ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Gökay
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Şubat 2010 15:21
Son Ziyaret:
04 Mayıs 2011 15:27
Toplam Mesaj:
32 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Gökay Cirit
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1994
Yaş:
30
İl:
Afyon
Meslek:
ögrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Gökay kara

SON 10 MESAJI

karışık ciklet
Verdigin bilgiler için teşekkürler.Sump yapımını baslattırıyorum . 1-2 Gune akvaryumda gelecek akvaryumcuda bekliyor su bastık garanti olsun diye 1 hafta suyla bekledi. Yakında akvaryum elimde olur.Vede kaya nasıl önerirsiniz ? Doğadan mı ? akvaryumculardan mı peyzajçılardan mı ?
karışık ciklet
Valla kafam o kadar karışık ki herkes bir şey söylüyor. :D Ne yapacağımı anlayamadım.Birde lütfen benim akvaryum için hangi motoru önerirsiniz ? Ben Daha çok küçük küçük çok balık olmasından tarafım. Mesela sarı prenses gibi çok buyumeyen cins istiyorum akvaryuma daha cok balık sıgabilir :) evde kendime ait sp lerim var üretim için gayet te iyi yavru alıyorum o tankı bozmayacagım. diger 2 tankımdan 1 tanesini sump için kullanacağım suan elimde 80 cmlik-70 cmlik-1 metrelik ve 2 mterilk akvaryum var.2metrelik akvaryumun cıvıl cıvıl olmasını balıkların haraketli olmasını istiyorum . Belki sizinde dediğiniz gibi o cinsleri koyarsam hareketli olabilir normalde tek cins beslediğim için o kadar hareketli bir akvaryuma sahip değilim.
karışık ciklet
İşte bende bunun için sizlere başvurdum. Ney besleyebilirim.  Suan benim için oncelik göz zevki ve kavgasız bir akvaryum. Yavru almak istemiyorum desem yalan olur fakat illa da olsun diye tutturmuyorum. Olabildigince fazla çesit ciklet bakmak istiyorum fakat hangisi hangisiyle anlasır hangisi hangisini sevmez bunu bilmiyorum sizlerede bunun için baş vurdum.

He birde EHEIM2080 Professionel3 mü önerirsiniz ? ATMAN AT -F4- mü ?
karışık ciklet
Öncelikle merhaba.Suan 200x70x70 uzunlugunda akvaryumum var daha yeni yaptırdım fakat içinde karışık cichild bakmak istiroyurm içinde yaşayabilecek uyumlu türleri yazarsanız sevinirim.(yavru alıp almamak sorun değil yeterki birbirlerini öldürmesinler)
Hangi balık ?
Öncelikle merhaba.Sizlere alacağım yeni akvaryum hakkında tür tavsiyesi için yazdım.

Alacağım akvaryumun boyutu 150x60x60 olup içinde greenteror-astronot gibi balıklar bakmak istiyorum.Fakat nasıl yapmalıyım bilmiyorum bunun için sizlerden yardım talep ediyorum.

okulda deney
Hoca ile bayağı bir ağaz munakaşasından sonra hava motoru taktım!!!!Reis 2 adet balık alacagız onuda balıkcılardan alacagım cunku akvaryuma alıştırmışlar canlı satıyorlar orada hiç olmasssa bir şans
okulda deney
Yazdığınız yorumlar için çok teşekkür ederim. Fakat hocaya laf anlatamıyoruz mor ışık aldık bitkiler için ona bile karşı cıktı diyor gölde florasan mı olur ? 2 gündür hocanın başının etini yedik arkadaşlarla fakat dinletemedik illaki motor yok florasan yok ama zar zor flarasanı taktık ama motora tamamen karsı cıktı.içine 1 yada 2 tane küçük yavru kızılkanat atacağız (mecburen). Hoca herkeze verdi bu ödevi okulda 10. sınıfların hepsine verdi ve ortalama okula 6-7 adet böyle akvaryum kurulacak.Şuan için en çok bitki bizde hocayı acayip sıkıştırdım ve akvaryumcudan soğuk suda yaşayan bitkiler aldım ve sonuç hoca buna bile kızdı  niye göl dışından bitki koydunuz bunlar göl bitkisi değil olsa bile sapanca gölünde yok dedi.Buna rağmen inatla daha fazla bir şekilde bitki ektim ortalama 10 cm uzunlugunda 60-70 kök ektim:DŞuan akvaryum boş 1 hafta bu şekilde duracak ama gizli gizli atılacak ilaç bulursak atacağız.Yardımlarınızdan ve yorumlarınız dan dolayı teşekkürler.  
okulda deney
Yardımların için teşekkürler.Fakat ek bilgi paylasabilirsen çok iyi olur .
okulda deney
Sapancada zor.Canlı midye akvaryumcular satıyor ama olurmu bilinmez:D 
okulda deney
Hocada katliyam istiyor resmen.Küçükte olsa 1 iç motor için ikna etmeye calısıyoruz zaten 2 tane balık olacak 1 sazan 1 kızılkanat yada 2 tane kızıl kanat :D Florasan nasıl onerirsin ? normal mi birde farklı tipi varya ozel  omu ?ismi aklıma gelmedi

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.