ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
fikret06
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
12
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Ocak 2009 22:31
Son Ziyaret:
08 Nisan 2023 18:46
Toplam Mesaj:
250 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Fikret Mert
Doğum Tarihi:
03 Nisan 1986
Yaş:
37
İl:
Ankara
Meslek:
Matbaa
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Fikret Mert
Discus
Frontoza
Yunus

SON 10 MESAJI

Özelyem.com
Özelyem Alperen Abimin sitede kendi üyeliği olmadığı için ben bu tip her olayda yazıyorum buyrun olayın aslı.

- Olaya bi açıklık getirelim sisteme sipariş 13-03-2023 saat 15:55 de düşüyor haliyle kargo saati geçtiği için 14-03-2023 de ürün kargolanıyor ve hemen ertesi gün 15-03-2023 de sabah saat 11:01 de müşteriye teslim ediliyor.
Ürün o sürekli alışveriş yaptığı ayrıca Atakan petshop da olmadığı için değil atakanpetshop da 514.00 tl ve Peşin fiyatına 3 taksit olduğu için çünkü aynı ürünü benden 500 tl ye ve peşin fiyatına 9 taksite kadar alabiliyor tüm müşteriler.
Telefonda da benimle konuştunuz. Güven vermedi dediniz bir satıcı güven vermek için ne yapmalı mesela söz verdiği gibi aynı gün ürünü kargolamalı diyorsanız kargoladık. Resimde olan orjinal ürünü yollayacak diyorsanız onuda yaptık. 24 saat geçmeden ürünü sağlam şekilde siparişinizi adresine teslim edilmiş. Hatta bunun ötesinde bir telefon ile direk firmanın sahibinede ulaşmışşınız daha ne olması lazım söyleyinde bizde kendimizi geliştirelim.

Şimdi almam aldırmam demişsiniz bu sözünüzün arkasında durup bir daha bizden lütfen alışveriş yapmayın.

Bu arada unutmadan teknolojimiz IŞINLANMAYI bulduğunda sizlere çok daha hızlı kargo gönderimi yapacağız inşallah.

Forumdaki tüm müşterilerime ve dostlarıma yıllardır yanımızda olan tüm hobicilere teşekkür ederim. Hepiniz ve bu forum en eskileri bilir 2007 yılından beri ben sizin aranızdayım 2013 den beri Ticari olarak aranızdayım. Allah a şükür bana güvenen hiçbir hobiciyi müşterimi ve dostumu hiçbir yerde yarı yolda bırakmadım bu saatten sonrada bırakmayı Allah bize nasip etmesin. Hepinize mutlu hobiler diler herhangi bir yerde hakkımızda kafanıza takılan bir sorun yada sorun olduğunda mutlaka çekinmeden 05446299020 cep numaramdan bana ulaşıp olayı her zaman avcıdan değil birde aslan dan dinleyin.
Alperen ÖZEL

[EDIT]fikret06,2023-03-28 10:36:53[/EDIT]
Özelyem Hakkında
[QUOTE=Panzerfaust]


Siz ne hakla bana yalancı diyorsunuz ki?. 4447548 numaralı müşteri destek hattını aradım. Çanakkale'de şubemiz yok bugün için birşey demiyorlar haftaya pazartesi veya Çarşamba dağıtım olur dendi. 22 Şubat salı saat sana 05.59dan bu yana transfer sürecinde bu kargo. Yalan nerede?

Hangi kargo şubesiyle konuştunuz firmanın Çanakkale'de şubesi yok.
Masalları seviyorsunuz sanirim[:D][/QUOTE]

1- 1 haftayı geçiyor dediniz bugün 3. gün 1 hafta 7 gün yapar.
2- Şube yok dediniz evet şubeleri hiçbir yerde yok her bir bölgenin kendi dağıtım birimi var Mesala sizinki BARBAROS DN dağıtım merkezi.
3- Kaldı ki haftaya pazartesi bile teslim olsa yine 1 hafta yani 7 gün yapmıyor.
4- Dediklerinizin doğru olması için haftaya Salı size teslim edilmez ise Çarşamba günü şikayet yazar o zaman 1 hafta 1 gün yani (7+1 gün ) ediyor o zaman yazarsınız bir haftayı gecti teslim olmadı diye. :)
5- Aradan geçen süre bugün 3 her günü 2 gün saysanız bile daha 6 gün olmuş. [EDIT]fikret06,2022-02-25 10:38:33[/EDIT]
Özelyem Hakkında
[QUOTE=Panzerfaust]Arkadaşlar merhaba. Özelyem bir süredir sendeo isimli yeni kurulmuş bir kargo şirketi ile çalışıyor. Sendeonun da çoğu yerde şubesi yok. Siparişleriniz in gelmesi bir haftayı geçiyor. Benim gibi aceleniz varsa mağdur olmamanız için haber vermek istedim. Bilginiz olsun.[/QUOTE]

Buraya tamamen hem abim hem arkadaşım hem de yıllardır alışveriş yapıp forumdaki binlerce üye gibi hiçbir sorun yaşamadığım buna satış sonrası da dahil www.ozelyem.com hakkında yazdığınız yalanı belirtmek için kendisinin ağzından müsadesi ile yazıyorum. Siparişinizi 22-02-2022 - 00:28 de vermişsiniz. Aynı gün 22-02-2022 de saat 14:30 da ürününüz kargolanmış. Çanakkale - Bayramiç ilçesinden Ankara - Çanakkale Merkez teslim süresi zaten 48 saattir. Kaldıki sizinki zaten ilçe. 1 hafta oldu diye yalan yazmanız hiç hoş değil. Evet kargonuz bugün teslim edilmez ise 1 gün gecikmiş olacak buda gayet doğal bir durum. Belki kayboldu belki hasar aldı belki başına bişey geldi ki buda kargolarda çok sık yaşanan bir durum. Ayrıca kargo subesi ile görüşülmüş bugün teslim edileceği bilgisi verilmiş. [EDIT]fikret06,2022-02-25 10:24:19[/EDIT]
Happy Fish Yem Kullananlar?
Merhaba ben kullandım yavru olanını. Gayet memnunun ama internette sadece www.ozelyem.com da var sanırım fiyat fix.
İkininkaresi.com Güvenilir Mi
Gayet güvenilir bir firma arkasında çok büyük bir holding var. Tavsiye ederim bende alışveriş yaptım artık gg ve hepsiburada daki azgın fiyatlardan sıkılmıştım. Aynı satıcılar burada daha ucuza veriyorlar.
Anadolu Pet!
Haklarımızı bilelim bilmeyenlere de bildirelim. Hiçbir şekilde gönderim ücreti talep edilemez.


Servis istasyonlarının sorumlulukları

MADDE 10 – (1) T[K]üketicinin bulunduğu yerde yetkili servis istasyonunun olmaması halinde satış sonrası hizmetlerin verilmesinden, tüketiciye en yakın yerdeki yetkili servis istasyonu sorumludur.
[B]
(2) Tüketiciye en yakın yerdeki yetkili servis istasyonunda satış sonrası hizmet verilmesinin mümkün olmaması durumunda; malın firma merkezine ya da diğer bir yetkili servis istasyonuna ulaştırılması ve geri gönderilmesi ile ilgili olarak tüketiciden nakliye, posta, kargo veya benzeri herhangi bir ulaşım gideri talep edilemez.[/K][B][/B][/B]

(3) Servis istasyonlarının, bu Yönetmeliğin 11 inci maddesinde belirtilen hususları içeren belgeleri düzenlemesi ve bunların birer nüshasını tüketicilere vermesi zorunludur.

(4) Kullanım ömrü süresince malın yetkili servis istasyonlarındaki bakım ve onarım süresi azami tamir süresini geçemez. Bu süre, garanti süresi içerisinde mala ilişkin arızanın yetkili servis istasyonuna veya satıcıya bildirimi tarihinde, garanti süresi dışında ise malın yetkili servis istasyonuna teslim tarihinden itibaren başlar. Tüketici arıza bildirimini; telefon, faks, e-posta, iadeli taahhütlü mektup ve benzeri bir yolla yapabilir. Uyuşmazlık halinde bildirime ilişkin ispat yükümlülüğü tüketiciye aittir.

(5) Malın tamirinin tamamlandığı tarih tüketiciye telefon, kısa mesaj, faks, e-posta, iadeli taahhütlü mektup ve benzeri bir yolla bildirilir. Uyuşmazlık halinde bildirime ilişkin ispat yükümlülüğü yetkili servis istasyonuna aittir.

(6) Malın garanti süresi dışında, servis istasyonları tarafından verilen montaj, bakım ve onarım hizmetiyle ilgili olarak, bir yıl içerisinde aynı arızanın tekrarı halinde tüketiciden herhangi bir isim altında ücret istenemez. Tüketicinin malı kullanım kılavuzunda yer alan hususlara aykırı kullanmasından kaynaklanan arızalar bu fıkra kapsamı dışındadır.

(7) Malın garanti süresi dışında, garanti belgesi ile satılması zorunlu olmayan bir parçasının servis istasyonu tarafından değiştirilmesi veya satılması durumunda, değişen veya satılan parça için altı aydan aşağı olmamak üzere bir garanti süresi verilir.
Dragon Stone Kaya
Merhaba www.ozelyem.com da satıyor. Adres : şefkat mah erdoğan sok no:51/c keçiören[:?]
Artemia
Merhaba bende sürekli özelyem den alırım artemiaları ve satarkende diyor zaten bu rus artemiası açılımı daha az zaten ondan ucuz diye üründede yazıyor zaten salt lake artemia diye salt lake tuz gölü demek siz sanırım great salt lake ile karıştırdınız onun açılımıda %95 yazmasına rağmen o değerlerde AÇILMADIĞI için sürekli dünyanın bende en iyi artemia markası olan INVE yi satıyor kendisi yakında yeniden getirecek zaten siz o satıcıya bu açılmadı derseniz muhtemelen size hediye edecektir. Bana fikrimi sorarsanız biraz bekleyin ve INVE marka artemia stoklara girdiğinde ondan siparis verin.
Www.ozelyem.com Kargo Bedava Kampanyası
Değerli hobici arkadaşlar bugün facebookta gördüm www.ozelyem.com sitesinde sitede tüm ürünlerde kargo ücretsiz. Sadece reeflowers marka herhangi bir ürünü sepete eklediğinizde kargo ücreti yansımıyor.[:)))] Tutar ne olursa olsun
Ücretsiz Kargo
Değerli hobiciler www.ozelyem.com da tüm reeflowers ürünlerinde ücretsiz kargo imkanı var arkadaşlar duymayan kalmasın[:)))]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.