ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
PEKTASMURAT
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
6
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Ocak 2008 12:25
Son Ziyaret:
27 Ekim 2023 11:34
Toplam Mesaj:
971 [0.16 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
murat pektaş
Doğum Tarihi:
14 Şubat 1974
Yaş:
50
İl:
Ankara
Meslek:
Tıbbi Tanıtım Temsilcisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

[img]https://www.akvaryum.com/Forum/imzalar/41123.jpg[/img] Murat PEKTAŞ / Ankara ◄ 150x60x60 Malawi Chicled 138x45x45 Sump

SON 10 MESAJI

Yeni Dekor Red Chimba Sy.42-150x60x60
[QUOTE=Yorum yapmaz]

Mutat bey tüm konunuzu ve yorumlarınızı okumadım ama tek kelimenize cevap vereceğim; yöneticiler fotoları silmiyor alt yapı dengesiz eski fotolar bazen kayboluyor. Benimde 2006 dan beri olan konularım var foto kalmadı hiç birinde. Forumun alt yapısı pek sağlam değil. [/QUOTE]

Egemen Bey teşekkürler yorumunuz için,

Ancak 2013 yılında sanırım yönetim(ya da el) değiştirdi site. Bu noktada geçmişe dönük tüm paylaşımların fotoğraf veya videoları silindi. O dakikadan sonra olan biteni sizin söylediğiniz açıklayabilir belki. Ancak o tarihte maalesef böyle bir şey yapılmıştı.
Yeni Dekor Red Chimba Sy.42-150x60x60
Selam herkese

En son mesajımı 2013' de yazmışım, vay be! Aynı tank ama farklı balıklarımla devam ediyorum hobiye. Biraz dolaştım sitede, baktım ki ağırlıklı bitkili akvaryumlar var. Ancak hala nefis Tropheus akvaryumları gördüm, bence Tropheus ekoldür.
Akvaryum.com/forum yöneticileri, bu başlık altında topladığım arşivi silmeseydi neler yaşanmış görecektik. Neyse canları sağolsun.
Bir sabah uyandığımda, 44 adet Red Chimba'larımın hepsi silis kumun üstünde yatıyordu maalesef. Benim için büyük travmaydı. Bir süre "akvaryum yetimhanesi huzurevi" gibiydi tanl :)
Kimin bakamadığı, bakmaktan sıkıldığı balığı varsa bana veriyordu. Melekler, Japonlar, Canlı doğuranlar vs. Şimdilerde birkaç Malawi ile yolumuza devam ediyoruz.

Herkese keyifli hobiler.
bahçemdeki otlar
Koçtaş' tan aldığım plexiglass saklama kabı zaman içinde yapıştığı köşelerden ayrılmaya başlıyor, bu nedenle akvaryum olarak kullanılması güvenli değil. Bilginize. Ben sistemi bozdum.
bahçemdeki otlar
Bahçemeki otları, başka nedenlerden dolayı maalesef nano akvaryumdan çıkarttım. 10 gün gayet güzel formlarını korudular. Hafif tüylenme ve alt yapraklarda sararmalar olmuştu tabi, bunun yanında da yeni sürgünleri de vardı!
 
Bu denemeyi daha sonra tekrarlayabilirim, ancak şimdilik bu kadar. Konu kilitlenebilir... Yoksa kilitlenmese de özel üyeliğim devam etsin diye konuyu biraz uzatsam mı ;)  Anlayan anlamıştır, yönetime hicv!
bahçemdeki otlar
[QUOTE=Echoe] Benim de bonsailerimden birinin dibinde bir bitki peydah oldu, ellemedim, ve hatta diğer bonsailerimin tabanına da aktardım( tuz tanesi kadar tohumlarıyla). iki senedir bütün bonsailerimin tabanı, yaprakları 1mm kadar olan yoğun ve otsu bu bitkiden doldu. Tek kökte belki 30-40 minik yaprak var. Ben de Akvaryumda zemin bitkisi olsa ne güzel olur bu dedim ve 3 hafta önce plastik bir kaba su doldurup tabanına yerleştirdiğim silis kuma ektim iki adet. Şeffaf kapağını da kapattım kabın. Pencere önüne koydum, 3 haftadır yaşıyorlar. Gelişme ya da gerileme yok bitkide.  

Dün kurmakta olduğum bitkili akvaryumumun zeminine başka bir kök söküp  koydum. Bakalım durum ne olacak. 

Daha güncel ve yakın çekimi yok ama bitki şu zemine kendiliğinden yayılan bitki. 


[/QUOTE]
 
Resimlerini görmek istiyorum şahsen ;)
Co2 Sistemim ve çözüp çözünmediği
Güzel olmuş, ama videonun sonunda bir balığın sol yanında bir leke mi var (plati ydi sanırım)..
bahçemdeki otlar
Hay ağzın bal yesin, teşekkür ederim..
bahçemdeki otlar
Sevgili arkadaşlar katkı fikirleriniz için teşekkür ederim. Söylediğiniz sona yakın bir sonucu ben de bekliyorum. Fakat bu bir deneme, belki de yaşar ne dersiniz ;)
bahçemdeki otlar
Evet yeni sürgünler var. Aslında haklısınız, bahçedeki haliyle kaldığı yerden suyun içinde gelişimine devam etmesini beklemiyorduk zaten. Israrla denemeye devam. Teşekkürler.
15 LT Nano
Sonucu bağlamamışsınız

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.