ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
bozkan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
08 Şubat 2006 18:41
Son Ziyaret:
20 Kasım 2016 22:13
Toplam Mesaj:
129 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Burak Özkan
Doğum Tarihi:
21 Mayıs 1977
Yaş:
46
İl:
Istanbul
Meslek:
Serbest
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

BuraK ÖzkaN Kadiköy / Istanbul

SON 10 MESAJI

Albino vatozumda beyaz dışkı problemi ?
Büyük ihtimalle iç parazit vardır. Konuyu forumdan araştırırsanız, ilgili birçeok başlık bulabilirsiniz.
molly yavrularım hergün ölüyor
Tankınızın boyutu ve balık yükü ayrıca filtreleme nedir, bilemediğimden tavsiyem ilk bir hafta gün aşırı sonra iki ginde bir olmak üzere dip çekimi yapın. Canlıdoğuran türleri taze suyu sever, hem yavrularda daha hızlı büyürler.
Yan yüzgeçleri yenmiş gibi, sağ tarafta da ezikler var hangisi yapmış
Farklı bir kaba koymayı tercih edin, bu daha mantıklı olacaktır.
Hydra 30 nitrit amonyak ve ph duzenliyici filtre duydunuzmu?
[QUOTE=emre ertan]Denız  akvaryumda kullandıgınzda psyı cıkartabılrsınz sıkıntı yok cunku 2 aydır pssız calısıyor akvaryumu ve balıklar gayet ıyıler serdar bey [/QUOTE]
 
Emre Bey doğru anladıysam eğer siz deniz akvaryumunuzda bu ürünü ps siz kullanıyorsunuz, öylemidir ? Ciddi bir gelişme de o sebeple netleştirmek istiyorum.
Ekol Mü Lifeetech Mi ?
Ben iki ay önce Life tech aldım, şu anda bir sorunu yok, paketten içi tam dolu çıktı. Tabiki iç sepetlerinin plastiği çok iyi değil ama tabiki bu fiyata ancak bu kadarı oluyor. Ekol kullanmadığım için ona bir yorumum yok.
Sump ile ilgili bir soru
 
Serdar Bey, aslında tank çok büyük değil, ( 120 lt ve dikey bir tasarımı var, tuzlu su için dizayn edilmiş ) tuzlu su için debiyüksek olması gerektiği için , kafa motoru alırken yüksek deili olarak almıştım. Şimdilik tuzlu su yada cesaret edemediğimden, tatlı su tankı olarak kurdum. Normal iç filtre kullanıyordum. Dün sump ı tekrar devreye almaya karar verdim, tuzlu su için aldığım motoru taktım, tabi balıklarda zorlandılar. Sump tan çıkan ses ise salonda küçük bir şelale varmış gşbş ses çıkarıyordu. Sabah aklıma düşük debili motor kullanmak geldi, şu an gayet mantıklı çalışıyor. Kısa bir tarihçesi ile durum bu şekilde Serdar Bey.
Sump ile ilgili bir soru
Gece geç saatlere kadar düşünüp bir çözüm buldum, daha az debili bir kafa motoru kullandım, böylece hem balıklar aşırı akıntıdan rahatsız olmuyorlar, hemde suyun sump a girişinde aşırı birikme olmadığından, çok aşırı ses de olmuyor. Serdar Bey e paylaşımı için teşekkür ederim.
life tech jebo 825 ile 835 arasındakşi fark
Ben alalı iki ayı geçti şu an bir problemi yok. Herhangi bir şekilde ürünü savunmuyorum, iç kovasının vs çok kaliteli olduğunu da söyleyemem, tabiki fiyatına göre bir ürün, fakat henüz problem çıkmadı.
life tech jebo 825 ile 835 arasındakşi fark
Cihan Bey ' e katılıyorum tek fark kova rengi. Bende alırken özelliklerinin farklı olduğunu düşünmüştüm fakat, araştırdığımda farkın kova rengi olduğunu öğrendim.
Sump ile ilgili bir soru
 
 Benim sump lı bir akvaryumum var fakat sump çok ses çıkardığı için ( Su giriş yerinden oldukça güçlü bir ses gelmekte ) ev halkı da bundan rahatsız olduğundan sump ı kullanamıyorum. Akşamları saat 18 den 24 e kadar sump ı çalıştırmasam, sadece bu saatler arası çalıştırsam, avantajı - dezajantajı ne olur ?


Biraz daha açık yazayım, 24.00 ile 18.00 arası çalışsa, 18.00 ile 24.00 arası durdursam avantajı ve dezavantajı ne olur ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.