ÖZELLİKLER
BİLGİLER
İMZA
There is a once in a lifetime experience
SON 10 MESAJI
teşekkür ederim :)
merhaba arkadaşım ben sana bi yer öneriyim
perpada bi su arıtım sistemi satan bi firma
yaklaış 300-350 ytl ev tipi reverse osmozgerçekten ilgileniyorsan ordan birisinin telefonunu veririm. kızın cep teli var sadece. ondan nette yazmak istemedim açık açık olmazsa özelden atarım.
saygılar...
merhaba arkadaşlar yeni akvaryum kuruyorum da size bir konuda danışmak istedim. ramirezi beslemek istiyorum ve akvaryuma ince kum koyayı düşünüyorum. ancak dip sifon yapılırken bi sorun oluşuyormu ?
daha önce hep büyük çakıl parçalarında baktım dolayısıyla pek sorun olmadı.
tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
saygılar...
merhaba mert bey öncelikle emeğinize sağlık. çok güzel fotoğraflar çekmişsiniz.
merak ettiğim birşey var. bu balıklar hangi özelliklere göre derece alıyorlar, nelere dikkat ediliyor, belli bir standardı var herhalde?
bizi bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim :)
iyi günler dilerim...
teşekkür ederim mert bey söylediklerinizi araştırdım hatta bi kısmını herkesle paylaşmak istiyırum.az çok fikir verici bilgiler.
saygılar...
Aktif karbonun yaygın uygulama alanı, suyun içinde mevcut organik madde, renk, koku, tat ve klor giderimidir. Ancak burada, sözkonusu olan sadece fiziksel bir süzme işlemi değildir. Aktif karbon sistemler, fiziko-kimyasal arıtma yapan sistemlerdir ve suyun arıtılması esnasında adsorpsiyon mekanizması işlemektedir. Aktif karbon kömürümsü ancak çok geniş yüzey alanına (1000-1500 m2/gr) sahip bir malzemedir. Organik kirliliğin olduğu sularda ve klor giderme amacıyla yaygın olarak kullanılmaktadır.
Aktif karbon ile ilgili dikkat edilmesi gereken bir konu, bakteri üremesi için uygun ortam oluşturabilmesidir. Çünkü, aktif karbon organik maddeyi tutar ve eğer suda bakteri varsa, bakteri bu organik maddeyi besin olarak kullanarak üreyebilir. Bu gibi durumlarda bakteri kaçağı oluşumu mümkündür. Bu sebeple aktif karbonun öncesinde ve sonrasında suyun dezenfekte edilmesi önemlidir.
Aktif karbon sistemlerin dizaynında, ünite tankı içindeki yatak hızının klor giderimi için 25 mt/saat'i organik madde giderimi içinse, 6 mt/saat’i aşmaması gerekir. Bu hızı aşan durumlarda ünite verimli çalışmayacaktır.
- AKTİF KARBON MALZEMENİN KULLANIM ÖMRÜ NE KADARDIR? <Konu Başlıklarına dön>
Aktif karbon malzemenin 2-3 senede bir değiştirilmesinde fayda vardır. Ancak bu değişim peryodu, ham suyun kalitesine ve arıtılan su miktarına göre sıklaşabilir ya da seyrekleşebilir.
- SUYUN DEZENFEKSİYONU NASIL YAPILIR? <Konu Başlıklarına dön>
Suyun içindeki mikroorganizmal yaşamın kontrolü amacıyla suyun dezenfekte edilmesi şarttır. Dezenfeksiyon işleminin, bir çok şekilde gerçekleştirilmesi mümkündür. Ancak, en yaygın olarak klorlama ve ultraviyole dezenfeksiyon sistemleri kullanılmaktadır.
Klor, eskiden beri en yaygın kullanılan dezenfektandır. Yaygın kullanımında klorun ucuz bir dezenfeksiyon sistemi olmasının yanısıra, kalıcı etkiye sahip olması da önemli bir etkendir. Klor, suya karıştırıldığı anda, suyun içindeki bazı organik maddeler ve ağır metallerle reaksiyona geçer. Tüm reaksiyonlar meydana geldikten sonra, 0.5 mg/lt serbest bakiye klorun suda bırakılması, nihai kullanım noktasına kadar mikroorganizmal faaliyeti önleyecektir. Ancak klorlama yapıldıktan sonra herhangi bir noktada, serbest bakiye klorun aktif karbon sistem vasıtası ile sudan alınması, arıtma sistemi sonrasında suyu mikroorganizmal kirlenmeye açık hale getirecektir. Klorlanmış su, aktif karbon sistemden geçirilse bile, 0,1 mg/lt bakiye klorun by-pass edilmesi tavsiye edilir.
Ancak, klorun, suyun içindeki bir takım organik maddelerle birleşerek, insan sağlığına zararlı kanserojen kimyasal bileşiklerin (trihalometan, kloroform vb.) oluşumuna sebebiyet verdiği bilinmektedir. Klor kullanımı kontrolsüz yapıldığı takdirde bu tip kimyasalların oluşumu mümkündür. Bu sebepten dolayı, suyun dezenfeksiyonu amacıyla değişik kimyasalların kullanımı da her geçen gün artmaktadır. Ancak günümüzde klor halen, en sık kullanılan dezenfektandır.
Suyun dezenfeksiyonu amacıyla kullanılan bir diğer yöntem ise, Ultraviyole Dezenfeksiyondur. Bu yöntemde, dalgaboyu 254.7 nanometre olan ultraviyole ışınımı kullanılır. Bu ışınım, suyun içindeki mikroorganizmaların, DNA yapısında bozulmaya sebep olup, üremeyi engeller. Ultraviyole sistemler, dezenfeksiyon amacıyla, oldukça yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Ancak bu sistemlerde dikkat edilmesi gereken konu, sistemin nihai kullanıma mümkün olduğunca en yakın yere konmasıdır. Ayrıca, sistemden çıkan su özellikle atmosfere açık ayrı bir üniteye girmemeli ve bekletmeden kullanılmalıdır. Ayrıca, voltaj düşümleri veya elektrik kesintilerinde, sistemin bir jeneratör sistemine bağlı olması faydalı olacaktır. Sadece yüzde 10'luk bir voltaj düşümü, sistemin etkinliğini % 20 oranında azaltabilmektedir. Ultraviyole sistemlerin, estetik olarak görünümü bulanık olan sularda kullanılması durumunda, suyun UV ünite öncesinde hassas partikül tutma kabiliyetine sahip tortu filtrelerinden geçirilerek bulanıklılığının giderilmesi şarttır. Zira, mikroorganizmalar, büyük partiküllerin ışınımı engellemesi sonucu, UV üniteden canlı çıkabilmektedir. UV ünitelerin ayrıca peryodik bakımı önemlidir. Senede bir kere UV lamba değişimi ve ham su kalitesine bağlı olarak, peryodik olarak kuvars cam temizliğinin yapılması çok önemlidir. Bu temizliğin yapılmaması, UV ışınım etkinliğini azaltacaktır.
- SU, SERT İSE YUMUŞATMAK İÇİN NE YAPILABİLİR? <Konu Başlıklarına dön>
Suyunuz eğer 10 Fr üzerinde sertlikte ise mutlaka yumuşatılması gereklidir.
Suyu yumuşatmanın en pratik yolu iyon değiştirici reçine kullanmaktır. İyon değiştirici reçineli sistemler genelde sodyum iyonları ile sertlik iyonlarını yer değiştirterek çalışırlar. Proses esnasında su reçine tanecikleri arasından süzülerek geçer. Reçine tanecikleri üzerindeki elektrik yükü sodyum iyonlarını reçine taneciği üzerinde tutar. Ancak, reçine taneciklerinin aynı zamanda sertlik minerallerini tutma kabiliyeti de vardır. Reçine taneciklerinin sertlik minerallerini tutma kabiliyeti sodyum iyonlarını tutma kabiliyetine göre daha fazladır. Bu şekilde iyon değişimi gerçekleşir.
Belli miktarda sert su reçine yatağından geçtikten sonra, reçine tanecikleri tamamıyla, sertlik mineralleriyle kaplanır. Bu durumda sertlik minerallerinin tutulması son bulur. Sertlik iyonlarının tekrar sudan tutulabilmesi için reçine taneciklerinin sertlik minerallerinden kurtarılarak tekrar sodyum taneciklerinin bağlanması gereklidir. Bu işleme ‘rejenerasyon’ adı verilir. Rejenerasyon esnasında tuzlu su reçine tankına verilir ve reçine sodyuma doyurulur. Reçine tankında biriken yüksek konsantrasyondaki sodyum iyonları sertlik iyonlarını reçine taneciklerinden ayırır. Reçine daha sonra temiz su ile durulanarak, fazla tuz ve sertlik mineralleri tanktan atılır. Reçine tankı tekrar sertlik iyonlarını tutmaya hazır durumdadır.
YUMUŞATMA ÜNİTELERİNDE REJENERASYON KONTROLÜ NASIL YAPILIR?
<Konu Başlıklarına dön> Genelde iki tip kontrol mekanizması vardır.
Zaman kontrollü: Kontrol grubu üzerindeki zaman saati vasıtası ile rejenerasyon kontrolü yapılır. Tank içinde iki rejenerasyon arası zaman aralığında yumuşatılacak su miktarına yeterli olacak kadar reçine bulunmalıdır.
Sayaç Kontrollü: Kontrol grubu bir su sayacına bağlıdır. Reçinenin yumuşatabileceği kadar su miktarı kontrol grubuna tanımlanır. Tank içinden belirlenen miktarda su geçtiğinde cihaz rejenerasyona geçmek üzere sinyal alır. Genelde iki depo arası sistemlerde kullanılır
- TERS OSMOS NEDİR? <Konu Başlıklarına dön>
Ters osmos, suyun içindeki istenmeyen tüm mineralleri sudan ayıran ve saf su ve içme suyu teminine yönelik olarak kullanılan membran filtrasyon prosesinin adıdır. Bu sistemler çapraz akışlı olarak çalışırlar. Bilinen anlamda filtrasyon prosesi değildir. Çünkü membran üzerinde suyun geçişine izin veren gözenekler son derece ufaktır. (Yaklaşık 1 mm’nin 2.000.000’da biri delik çapı). Böyle ufak bir gözenekten sadece su molekülleri ve bazı çok ufak inorganik moleküller geçebilmektedir. Diğer moleküller ise konsantre su fazında sistemden dışarı atılır.
Ters osmos üniteler genelde ön filtrasyon aşamaları sonrasında kullanılır. Su önce partikül filtreden geçirilir. Partikül filtrasyon, suyun içinde bulunan 5 mikrondan daha büyük olan tüm partikülleri tutar. (1 mikron =
- TERS OSMOS SİSTEMLE EVİMDEKİ TÜM SUYU ARITABİLİR MİYİM? <Konu Başlıklarına dön>
Aslında olabilir, ancak ters osmos çok yavaş bir prosestir. Ev tipi içme suyu sistemlerinin çoğu, 150 Lt/gün kadar su verir. Çok büyük bir sistem ancak tüm evin genel su ihtiyacını karşılayabilir. Sistemin kompleksliği ve pahalılığı bu tip ticari kullanımları sınırlamaktadır. Ayrıca, bir çok evsel kullanım için bu kadar yüksek kalitede su gerekli değildir.
- TERS OSMOS İÇME SUYU SİSTEMLERİNİN BAKIMA İHTİYACI VAR MIDIR?
<Konu Başlıklarına dön>
Sistem içindeki partikül filtreler ve aktif karbon filtrelerin belli bir ömrü vardır ve periyodik olarak değiştirilmelidirler. Genellikle bu filtrelerin yılda bir değiştirilmesi yeterlidir. Değişim sıklığı, ham su kalitesi ve arıtılan su miktarına göre değişebilir. Ters osmos membran ise düzenli bakım ile en az 3-4 sene dayanacaktır. Membran değişim zamanının gelip gelmediği konusunda uzmana danışılması gereklidir.
İnsan vücudunun bazı minerallere ve vitaminlere olan ihtiyacı doğrudur. Ancak, bu minerallerin istenen seviyede alınması için en doğru yol iyi ayarlanmış bir diyettir. Sözkonusu faydalı mineraller suda o kadar az miktarlarda mevcuttur ki, bir insanın günlük mineral ihtiyacını ne kadar çok su içerse içsin karşılayabilmesi mümkün değildir.
çok teşekkür ederim Refet Ali Bey;
yarın ilk işim belirttiğiniz konuları firma sahibine sormak olucak.
merhaba arkadaşlar su arıtma cihazlarının içersinde bulunan reçinenin ne gibi olumsuzlukları vardır? önlenilebilir mi, çaresi varmıdır? yoksa kesinlikle tavsiye edilmeyen bi durummudur?
bu konuda geniş bilgi verirseniz çok yardımcı olursunuz
bide bulduğum ürün hakkındaki özellikleri yazsam bana iyi yada kötü olduğu hakkında fikir verir misini?
Quars ve özel filtre sistemi,aktif karbon,ithal iyon değiştirici (reçine), 50 lt/sa kapasite
fikirlerinizi bekliyorum. saygılar
merhaba arkadaşlar
paylaşımlarınızdan esinlenerek ben de benzer bişey yaptım. artık canıma tak etmişti. her ay akvaryumcu gelcek temizlik yapcak. bekle bekle gelmez. aylar geçer. yıllar geçer. gelmez. kafam attı. bütün her şeye yeni baştan başlıcam. bu arada birazdan ekliceğim resimde görceksiniz akvaryumun içler acısı halini, nasıl oldu da 1 yıldır ne katkısı katılan ne temizliği yapılan akvaryumda clownfish hala yaşadı anlayamadım. balıktaki hayat sevgisi oldukça fazla galiba :) ne atmaya ne satmaya kıyamıyorum. diskus akvaryumu yapıcaktım onu bile yapamıyorum
yeni başlıcak olanlara bi tavsiye kesinlikle ama kesinlikle akvaryumcuya bağlı akvaryum kurmasınlar. hayvanlar helak oluyo ayrıca vijdan azabı da cabası.

yapımı oldukça basit. çakmak yardımıyla şişenin ağzını eriterek daralttım. dibini kestim. hortumu şişenin ağzına geçirdim. hortum ateşte erimediği (ya da eritemediğim )için kalan ufak boşlukları silikonla kapattım. performans süper oldu. ayrıca tek kuruş ödemedim
ellerinize sağlık güzel bir akvaryum olmuş.
ancak bence 730 lt lik bir akvaryuma çok daha harika görüntüler verebilirdiniz. (bitkiler açısından diyorum ).yanlış anlaşılma olmasın zevk sizin tabiki dicek lafım yok. ama yine de akvaryum dizaynı ile ilgili o kadar hoş çalışmalar varken size önereceğim siteye bakmanızı tavsiye ederim. belki de bakmışsınızdır. hiç olmazsa fikir açısından.
saygılar...
SON MESAJLAR
- Flowerhorn Akvaryumu bendeniztayfun, 23:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Plakat Betta Mı Dişi Betta Mı? Cyber_Scout, 23:26
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin KaanE, 23:18
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - 36lt Low Tech. KaanE, 23:17
Akvaryum Tanıtımı - Macrostoma Betta Tankı Nasıl Olmalı Cyber_Scout, 23:16
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Shallow Desktop Darkwater 41lt Lepistes KaanE, 23:13
Akvaryum Tanıtımı - 22lt Karides KaanE, 23:10
Akvaryum Tanıtımı - Powerled Isınma Sorunu FerhatDumann, 22:57
Aydınlatma - Filtre Seçimi ceyhun5858, 22:32
Filtreleme Seçenekleri - Yeni Beta Akvaryumu bendeniztayfun, 22:30
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Kurulum Ve Balık Tavsiyesi bendeniztayfun, 22:23
Akvaryum Tanıtımı - Filtre Malzeme Önerisi Cihankuzu34, 22:18
Filtreleme Seçenekleri - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 22:11
Akvaryum Tanıtımı - Japon Balıklarım Üst Üste Öldüler GhostKoi, 22:04
Yeni Üye Forumu - Pipo Filtrenin Saçtığı Beyaz Parçacıklar Fatih_hakankaan, 21:19
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Dış Filtre Önerisi? Enes Arda, 21:16
Yeni Üye Forumu - Bakteri Kültürü koraykbl, 20:10
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tür Önerisi egemenc, 19:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Aquael Fzn Pro Serisi Şelale Filtre CoryCory, 19:39
Malzemeler ve Yemler Forumu - Boş Akvaryumda Oluşan Topçuk Kübra_6434, 19:36
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bu Yem Nasil GhostKoi, 19:18
Yeni Üye Forumu - Betta Albimarginata Cyber_Scout, 18:42
Labirentliler - Albimarginata Ve Vaillanti Cyber_Scout, 18:32
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Kurulum | [35x35x35] – Mavi Balon Zebra Orhan76, 16:30
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Kurulum | [40x40x40] – Neon Tetra-karides burayadali, 15:31
Akvaryum Tanıtımı - 100x45x45 Kayıt Kuşağı Sonradan Nasıl Takarım? TropheusTRe, 15:22
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 68 Litre Tetra Tankı İçin Filtre Tavsiyesi Mehari, 14:32
Filtreleme Seçenekleri - Inci Gurami - Trichogaster Leerii Cyber_Scout, 14:17
Labirentliler Tanıtımı - Alttan Sump Sistemi Yapmak bora881, 13:15
Filtre ve Sump Yapımı - 60x40x25 Serbest Dalış :) Mehari, 12:06
Akvaryum Tanıtımı - Orionled D Serisi Tecrübe Eden Var Mı? Mehari, 11:46
Bitki Akvaryumları Genel - Çapa Kurdu Tedavisi MertSoyumert, 10:49
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Balık Kitapları GhostKoi, 10:23
Yeni Üye Forumu - Low Tech Bitkili Akvaryumum Tatar10, 09:25
Akvaryum Tanıtımı - Frontoza Ve Yunus Yen Önerisi K0L0Ni, 07:38
Yeni Üye Forumu - Taban Filtresi İşe Yarıyor Mu? Fatih_hakankaan, 02:34
Filtreleme Seçenekleri - Bakteri Kültürü Hakkında Hoppala, 02:33
Yeni Üye Forumu - Yapay Kuluçka - Trichogaster Leerii (inci Gurami) Cyber_Scout, 02:00
Labirentliler - Trichopsis Pumila Cyber_Scout, 01:54
Akvaryum Tanıtımı - Dario Dario (red Scarlet) Cyber_Scout, 01:45
Akvaryum Tanıtımı - 80x45x45 Karma Bitkili Ve Karma Balık Türleri Cyber_Scout, 01:40
Akvaryum Tanıtımı - Betta Dimidiata - Firefly Cyber_Scout, 01:37
Labirentliler Tanıtımı - Balıklarım Oranda Mı? adem5454, 00:06
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin esucsuz, 23:43
Yeni Üye Forumu - Plati İçin Tavsiye Fatih_hakankaan, 23:25
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 3in1 Güney Amerika Tankları Ve Vertikal Bahçe bendeniztayfun, 23:08
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum 3'ü 1 Arada enginhayta, 22:50
Akvaryum Tanıtımı - Dicsus Akvaryumu enginhayta, 22:48
Akvaryum Tanıtımı - Yıllar Sonra Hobiye Dönüş enginhayta, 22:35
Akvaryum Tanıtımı - Dış Filtre Önerisi abbgk16, 22:14
Filtreleme Seçenekleri
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Co2 Set palankesli 23:03
- Ramshorn Ve Minare Salyangoz Ücretsiz Redrainbow 22:59
- Bolbitis Heudelotii, Trident Fern metsi 22:17
- Akvaryum 30*30 metsi 22:17
- 15 Aylık Mücevher Cichlid. Gokhancavusoglu 21:22
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 21:22
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 21:22
- Hopar azizkaraca 20:55
- Kum azizkaraca 20:55
- Fluval 207 sametyildiz 20:12
- Hongsloi Süper Red Çift Fiyatı AtlasPoyraz 18:49
- Mini Pipo Filtre AtlasPoyraz 18:49
- Salyangoz Kabuğu AtlasPoyraz 18:49
- Akvaryum Malzemeleri Blackpearl34 18:45
- 200 Adet Sarı Ve Beyaz Prenses tetikk 18:45
- Kaliteli Malzemeler Ve Yati Kökleri MurathanM 18:25
- Geophagus Arıyorum MurathanM 18:25
- Nymphoides Hydrophylla Taiwan Arıyorum GokturkEkinci 17:54
- Yeşil Tiger Veya Düz Yeşil Lotus Arıyorum GokturkEkinci 17:54
- Frodo Stone 7 Kiloya Yakın osmang 17:31
- Co2 Dıy Sistemi, İsta Difüzör, İndikatör Ve Birçok osmang 17:31
- Zebra Ciklet Çift. Eş Tutmuş osmang 17:31
- Tül Kuyruk Vatoz Türleri / Hb White Lepistes kopruluonur 17:14
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 17:14
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 17:14
- Apistogramma Şahinöztürk 16:41
- Albıno Cüce Vatoz ferhattt 16:37
- Poso (tavşan) Salyangozu Arıyorum Ve Bitki Arıyoru ferhattt 16:37
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 16:35
- Genç Kribensisler Koksal Gurkan 16:35
- Büyük Boy Makrakanta Arıyorum Koksal Gurkan 16:35
- Hobiyi Bıraktım Kalan Akvaryum Malzemelerim SJess 16:26
- Electric Blue Acara / Platinum Marble Melek omererbas 15:40
- Hb White Lepistes Damızlık omererbas 15:39
- L144longfin Mavi Göz Ve Siyah Tül Vatoz Çiftleri ertcavdar 15:17
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 15:13
- Su Piresi & Infusoria Amati340 15:13
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 15:13
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 15:13
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 15:13
- Spade Tail Blue Mahachai Betta Yavruları (wild) Amati340 15:13
- Türkiye Lepistes Evi -lepistesin Adresi!!! serkancilek 14:57
- Hobiciden Kaliteli Bitkiler sakal34 14:33
- Akvaryum Malzemeleri sakal34 14:33
- Özel Tür Lepistesler Kaçıran Üzülür Devamı Yok FULL RED MEHMET 14:25
- Akvaryum Dophin Dış Filtre-sıfır Sump Filtre FULL RED MEHMET 14:25
- Apisto Türleri Ve Tül Ramirezi yamansengonca 14:17
- Sobo Da08 Yemleme Makinesi, Pipo Filtre, Kepçe yamansengonca 14:17
- Aquael Fzn Pro 700 Askı Filtre 6,2w 700l/s Feanor 13:41
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 13:09
KULLANICILAR
- 127 Online Kullanıcı, 69 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.

