyebileceğiniz kusursuz bir yemleme Makinesidir.
Günlük beslenmenin düzenli yapılabilmesi için 6 ayrı saate ayarlama yapılabilen, 1,5 voltluk 2 adet kalem pille çalışan otomatik yemleme Makinesidır.
Yem haznesi içerisine hava veren özel ventilasyon (fan) sistemi sayesinde yemin daima kuru kalmasını sağlar.
Yem haznesi üzerinde bulunan sürgülü kapak ayarlanılarak istenilen miktarda yem dökülmesini sağlar.
Saatin Programlanması :
Programlama için mode düğmesine basıldıktan sonra ortada yer alan (+) düğmesi kullanılarak istenilen yemleme saati ayarlandıktan sonra set düğmesine basılır. Dakika yanıp sönmeye başladığında istenilen dakika ayarlanır. Mod düğmesine tekrar basılarak istenilen ikinci yemleme saati ayarlanabilir. Eheim yemleme Makinesi ile 6 ayrı saate istenilen aralıklarla, bir seferde bir dakika ara iki kez yemleme saati ayarlanabilir.
Manuel Yemleme :
İstenildiğinde program kurulmadan kırmızı renkte Eheim yazan düğme üzerine basıldığında yem haznesi 1 kez, bir tur dönerek yemleme yapabilir.
[B]En Ucuz Fiyat: 2.849,59 TL[/B]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/184350/050520252359231.jpg[/IMG]
Sera X-Feeder ile günde dört besleme zamanı ayarlanabilir. Her yemleme ayarı başına yem miktarı on adımda ayrı ayrı belirlenebilir. Her zaman ek manuel yemleme mümkündür.
Yem haznesi 120 ml yem kapasitelidir ve bu nedenle daha uzun tatiller için idealdir. Önemli nokta: Yenilikçi Nem Geçirmez sistem sayesinde, nemden korumak için kap her beslemeden sonra tekrar kapatılır. Bu, yeme su sıçramasına ve nemin yükselmesine karşı güvenilir bir şekilde korur, böylece yem kuru kalır ve hatta ezilmiş pullar kolayca dozajlanabilir ve topaklanmaz.
Otomatik yemleme, kitte bulunan kağıt huni kullanılarak rahatça doldurulur. Demontaj gerekli değildir. Açıklık ayrıca ek contalarla neme karşı korunur. Sofistike yapı sayesinde sera X-Feeder süper sessizdir.
Kapsamlı aksesuar yelpazesi, yemleme kapaklı akvaryum kapaklarına montaja izin veren bir sabitleme sehpasının yanı sıra yatay barlara veya dikey bölmelere montaj için bir kelepçe içerir. Dört tuş ve ayrı bir ekran sayesinde kullanımı kolay ve sezgiseldir.
[B]En Ucuz Fiyat: 2.109,23 TL[/B][EDIT]NEVZAQUA,2025-05-06 00:10:10[/EDIT]
Merhabalar, otomatik yemleme makinası alacağım, aşağıdaki iki ürün arasında kararsız kaldım.
Eheim Twin 3582 - Sera X-Feeder
Kullananlar, iyi ve kötü yanları hakkında bilgi verebilir misiniz ?
Ürünlerin bilgilerini ve internet satışındaki en ucuz fiyat bilgilerini ekledim.
Değerli yorumlarınızı bekler, iyi hobiler dilerim...
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/184350/050520252359171.jpg[/IMG]
Eheim Twin 3582 Çift hazneli, dijital, programlanabilir yemleme Makinesi ile sizin belirlemiş olduğunuz zamanlarda her iki hazneyi ayrı ayrı programlayarak balıklarınızı 6 öğün olarak yemleyebilirsiniz.
Günde 6 öğün olarak ayarlanabilir.
Çoklu yem hazneleri sayesinde balıklarınızı farklı yemlerle besleyebileceğiniz kusursuz bir yemleme Makinesidir.
Günlük beslenmenin düzenli yapılabilmesi için 6 ayrı saate ayarlama yapılabilen, 1,5 voltluk 2 adet kalem pille çalışan otomatik yemleme Makinesidır.
Yem haznesi içerisine hava veren özel ventilasyon (fan) sistemi sayesinde yemin daima kuru kalmasını sağlar.
Yem haznesi üzerinde bulunan sürgülü kapak ayarlanılarak istenilen miktarda yem dökülmesini sağlar.
Saatin Programlanması :
Programlama için mode düğmesine basıldıktan sonra ortada yer alan (+) düğmesi kullanılarak istenilen yemleme saati ayarlandıktan sonra set düğmesine basılır. Dakika yanıp sönmeye başladığında istenilen dakika ayarlanır. Mod düğmesine tekrar basılarak istenilen ikinci yemleme saati ayarlanabilir. Eheim yemleme Makinesi ile 6 ayrı saate istenilen aralıklarla, bir seferde bir dakika ara iki kez yemleme saati ayarlanabilir.
Manuel Yemleme :
İstenildiğinde program kurulmadan kırmızı renkte Eheim yazan düğme üzerine basıldığında yem haznesi 1 kez, bir tur dönerek yemleme yapabilir.
[B]En Ucuz Fiyat: 2.849,59 TL[/B]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/184350/050520252359231.jpg[/IMG]
Sera X-Feeder ile günde dört besleme zamanı ayarlanabilir. Her yemleme ayarı başına yem miktarı on adımda ayrı ayrı belirlenebilir. Her zaman ek manuel yemleme mümkündür.
Yem haznesi 120 ml yem kapasitelidir ve bu nedenle daha uzun tatiller için idealdir. Önemli nokta: Yenilikçi Nem Geçirmez sistem sayesinde, nemden korumak için kap her beslemeden sonra tekrar kapatılır. Bu, yeme su sıçramasına ve nemin yükselmesine karşı güvenilir bir şekilde korur, böylece yem kuru kalır ve hatta ezilmiş pullar kolayca dozajlanabilir ve topaklanmaz.
Otomatik yemleme, kitte bulunan kağıt huni kullanılarak rahatça doldurulur. Demontaj gerekli değildir. Açıklık ayrıca ek contalarla neme karşı korunur. Sofistike yapı sayesinde sera X-Feeder süper sessizdir.
Kapsamlı aksesuar yelpazesi, yemleme kapaklı akvaryum kapaklarına montaja izin veren bir sabitleme sehpasının yanı sıra yatay barlara veya dikey bölmelere montaj için bir kelepçe içerir. Dört tuş ve ayrı bir ekran sayesinde kullanımı kolay ve sezgiseldir.
[B]En Ucuz Fiyat: 2.109,23 TL[/B][EDIT]NEVZAQUA,2025-05-06 00:10:10[/EDIT]
Transgenetik Tetralarımı Nasıl Gönderirim?
Merhabalar, gitme vakti derken akvaryumdan bu türleri çıkartmayı mı düşünüyorsunuz ? Eğer düşünceniz bu yönde ise canlıları satabilirsiniz, bulundurmak istediğiniz türlerle takas edebilirsiniz veya başka bir hobiciye hediye edebilirsiniz. [:)]
Merhabalar, gitme vakti derken akvaryumdan bu türleri çıkartmayı mı düşünüyorsunuz ? Eğer düşünceniz bu yönde ise canlıları satabilirsiniz, bulundurmak istediğiniz türlerle takas edebilirsiniz veya başka bir hobiciye hediye edebilirsiniz. [:)]
Bitkili Beta Tank
Güzel görünüyor elinize sağlık, tavsiye olarak Black Flame Wood ekleyebilirsiniz, beta tanklarında hep görüyorum.
Güzel görünüyor elinize sağlık, tavsiye olarak Black Flame Wood ekleyebilirsiniz, beta tanklarında hep görüyorum.
Balık Atlamasını Engelleyin
Merhabalar, yapmış olduğunuz sistem balıkların atlamalarını engeller fakat görüntü olarak göze batıyor, elinize sağlık uğraşmışsınız ama bırakın gitmek isteyen gitsin, kalanlarla yola devam [:)]
Kendi akvaryumlarımın üstleri hep açık, güzel bir ortam oluşturduktan sonra balık atlaması hiç yaşamadım, yeter ki içerde huzurlu bir ortam olsun... İyi hobiler.[:iyi:]
Merhabalar, yapmış olduğunuz sistem balıkların atlamalarını engeller fakat görüntü olarak göze batıyor, elinize sağlık uğraşmışsınız ama bırakın gitmek isteyen gitsin, kalanlarla yola devam [:)]
Kendi akvaryumlarımın üstleri hep açık, güzel bir ortam oluşturduktan sonra balık atlaması hiç yaşamadım, yeter ki içerde huzurlu bir ortam olsun... İyi hobiler.[:iyi:]
Co2 Tüp Seçim Tavsiyesi
[QUOTE=Beyhus]Merhabalar bitki akvaryumu kurulumunda tüm ekipmanlarım hazır durumda. Son olarak tüp seçimi yapmam gerek. Uygun fiyata ikinci el İsta 1 litrelik Co2 tüpü buldum sadece 1 kez kullanıldığını söylüyor. Tüpün üretim tarihi 2017/11. Bir sıkıntı yaşarmıyım? [/QUOTE]
Merhaba, arkadaşların yorumlarını okudum. Mayalı sistem evet uygun fiyatlı, basit, kolay lakin stabil değil... Bitkili bir akvaryum kurayım co2 vereyim derseniz tüplü sistem en temel gereksinim diye düşünüyorum.
Diğer arkadaşlara ise katılıyorum 2.67 lt veya 5 lt tüp satın almanız dolum esnasında işinizi kolaylaştıracaktır. Kendim de BKS marka tüp kullanıyorum, direkt BKS firması ile iletişime geçerseniz yardımcı olacaklardır, fiyat ve kargolama konusunda hiç sorunsuz.
[QUOTE=Beyhus]Merhabalar bitki akvaryumu kurulumunda tüm ekipmanlarım hazır durumda. Son olarak tüp seçimi yapmam gerek. Uygun fiyata ikinci el İsta 1 litrelik Co2 tüpü buldum sadece 1 kez kullanıldığını söylüyor. Tüpün üretim tarihi 2017/11. Bir sıkıntı yaşarmıyım? [/QUOTE]
Merhaba, arkadaşların yorumlarını okudum. Mayalı sistem evet uygun fiyatlı, basit, kolay lakin stabil değil... Bitkili bir akvaryum kurayım co2 vereyim derseniz tüplü sistem en temel gereksinim diye düşünüyorum.
Diğer arkadaşlara ise katılıyorum 2.67 lt veya 5 lt tüp satın almanız dolum esnasında işinizi kolaylaştıracaktır. Kendim de BKS marka tüp kullanıyorum, direkt BKS firması ile iletişime geçerseniz yardımcı olacaklardır, fiyat ve kargolama konusunda hiç sorunsuz.
Akvaryum Arka Plani Boya Mi Fon Kagidi Mi ?
[QUOTE=barbargunit]Merhabalar,
ADA tarzi 130 litrelik yeni bir akvaryum kuruyorum, yogun bitkili bir aquascaping tanki olucak.
Bir suredir ikilemdeyim, tecrubeli arkadaslarin gorusunu rica ediyorum.
Sizce arkaplanda nasil bir teknik izlenmeli ?
- Boyamak en net cozum ancak daha sonrasinda boyayi cikarmak ozellikle tank doluysa cok zor.
- Fon kagidi en pratik cozum ancak ordada uygulama cok sorunlu olabiliyor, hava kabarciklari vs.
- Yada Amano gibi arka cam buzlu yaptirabilirim.
goruslerinizi bekliyorum.
Iyi hobiler [:)][/QUOTE]
Merhaba, yoğun bitkili olacak ise direkt olarak kumlama folyo önerimdir.[:iyi:]
[QUOTE=barbargunit]Merhabalar,
ADA tarzi 130 litrelik yeni bir akvaryum kuruyorum, yogun bitkili bir aquascaping tanki olucak.
Bir suredir ikilemdeyim, tecrubeli arkadaslarin gorusunu rica ediyorum.
Sizce arkaplanda nasil bir teknik izlenmeli ?
- Boyamak en net cozum ancak daha sonrasinda boyayi cikarmak ozellikle tank doluysa cok zor.
- Fon kagidi en pratik cozum ancak ordada uygulama cok sorunlu olabiliyor, hava kabarciklari vs.
- Yada Amano gibi arka cam buzlu yaptirabilirim.
goruslerinizi bekliyorum.
Iyi hobiler [:)][/QUOTE]
Merhaba, yoğun bitkili olacak ise direkt olarak kumlama folyo önerimdir.[:iyi:]
Bu Parçayı Nerede Bulurum? (9/12 - 12/16 Adaptor)
[QUOTE=mrrking]Merhaba,
Akvaryum hortumlarım 9/12 mm pipelarda 12/16mm haliyle bir dönüştürücü adaptor arıyorum internette ara tara örnek olarak eheim'ın şöyle bir malzemesine denk geldim ama trde satış göremedim. Bu arada dış filtre değişmek istesem eheim düşünüyordum ama bu parçayı bile bulamamak ilginç oldu. Konuya dönersem tecrübeli kişilerden bu parçayı veya benzer bir ürünü nereden alacağım konusunda yardım rica ediyorum.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/234578/030120232347501.jpg[/IMG]
İyi Akşamlar[/QUOTE]
Merhaba aşağıda linkini verdiğim ürün sizin işinizi görecektir, ben kullanıyorum aynısını sorunsuz kaliteli tavsiye ederim.
[URL]https://www.hepsiburada.com/ista-hortum-adaptoru-12-16-mm-pm-pttryem691i961[/URL]
[QUOTE=mrrking]Merhaba,
Akvaryum hortumlarım 9/12 mm pipelarda 12/16mm haliyle bir dönüştürücü adaptor arıyorum internette ara tara örnek olarak eheim'ın şöyle bir malzemesine denk geldim ama trde satış göremedim. Bu arada dış filtre değişmek istesem eheim düşünüyordum ama bu parçayı bile bulamamak ilginç oldu. Konuya dönersem tecrübeli kişilerden bu parçayı veya benzer bir ürünü nereden alacağım konusunda yardım rica ediyorum.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/234578/030120232347501.jpg[/IMG]
İyi Akşamlar[/QUOTE]
Merhaba aşağıda linkini verdiğim ürün sizin işinizi görecektir, ben kullanıyorum aynısını sorunsuz kaliteli tavsiye ederim.
[URL]https://www.hepsiburada.com/ista-hortum-adaptoru-12-16-mm-pm-pttryem691i961[/URL]
Kerevit Kabuk Değişimi Ve Kıskaç Kaybolması
[QUOTE=rastorr]Çok Güzeller. Benimkinin Kabukları Tahminen Kaç Güne Çıkar Acaba ? Çıkınca Böyle Rengi Belli Olacak Değil Mi?
[/QUOTE]
Hiç gün tutmadık inanın ama düzenli temizlik ve beslenmesini aksatmazsanız hızlı bir sürede eski halinden daha güzel olacaktır.
[QUOTE=rastorr]Çok Güzeller. Benimkinin Kabukları Tahminen Kaç Güne Çıkar Acaba ? Çıkınca Böyle Rengi Belli Olacak Değil Mi?
[/QUOTE]
Hiç gün tutmadık inanın ama düzenli temizlik ve beslenmesini aksatmazsanız hızlı bir sürede eski halinden daha güzel olacaktır.
[QUOTE=rastorr]Çok Teşekkür Ederim İçimi Rahatlattınız.
Görüsmek Üzere[/QUOTE]
Rica ederim ne demek, bunlarda bizim canavarların kabukları [8)]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/184350/201220222200361.jpg[/IMG]
[QUOTE=rastorr]Çok Teşekkür Ederim İçimi Rahatlattınız.
Görüsmek Üzere[/QUOTE]
Rica ederim ne demek, bunlarda bizim canavarların kabukları [8)]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/184350/201220222200361.jpg[/IMG]
[QUOTE=rastorr]Kerevitim Kabuk Değiştirdi Ve Eski Kabuğu Yerde Duruyor.Bazı Yerlerde Kabuğu Almamam Gerektiği Söyleniyor Ama Emin Olmak İçin Yazmak İstedim. Ve Kerevitim Kabuk Değiştirdikten Sonra 1 Kıskacı Çıkmadı Ne Yapmam Lazım.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/237631/201220222006041.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/237631/201220222006111.jpg[/IMG][/QUOTE]
Merhaba, işyerindeki küçük tankımızda 2 tane kırmızı bataklık kereviti var, sizinki de aynı tür.
Kıskacın biri kabuk değiştirirken kopmuş olabilir bu gayet normal, o kabuktan çıkması bile çok ilginç [:)]
Kopan o kıskaç kendi kendine çıkacaktır, bizim iki canavar kavga ediyorlar birisi diğerinin kıskacını koparıyor, bir sonraki kabuk değişiminde yeni kıskacın çıktığını gördük...
Çıkan kabuğu tanktan alabilirsiniz hiç birşey olmayacaktır, yanlız kerevite hiç bir şekilde müdahale etmeyin çünkü dış yüzeyi,uzuvları çok yumuşaktır kabuk değiştirdiği için.
Kendi kendine toparlayacaktır merak etmeyin [:)]
[QUOTE=rastorr]Kerevitim Kabuk Değiştirdi Ve Eski Kabuğu Yerde Duruyor.Bazı Yerlerde Kabuğu Almamam Gerektiği Söyleniyor Ama Emin Olmak İçin Yazmak İstedim. Ve Kerevitim Kabuk Değiştirdikten Sonra 1 Kıskacı Çıkmadı Ne Yapmam Lazım.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/237631/201220222006041.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/237631/201220222006111.jpg[/IMG][/QUOTE]
Merhaba, işyerindeki küçük tankımızda 2 tane kırmızı bataklık kereviti var, sizinki de aynı tür.
Kıskacın biri kabuk değiştirirken kopmuş olabilir bu gayet normal, o kabuktan çıkması bile çok ilginç [:)]
Kopan o kıskaç kendi kendine çıkacaktır, bizim iki canavar kavga ediyorlar birisi diğerinin kıskacını koparıyor, bir sonraki kabuk değişiminde yeni kıskacın çıktığını gördük...
Çıkan kabuğu tanktan alabilirsiniz hiç birşey olmayacaktır, yanlız kerevite hiç bir şekilde müdahale etmeyin çünkü dış yüzeyi,uzuvları çok yumuşaktır kabuk değiştirdiği için.
Kendi kendine toparlayacaktır merak etmeyin [:)]
SON MESAJLAR
- Vatoz Elma Salyangozunu Rahat Bırakmıyor Ahmet özşen, 22:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Discus Beslemek Cyber_Scout, 22:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beyaz Benek Hastalığı Varken Yeni Gelen Balıklar erkanmazici, 22:34
Hastalıklar ve İlaçlar - Karides İçin Hangi Kumu Almalıyım? sedatkaryurek, 22:24
Omurgasızlar - Beyaz Benek Mi Erenneok, 22:12
Hastalıklar ve İlaçlar - Safkan Velifera Coşkun Atam, 22:09
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Green Teror Yumurtlama Cyber_Scout, 20:53
Güney Amerikan Cichlidleri - İç Filtre Hava Girişinden Su Atıyor getir kuryesi, 19:35
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Silikonunda Hava Kabarcığı Cyber_Scout, 18:22
Akvaryum Tanıtımı - Halfbeak Platinum- Dermogenys Pusillus Cyber_Scout, 16:22
Akvaryum Tanıtımı - Betta Albimarginata Cyber_Scout, 16:20
Labirentliler - Betta Rubra Cyber_Scout, 16:18
Labirentliler Tanıtımı - L010 A Red Lizard Cyber_Scout, 16:18
Kedi Balıkları Tanıtımı - Akvaryum Hobisi Tanıtım Ve Yetiştirme Günlüğümüz Mesaquarium, 14:51
Yeni Üye Forumu - Green Terör Yem Önerisi Cyber_Scout, 14:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 12 L Dıy Beta Tank Akvaryumcu_Doru, 13:25
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryumda Bitkiler Çürüyor Mnalbayrak, 11:44
Yeni Üye Forumu - Lampeye Killifish,pseudomogil Gertrude Akvaryumu Neothauma, 09:43
Akvaryum Tanıtımı - Vahşi Beta Ve Labirentli Hobicileri, Birleşin! Neothauma, 09:39
Labirentliler - Akvaryumda Garip Canlı alp3r, 09:13
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Norman’s Lamp Eye Maceram Ve İlk Yavrular 😊 rasporasrc, 09:09
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryumda Yeni Farkettiğim Canlı BrimgtFish, 01:19
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Ember Tetra, Karides, Elbette Bitkiler Ehtiyar, 00:30
Akvaryum Tanıtımı - Güney Amerika Tankım BerkBey, 22:18
Akvaryum Tanıtımı - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 21:06
Akvaryum Tanıtımı - Green Terör Renk Canlanır Mi miracemir, 21:02
Güney Amerikan Cichlidleri - Karideslerim Neden Öldü 🪦⚰️ Cyber_Scout, 19:17
Omurgasızlar - Green Terror miracemir, 18:35
Akvaryum Tanıtımı - Aquel Platinium Isıtıcı Hk. L3viathan, 18:11
Yeni Üye Forumu - Su Akış Yönü Nasıl Olmalı ? MrAnason, 17:45
Bitki Akvaryumları Genel - Ternapi Küçük Bir Su Birikintisi ternapi, 17:43
Akvaryum Tanıtımı - Aqualed Armatür Berkay45, 17:09
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Beta Balığım İştahsız Ve Hareketsiz iAress, 13:21
Yeni Üye Forumu - 9 Lt Karides Akvaryumu Olur Mu User1881, 13:00
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Kum Seçimi Fatihsm, 12:23
Yeni Üye Forumu - Tohum Ekimi (bitkili Akvaryum Kurulumu) Cyber_Scout, 12:20
Bitki Türleri ve Bakımı - 20x20x20 Karides Tankı Cyber_Scout, 10:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Merhabalar Anubias Olan Sorunu Çözemedim ogurcay, 10:23
Bitki Türleri ve Bakımı - Shallow Blackwater Bimaculata AtlasPoyraz, 08:24
Akvaryum Tanıtımı - 60x40x40 Walstad Akvaryum Ve Kurulum Süreci syerli, 07:15
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Suyunun Oturduğunu Nasıl Anlarım Cyber_Scout, 03:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Balığı Cyber_Scout, 02:57
Labirentliler - 🚰 Su Düzenleyicileri: Karşılaştırma Ve İnceleme Rehberi - 2026 Cyber_Scout, 02:31
Akvaryum Bilimi - Bu Kurutulmuş Yem Ne Oluyor Ve Ne İşe Yarıyor ? Cyber_Scout, 02:14
Yeni Üye Forumu - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Cyber_Scout, 01:57
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Bitkilerdeki Yaprak Erimesini Nasıl Tedavi Ederim yyiImaz, 01:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta İçin İyi Midir? Cyber_Scout, 00:56
Yeni Üye Forumu - Balığın Rengini Gösteren Işık MertSoyumert, 23:18
Malzemeler ve Yemler Forumu - 30x30x30 Tankla Yeni Gelmedik,geri Geldik😁 Meryemmm, 22:46
Akvaryum Tanıtımı - Vitaking Marka Yemler Nasıl Cyber_Scout, 22:42
Canlı Doğuranlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Damızlık Maulana Ve Blue Neon Cigled ( Usisya ) serdar131977 22:45
- 10x10 Su Mercimeği oguzozt 22:36
- Fluval Fx6 Dış Filtre (sadece 6 Ay Kullanıldı) idiopatik 22:24
- Tayvan Bee M510 22:05
- Tibee - Crs - Cbs - Kaplan Türleri M510 22:05
- Eheım 2211 Dış Filtre Pervanesi (sıfır) Bora Bey 21:45
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 20:45
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 20:45
- Eheim, Dophin, Sera Vb. Çeşitli Malzemeler BadgeR 20:14
- Rotala Sp Bonsai Ve Staurogyne Repens BadgeR 20:14
- Mygos Plant Plus 40 Cm Led Aydınlatma BadgeR 20:14
- Hobiyi Bıraktım SJess 19:39
- Kendi Üretimim Nadir Balıklar.. Cyber_Scout 18:36
- Betta Albimarginata, Rubra Cyber_Scout 18:36
- Damızlık Lda16 Super Red Marble Tül Ve Düz Çiftler Kemalk41 18:19
- Megastoma - Cacatuoides - T.candidi HarunYILDIRIM 18:09
- L144 Mavi Göz Vatozlar Kalite Beslemek İsteyenlere FULL RED MEHMET 17:59
- Aquaboxtr Akıllı Çoklu Priz (pano) sdurmaz1965 17:27
- Özel Moss Türleri. smithiseek 17:21
- Plantbox 90p High Tech Aydınlatma. smithiseek 17:21
- Turuncu Gözlü Kaplan Karides. smithiseek 17:21
- Albino Ful Red Big Dorsal Erkekler Ssecurity06 16:15
- Fluval Ve Jbl Sıfır Kapalı Kutu Son 1 Er Adet propecia 15:49
- 1 Metre Set Akvaryum Veya Tek Tek propecia 15:49
- Anubias. Tek Fiyat 400₺ (nana 200₺) propecia 15:49
- Exel , Ramshorm , Bitki , Karides CevdetSERBEST 15:45
- Su Piresi 200 - 300 Adet 100 Tl CevdetSERBEST 15:45
- Moss Teli CevdetSERBEST 15:45
- İzmir Akvaryum Malzemeleri Tamamı Beren04 15:42
- Kabukçullar İçin Boş Salyangoz Kabuğu Arıyorum sorbiek 15:35
- Channa Limbata Sadece Deneyimli Hobicilere Arch.Hüseyin 13:32
- İhtiyaç Fazlası Malzemeler Aporetti 13:18
- Ophthalmotilapia Boops Nkondwe İsland Neon Streak Kemalk41 12:26
- Eheim Biopower 240 İç Filtre blenny 12:02
- Satılık Akvaryum Ve Dolaplar eppinger 11:49
- L144 Longfin Yavrular ÖĞRÜNÇ 11:49
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 11:30
- Papağan Ciklet Çift Büyük Boy Takasa Uygun aires 09:46
- Mangrow Üstü Anubiaslar(yeni), Cüce Cyrptocoryne nikon_ 09:33
- Melek, Koi Betta, Red Cap Oranda, Tül Yavru Vatoz nikon_ 09:33
- Mikro Kurt Kültürü, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 09:33
- Co2 Tüpü 6 Kg/8 Lt palankesli 09:28
- 1 Metre Bombeli Akvaryum senolerdivan 09:17
- 1 Metre Bombeli Akvaryum senolerdivan 09:17
- Blackline Tetra Jumbo Boy rasporasrc 09:02
- Apistogramma Elizabethae Red Bely aquaticathearmi 08:10
- Fluval 206 Dış Filtre - Yedek Parçaları Da Satılır erimgorgulu 07:46
- L144 Tül Yavrular erimgorgulu 07:46
- 4 Lü Akvaryum Seti ( Alüminyum Profil) soliter83 02:05
- Yeni Sarım Flame Moss 6x6 SinanBulut 02:03
KULLANICILAR
- 67 Online Kullanıcı, 37 Üye
Online Kullanıcılar
FurkanYnk,
YavuzAli87,
Volkaann,
Cyber_Scout,
metekaan,
Brdk64,
heserx,
Hoppala,
bysmokin,
sina cen,
peace41,
erturkmmm,
TonyMcLegend,
pianoƒish,
123akvarist123,
Akrattin,
SJess,
Beren04,
ihsan_58_,
alocello,
eren12,
getir kuryesi,
Metinmert Yiğit,
yeekim,
soliter83,
miracemir,
dream07,
gyunda,
Goldfish2000,
Antepli,
TolgahanA,
ternapi,
Jotunheim,
Tatar10,
_bburak,
downbelow,
isssmailak,
mdk106,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.