ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kumbaba
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
03 Ocak 2009 18:15
Son Ziyaret:
03 Eylül 2021 12:27
Toplam Mesaj:
44 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
metin dogan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
pazarlamacı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

metin dogan.160&70&50 koi makrakanta vatoz 60&60&60 bitkili beta akvyumu 30&30&30 karides akvyumu

SON 10 MESAJI

Bunu Neden Biz Yapamıyoruz ?
Merhabalar arkadaşlar.Ben anadolu yakasında oturuyorum,iki sene once havaalanının oradakı fuara gıttım,gıdıs gelıstekı trafıkten dolayı bundan sonra Almanyadakı fuar gıbı bıle yapsalar asla gıtmem,onun yerıne Eminonunu dolasırım trafıkte delı olmam.Cogu kışıde bu yuzden gıtmıyordur fuara.Zıyaretcı az oluncada katılımcı fırma sayısı azalıyordur.Saygılar
Eminönü anılarınız
Öyle yada boyle,keske emınonundekı gıbı her ılcede akvaryumcular toplu halde bır yerde bulunsa.Eminonu hakkında ıyı yada kotu yazılanların hepsıne katılıyorum ama okadar cesıt malzeme ve canlıyı hıcbıryerde bulamıyor ve goremıyorum.Ben emınonunun asla kapatılmasını ıstemem ama oradakı canlılar ıcın bır denetımın olmasını cok ısterım.Orada sırf balıklar degıl tum canlılar ezıyet cekıyor.
152 neon tetra akvaryumun yeni resimler eklendi
Tam sürü balıklarına göre akvaryum olmuş arkadaşım. UĞUR FIÇICIOĞLU2010-02-17 13:53:34
Bettalarım
Maasallah cok guzeller,
Yeni betam
Merhaba arkadaşım.Bence yeni konuldugu icin saklanıyordur yanında balık varmı.
Yeni Akvaryum Kuracağım
Kolay gelsın arkadasım.
Yeni Akvaryum Kuracağım
Camcı yapabılır herhalde ama kayıtların muhakkak yapılması lazım bırde sılıkon olarak akvaryum sılıkonu kullansın.İsine karısmak olmazsa bu sıtenın malzeme ilanları bolumunde satılık bır suru akvaryum var,nıye onlardan bırını almıyorsun.sen camcıya yaptıracaksın,ısıktertıbatı,alt mobılyası osu busu derken aynı fıyata gelecek bence
Yeni Akvaryum Kuracağım
[QUOTE=hayvansever1234] Arkadaşlar ben yeni akvaryum kuracağım. Boyutları 140*60*60 boyutlarında 12 mm camdan yaptıracağım. 504 litreye geliyor. Yaklaşık 3 aydır plan yapıyorum. 20 litrelik akvaryumdan 504 litreye kadar geldim. Tey tey. İlk başta ailemi ikna etmek zor olsada sonunda onlarda tamam dedi. Sarı prenses ve yunus beslemek istiyorum. Sorularım şunlar:
1-Akvaryuma 1e 6 d yunus 1 e 7 d sarı prenses uygun mu?
2-Akvaryum tabanına kaç kg midye kırığı almalıyım?
3-Kaç watt ısıtıcı almalıyım?
4-Alacağım dış filtre tetra tec ex 1200 uygun mu ?
5-Hangi yemleri almalıyım?
6-Kayaların yanına sizce bitki alsam mı?bu konuda çok kararsız kaldım.
7-Hava motoru hangisini almalıyım?
8-Kayıt kuşak gerek var mı?
[/QUOTE] Merhaba,yanlış anlamazsan öncelıkle bırsey soylemek ıstıyorum,bu sordugun soruların cevaplarını bu forumdan ıyıce ogren cunku bu soruları akvaryumcuya sorarsan malzemeleri 2-3 katına fiyata alırsın.
Akvaryuma kayıt kuşak alt'a ve üst'e muhakkak yapılmalı.Kolay gelsin
teleskop ve altınbaş
[QUOTE=merve_y]Merhaba ben belki de en acemi üyeyim, iki tane balık aldım bugün isimleri patlak(teleskop) ve ciklet(altınbaş).
5 ltlik bir fanustalar cinsiyetlerini bilmiyorum, teleskop biraz küçük ama çok hareketli altınbaş daha sakin. teleskop arada altınbaş ı ittiriyo falan çok sevimli. ama teleskop su yüzeyine çıkıyo bazen, korktum acaba az mı geldi oksijen. içme suyu kullandım sıcaklığını ayarladım pul yem ile akvaryumcunun dediği kadar besledim. balıklarımı çok seviyorum uzun yaşamaları için ne yapmalıyım temelden başlayarak tavsiye verebilecek olan var mı? :)
şimdiden teşekkürler, ayrıca bu kadar çok akvaryumcu olması beni çok sevindirdi. insanlar genelde balık aldım deyince çocuk musun falan diyorlar. sinir bozuyorlar.
:)
[/QUOTE]Merhaba arkadaşım,balık veya herhangi bir canlıya bakmak insanı çocuk yapmaz aksine sorumluluk sahibi yapar.Sana balık bakıyorsun diye çocuk diyenler kahve köşelerinde vakit öldüren tiplerdir.Neyse onları umursama ama balıklarınıda fanus denilen balık hapishanesine mahkum etme.Bu forumda balık bakımı,çeşitleri,motorları yani akvaryum dünyasıyla ilgili herşey var.Bence ilk önce kesene uygun bir akvaryum al balıklarını ona koy hatta imkanın varsa alabileceğin en büyük akvaryumu al .Kolay gelsin. KaPTaN2010-01-25 18:16:27

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.